- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Bakımlı güzel ve alımlıysan senden güzeli yok demektir.. ben ne 42 yaşında kadınlar gördüm Rahmetli Anneannem gibiydiler, ne 42 yaşında kadınlar gördüm 18 yaşındaki genç kızlara taş çıkartır cinstendi... Hissettiğin yaşı yaşanan dileğiyle, sağlıklı güzel günlere...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılinsan hissetiği yaştadır
siz kendinizi kaç yaşında hissediyorsunuz
muhim olan bu14 Yorumla- +1 yıl
bana kalsan 18 :D
- +1 yıl
o zaman yaşlı degilsiniz:)
enerjinizi kaybetmediğiniz sürece hep bu yaşta kalırsınız - +1 yıl
saol
- +1 yıl
rica ederim
Bu ülkede yaşlı sayılır. Al ipi evde nakış dikiş yap derler. Bence, güzel bir yaş. Konuşacak bir yaş. Her kadın değil tabii ki kendine bakmış kadın
21 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum
+1 yıl25 yasindayim.. kendim gibi biri dedim profil fotono bakinca.. bizim gibisin.. hic gostermiyon yasini ablacm.. masallah diyelim..
21 Yorumla- +1 yıl
saol zaten 25 35 yaş arası genelde değişmez bir bayan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. bu kişinin kendisini nasıl hissettiğiyle alakalı.
bence yaşınızdan çok daha genç gösteriyorsunuz.
ama yaşlı hissediyorsanız eğer kendinizi ,
bu bir şeylerin başlangıcıdır diyebilirim.
yani ilaçlar , hastane kuyrukları , emeklilik sayma , ahirete hazırlık , namaz niyaz filan :Dd: D
şaka bir yana , can sıkmaya değmez.
her yaşın ayrı bir güzelliği vardır.10 Yorumla
+1 yılbu soruyu sorduğunuza göre kendinizi genç hissediyorsunuz ve zaten biyolojik anlamda da yaşlı değilsiniz 😉
16 Yorumla- +1 yıl
sadece kimliğime bakarken 1975 görünce bir tuhaf oluyorum
- +1 yıl
hiçbirimiz dünyaya kazık çakmıcaz sonuçta bugünün 18likleri 20 yıl sonra 38, 30 yıl sonra 48, 40 yıl sonra 58 derken yaşayıp göçücez hepimiz bir gün... önemli olan ne kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığın. Güzel yaşamaktan daha önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
saol ablası
- +1 yıl
ne demek 😂
- +1 yıl
18 yaşında bir kıza göre fazla olgun yorumlar olmuş tebrik ediyorum seni abicim : )
- +1 yıl
Teşekkür ederim gerçekler bunlar :) yaşım 17 bu arada :D ;)
Daha dur bismillah :) 110 yaşında dağ tırmanan delikanlılar var :) Bu arada 32-33 gibi duruyorsunuz.
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Ne yaşlısı :) ben kendimi hayatımın baharında hissediyorum vuhuuuu ;)
223 Yorumla- +1 yıl
hayret yaşıt çıktı
- +1 yıl
nasılsınızz
- +1 yıl
ekledim sizi saolun
- +1 yıl
son bahar olmasın o? eğer yaşlı hissetmiyorsan sabah aynada kırışıklarına bak derim :) bunun dışında yaşlılık güzel niye ölmeye az kaldı çünkü
- +1 yıl
o zaman totonu kaşı kendine nazarın değecek :) hissettiğin yaşla vücut yaşın bir değil hiç bir zaman ama gencim diyemezsin genç insan yaşı 17 ile 23 tür bence sen gideli çok olmuş sıra bizde var mı tavsiyen :)
- +1 yıl
seni incitmek için söylemedim ben yaşının gereğini hiç yaşayamamış bir insan olarak en çok ben genç hissetmek istiyorum belki ama öyle olmuyor şurda taş çatlısın bu gidişle son 20 senem var :) eğer sağlıklı yaşadığını düşünrsek kader yazgı olayını da bir kenara bırakırsak vücudunun yaşı gereği şurda 5 senen var ondan sonra rutin erken uyanmalar zaman geçirme işleri hayatın döngüsü bu yapcak bir şey yok
- +1 yıl
rakamlara takılmıyorum da şimdi kırk diyince kırk yaşında bir kadın türkiye şartlarında yaşlı olur ya da yaşlanmış durur gibi :)
- +1 yıl
