Soruyu sordum. Ben Aslan erkeğiyim. O da Akrep burcu. Aşırı kıskanç birisi ama bu benim için sorun değil. Çünkü ben de kıskancım. Bu yüzden onu anlayabiliyorum ve kıskanılmayı da seviyorum. Kıskanılacak hareketler yapmamaya özen gösteriyorum haliyle. İlişki birkaç aylık ama çok iyi geçiniyoruz. Duygusal anlamda tutkuluyuz ikimizde. Başlarda beni eziyordu ama bayağı azaldı bu huyu son zamanlarda.
Sizce nasıldır Aslan erkeği ile Akrep kadınının aşk uyumu?
benim burcum oğlak yükselen akrep aslan burcu bir flörtüm var. Çok iyi anlaşıyoruz evet bazı konularda çatışma oluyor ama bazen ben tamam diyorum bazen o diyor. Aşırı ilgili bir bey. Hiç beklemezdim aslanla böyle iyi anlaşacağmı ama bizim ki daha 2 aylık belki ilerleyen zamanlarda daha büyük problemler çıkabilir. Ve herkes ego demiş o çocukta 0 ego hatta aşırrı utangaç birisi acaba bastırıyor mu bilmiyorum
yok zaten çoğunlukla kendisi karar vermez insanlar kimden etkileneceğine. yani bir düzen var o insanlar ister istemez size çekilir mesela uyumla alakalı
aslan erkeklerini gömmekle elinize ne geçiyo? kızın biri arkadaş edinse veya sevgili yapsa adamın burcunun aslan olduğunu söylese. kızı o adamdan soğutmak için bin bir türlü ezici cümleler kurarsınız kızın kafasını bulandırırsınız
hmm bu insanların yorumları sonuçta burcun özelliklerinde yok:) ve dediğim gibi güneş burcu dediğimiz 1000de bir yani o insan öyle diye o burcun özelliği olmuyor :)