Son zamanlarda teknolojinin gelişmesi ve toplum içerisinde kendini gizli tutan, kötü niyetli karakterlerin artması ile çevremize olan güvenimiz her geçen gün daha da azalıyor. Özellikle bu güven problemi, aşk ilişkilerinde sıkça karşımıza çıkıyor. Peki ya size karşı ilgi ve sevgisini gösteren bir kişiye karşı duyduğumuz ön yargı kaynaklı güvensizlik problemi, ne kadar sürdürülmeli. Karşımızdaki kişiyi soğutacak derecelerde tutulması ne kadar doğru. En önemlisi bir kadını/erkeği etkilemek ve güvenini kazanmak için ne kadar süreye ihtiyacımız var. Elbette her bireyin ön yargıları ve güven problemi, yaşamakta olduğu çevre, sosyal yapı, yaşadığı şehire göre değişiklik gösterebilir. Ancak bu iki olguyu aşabileceğimiz ortalama bir zaman dilimini söyleyebilir miyiz?
Bir kadını ya da bir erkeği,, yani bir insanı etkilemek için o insanla tanıştıktan sonraki 20 dakika kadar kısa zaman dilimi çok önemlidir. Tesirli bir şekilde etki bırakmak çok kısa ve aralıklı zaman dilimlerine bağlıdır. Bir insanın güvenine gelince... dürüst olun yeter. Erkekgiller! Bir kadına tanıştığınız anda abazanlık edip yürüdüğünüzde ve hatta bazılarızının yaptığı gibi koştuğunuzda (?) zaten topyekûn tüm şansınızı kaybediyorsunuz. Yapılacak şey basit: insan gibi dost olmak, zor zamanda destek olmak, havadan sudan değil de gerektiği gibi, kimi zaman öğütleyici, kimi zaman teselli edici, kimi zamansa mizahi biçimde konuşmak, ve buna benzer şeyler. Bir insanın güvenini başka hangi türlü elde edebilirsiniz ki? Bir gün herkes sırtınızdan bıçaklayıp öbür dünyaya göndermiyorlar mı sizi sanki?
Herkesin biraz olsun yavaşlamaya, duygularıyla hareket etmeye ihtiyacı var. Ama buna cesareti yok, birsürü neden sayabiliriz bunun için... Ortalama bir zaman dilimi yok, her iki tarafta ne zaman kendini hazır hissedip harekete geçerse o zaman birşeyler başlamış demektir.
Kişinin konuşması tavrı yazısı bile karakteri hakkında ipucu verir önemli olan bunları göz ardı edip kör bakmamak olaya kadınların daha temkinli yaklaşması gayet normal sebebi herkesin malumu ama benim asıl merak ettiğim soru doğru kişiyi aşkı bulduktan sonra ne yapılabilir evlilik mi o da zaten bir süre sonra monotonlaşıyor?
Değişir. Mesela ben zor ikna olurum, zor inanırım. Bana sabır gösteren birini ayakta alkışlarım. Kimileri yediği kazıklardan, kimileri geçmişteki platoniklerden dolayı yargılara sahiptir. Kimileri 1 saniye kimileri 1 ay kimileri 1 yıl..
Bir insana ya güvenirsin ya güvenmezsin. İlişki ilerledikçe güven azalır ya da sağlamlaşır. Başta güvensizlik varsa güven sonradan verilmez bence. Etkilemekte ilk görüşte olur bence. Ya etkilenirsin ya etkilenmezsin.
1yılda bile güvenmedim, bunun için cidden sevmesi yeter ciddi seven insan zaten güven vermek için çabalıyor birşey yapmaya gerek yok otomatikman karşındakimi düşünüyorsun ona göre davranıyorsun
Sevdiğim bir kadın var onu seviyorum bunu biliyor ama ısrarla bana güvenmediğini inanmadığını söylüyor onu kendime nasıl inandirabilirim lütfen tavsiyede bulunabilir misiniz 🙏
Sıkma bunaltma onu sürekli isteyen değil veren taraf ol. Kadınlar ürkek canlılardır, kovalarsan kaçar ayrıca sana ısrarla güvenmiyorum diyen kadına da çok yazma kafası karışıyor neden diye soruyor. Sabah İlk günaydın mesajını attığı ana kadar anla ki o mesajı attığı bir başka kişi var
En İyi Cevaplar