aslında her ne kadar kabul edemesem de haklı olan sizsiniz. Bazen insanları görürüz bir yaş söyleriz o yaştan çok daha gençtir ama yaşlı durur he işte orda ki insan benim :) aslında yaş takıntım yok tam tersi yaşlandıkça bazı şeyler daha kolay geliyor ama benim içimde ki yaşam enerjim bitmiş bu yüzden söylediklerinizi biraz önce kağıda not aldım kendime ara sıra hatırlatmam lazım yoksa ipin ucu kaçıcak. Kendime bir huzur limanı yaratmalıyım bunu siz başarabilmişsiniz ne hoş darısı başımıza bu yüzden size saygı duyuyor ellerinizden öpüyorum :)
- +1 yıl
Bunu o kadar fazla kez duydum ki saysaydım kutup yıldızına yol olurdu ama bu insanın elinde mi bunca süre böyle olan şey değişir mi ya bundan emin değilim ama bende istemem tabiki yıpranmak ama bazen zarlar öyle bir geliyor ki (yan anlam yaratmak için söylemiyorum) elim kırılsaydı diyorum ama her defasında yaşayıp görüyoruz biraz daha tavsiye verinde küçük bir kitap yazalım ilaç gibi bazı cümleleriniz de önce insanın hasta olduğunu kabul etmesi lazım
- +1 yıl
değişimden aklım erdi ereli korkarım ama şart şart şart değerli ve incelikli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim insan zaman zaman mentorluğa ihtiyaç duyuyor
- +1 yıl
ben istediğim kadar değişik bakayım hatta değişik bakayım ve değişik göreyim buna rağmen eğer yaşadıklarımız 2 2 daha dört ediyorsa bunu 5, 6 yapmanın imkanı olmuyor gelde ondan sonra genç kal sağlıklı kal. İlla ki her insan hayatı boyunca bir takım sıkıntılardan geçer sonuçta bu bizim doğum ve ölüm arasında ki oryantasyonumuz ama kafamı kumdan çıkartamıyorum bir tane bile değişken bana bağlı değil ne yazık ki. Nasıl yapıcaz bu durumu bir fikir alalım :)
- +1 yıl
@zihinperest sen bütün kapıları kendin kapatıyorsun, birde bu yetmez gibi üzerine kilit vuruyorsun... Bakış açını değiştirdiğinde 6'nın 9 veya tam tersi olduğunu görebilirsin ama sen kendine izin vermiyorsun ve ket vuruyorsun. Soran arakadaşın sorusunuda fazlasıyla meşgul ettik...
- +1 yıl
belki de belki de ben bir şey yapmıyorumdur ama bunu bilemeyeceğiz. Evet kusura bakmasın ama sana mesaj atamadığımız resmen burayı işgal ettik. Teşekkürler.
+1 yılYaş olarak orta yaş ama görünüş olarak 35 falansın, genç gösteriyosun
111 Yorumla- +1 yıl
cidden mi
- +1 yıl
aslında sadece profil fotosuna 30 derim ama duvar kağıdındakine 35 diyorum :) her türlü daha genç gösteriyosun keşke o yaşa geldiğimde senin kadar genç gösterebilsem
- +1 yıl
spor yaparsan olur
- +1 yıl
pilates yapıyorum abla :) umarım olur bu arada sen ne sporu yapıyosun
- +1 yıl
ben artık vücudumu koruyorum yaklaşık 14 senedir spor yapıyorum artık bıktım :D
- +1 yıl
ne sporu yapıyosun
- +1 yıl
göbek eritme sıkılaştırma mekik sguat dönem dönem hepsini yapıyorum iştee şimdi bu aralar ara verdimm
- +1 yıl
ben de yeni başladım ama şu an alıştırma aşamasındayım yani hergün yapmıyorum 3 günde bir yapıyorum bacaklarım kopuyo
- +1 yıl
istersen yaz konuşuruz
- +1 yıl
yok yazmayım teşekkürler, sitede kimseyle konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
tamam
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 42 yaşında bir annem var geçenlerde mağazada kız anneme teyze dedi.. resmen hakaret olarak algıladım yuhh dedim.. pardon abla dedi düzelterek. nasıl hissediyorsan öylesindir
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaşlanmama gibi bir durummuz yok buna çok kada takılmamalı bence.. kendinizi zinde aktif hissediyor ve hayattan mutluluk duyabiliyorsanız hala... takvime bakmanın bir anlamı kalmıyor...
10 Yorumla Ben 20 yaşındayım ve kendimi yaşlanmış hissediyorum sen ise iki katımsın tabiki de yaşlısın senin için hayat artık daha hızlı geçicek günden güne ericeksin
30 YorumlaSayılmaz bana göre
Sohbet etmeyi tercih ettiğim yaşlar arasında olup
Zaten canlı sohbetlere katıldığım icin chatler de hep o civarda 30-50 arası insanların sohbetleri daha güzel oluyor Tabiri caizse10 Yorumla
+1 yılOlgun ve tecrübeli yaş 😁 ama hala taşş gibisin bebişim
12 Yorumla- +1 yıl
taş demesek kibarca diyebilirsinn
- +1 yıl
Ne diyem mahmutmu diyem?
+1 yıldaha genç duruyorsun 🙋 en az 10 yaş genç görünüyorsun 😎
15 Yorumla- +1 yıl
hadi bee
- +1 yıl
ciddiyim yaşlı hissetme kendini genç hisset görüntün genç
- +1 yıl
saol kardeş can
- +1 yıl
rica ederim ablacım 😉
- +1 yıl
okuyon mu
yanlış düşünce nedeni ise senin içinde hissettiğin yaş önemli genetik olan değil.
10 Yorumla
+1 yılinsan hissettiği yaştadır kaç hissediyosan o dur ne eksik ne fazla :D
10 Yorumla
+1 yılyoo resmine baktım 42 göstermiyosun 33 falan anca okadar bile yok yanı iyisin beybisi 🤗
10 YorumlaRakam olarak belki ama hayatı nasıl yaşadığın daha önemli. 20li yaşlarında olup 70 yılın bezginliğini taşıyan ve çevresindekileri hayattan soğutan insanlar daha yaşlı bence.
10 YorumlaSen var ya genc kizlarin korkulu rüyası tek rakibisin ;)
20 Yorumla
+1 yıltaş gibi geldin bana.
insan hissettigi yaştadir rakamlar zillilik yapiyor.
onu bunu geç gözlükler pek hoşuma gitti ya.013 Yorumla- +1 yıl
bari siz bari öyle demeyin ya utanıyorum
- +1 yıl
o niye? :)) güzel kadina güzel denir.
- +1 yıl
benden çok güzeller var ben normalimm
- +1 yıl
olgun yaş sinirina göre gayet iyi. gözlükler nerden? ben onun peşindeyim :))
- +1 yıl
gues D:
- +1 yıl
mersiler.
- +1 yıl
gözlük kırıldı ama :D
- +1 yıl
yazik olmuş retro gözlük bu tonlarda zor buluyorum.
- +1 yıl
sende gözlük hastalığı var sanırım benim gibi
- +1 yıl
değişik şeyleri seviyorum. daha çok eskilerden kalan yüzükler, koca küpeler, mavi taş derili bileklikler hoşuma gidiyor. kemik gözlük alip camini değiştirdigim cok olur yaz kis takarim. seninkiler ilgimi cekti sorayim dedim :))
- +1 yıl
tamam bişey demedik :D
- +1 yıl
hayir be dedin demiyorum.
- +1 yıl
tamam tamam
+1 yılHayir bence bir bayanin en güzel yaş aralığı cok yanlış dusunuyorsunuz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşına göre gayet iyi ve çekici sin hatta hayranin oldum
13 Yorumla- +1 yıl
aaaa
Cevap sahibi+1 yılSeni keşfetmek isterdim
Cevap sahibi+1 yılYanlış bir şey mı dedim
- Kişilik & Karakter konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılakıl en buyuk hazınedır akıllı ol cok kısının onune gecersın ve aklınla cok genc de olabılırsın bılge de..
00 Yorumla
+1 yılkendisine iyi bakıyorsa sayılmaz, 60 yaşıda olupda dinç gösterenler var hey gidi hey. bir insan kendini salmasın..
00 Yorumla
+1 yıl39 olcam yakında.. hmm.. yok yaa ruhun gençse sıkıntı yok. ben hala metal dinleyip kafa sallıyorum 😁
00 Yorumla
+1 yılNe icin bahsettigine bagli sosyallikse biraz calismaysa son demleri ama sexse 3/4 unu yarilamis yolun ama fantaziyse daha yeni basliyor gbi 🙂
00 Yorumla
+1 yılRuh önemli 42 aslında o kadar yaşlı değil ama kişiye göre değişiyor
100 yaşında bungee jumping yapanı gördü bu dünya :D00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan hissettiğiniz yaş ben hala 18 hissediyorum😂😂
10 Yorumla
+1 yılyoo. +65 yaş yaşlıdır. bazen 50den sonra çökenlerde oluyor ama önemli olan ruh gençliği. ruhu genç olan yaşlanmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
siz neden bu kadar yaşlı hissediyorsunuz
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıleminmisin ne yaşlısı ya sana taş gözüyle bakan meteor gözüyle bakan çok kişi vardır güzelsin öyle düşünme çok güzelsin
00 Yorumla
+1 yılBen 60 yaşı devirdim. Hala yaşlılığı kabul etmiyorum. Siz daha genç sayılırsınız.
10 Yorumlainsanın beden yaşımı önemli akıl yaşımı yoksa hissettiğimi. bence ruh yaşı önemli bence daha 20'sindesin enerjinde yüksek :) :) eğer gülmeyi seviyosan süpersin :D
00 Yorumla55 bile genç sayılıyor yani artık
42 de öyle yaşlı sayılmaz10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılolurmu hiç teyze 😊 sen onu boşverde son vasiyetini alalım ajshdjjsfk
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. sizin yaşlılıgınız böyle ise gençliginiz muhteşem diyecem. hayır tam en güzel çagında olgun çok çekici ve hayat dolu bir bayansınız.
00 Yorumla
+1 yılBen 26 yaşına girmek üzereyim ben bile yaşlı hissediyorum bazen :D
00 YorumlaAbla kendine bakmışsın ama soruyu yanlış yerde sormuşsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayir degil daha biraz var :))
13 Yorumla- +1 yıl
43 mü :d
- +1 yıl
saolun kardeşimm
+1 yılHayıırrr. Lütfen siz çok genç ve çok güzelsiniz. Gerçekten. Mutlu uzun bir ömür diliyorum. 😉
00 Yorumla
+1 yılruhu yaşlanmış insan için 25 yaş dahi yaşlı sayılır
00 Yorumla20 li yaşlarda ki kızlardan kat kat iyisin🤗
16 Yorumla- +1 yıl
abartmayın yaa
- +1 yıl
inanmadım :D
- +1 yıl
yine de saolun
- +1 yıl
vallahi dogru söylüyor fıtırzeka neleri var abla insanın midesi kaldırmıyor siz 30 civarı anca gösteriyorsunuz. ruhunuz yaşlanmasın ve spora da devam edin az da olsa.😉😆
+1 yılYaşlısın tabiki artık kabul etmen gerek 😊
Ben yaşlıyım cokta memnunum00 Yorumla
+1 yılİnsan her 10 yaş dilimlerini geçtiği ilk 2 yıl bunu hissediyor. Atlatırsın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrta yaşlısın diyelim :) 42 gibi de durmuyorsun
14 Yorumla- +1 yıl
ayy herkes öyle diyoo
- +1 yıl
Tamam işte ne güzel bunalıma sokma kendini :)
- +1 yıl
tabisi
- +1 yıl
bende 30 yaş sendromuna giriyorum galiba seni anlıyorum hehe
+1 yıl42 yaşında durmuyorsunuz
14 Yorumla- +1 yıl
kaç?
- +1 yıl
35 filan
- +1 yıl
cidden 35 diyor herkes anlamadım yine de saolun iyi bişee
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılbence normal bir yas bazi seylerin tam yasi 42 tecrube var guzellik var ama hic gostermiyosunuz..
00 YorumlaÖnemli olan nasıl hissettiğin ama şu da bir gerçek sayılar yalan söylemez
00 YorumlaNe alaka ya, Benim 45 hicte öyle bir takintim Yok Sükür , ya peki 70 yasina girince ne düsünecen?
00 YorumlaKesinlikle yaşlı değilsiniz. 😊
Sadece pskilojik enerjiyi bulamıyorsunuz.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılnormalde orta yaş ama biraz ruh haline ve yaşayışa göre değişir
00 Yorumla
+1 yılbiz insanlar kendı kendımızı mutsuz etmekte bıre bırız he bırak sımdı yaslı oluyorum oyle hıssedıyorum gibi dusuncelerı gulmek yakısıyor sana
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Yorun yarısı eder yaşlı değildir.
20 YorumlaHiç 42 gibi durmuyorsun.
10 Yorumla
+1 yılProfil resimde genç ve dinamik duruyorsun.
10 YorumlaOn numara beş yıldızsın 30 gibi falan duruyon
10 Yorumla
+1 yılhayır neden yaşlı sayılsın
10 Yorumla42 orta ama sen genç duruyorsun açıkcası
10 Yorumla
+1 yılnormal fitsin bu arada
11 Yorumla- +1 yıl
saol ya
hayır elbette en güzel yaşlar bence
10 Yorumlayıllanmış şarap gibi olursun
10 Yorumla
+1 yılSen 42 yaşındaysan ben 102 yaşındayım fıstık.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bir ayağın çukurda demek
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdi edilecek laf mı bu :/
sayilmaz neden sayilsinki
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım