bu hayatta en az hasarla ahirete gitmek istiyorum ama insanları umursayarak bu mümkün değil.. bir beşer tarafından üzülmek istemiyorum..
*beşer insan/insanoğlu
*beşer insan/insanoğlu
Tam bir yıl önce ben de bu durumdaydım, artık napabilirim nasıl umursamayabilirim diye çözüm arayıp duruyodum cidden aşırı kafaya takıp üzülüyodum. Umursamamak için şunu yap bunu yap diyemem çünkü umursamamanın sırrı tecrübedir, yaşadıkların seni güçlendirir sana tecrübe katar ve sen de boş konuşanlara sağır olmayı öğrenirsin. Dünyanın en alıngan insanıydım örnek verecek olursam, küçücük kelimeyi bile aylarca kafama takardım ama şimdi dünya yansın umrumda değil. Kendine zaman ver, bol bol psikolojik kitaplar oku ve hayatına anlam katmaya çalış en azından tecrübe edinene kadar zorla buna kendini. Şunu en başta unutma, ağzı olan konuşuyo, dünyada gereksizden bol ne var? Sabret ve şükret, herşey yoluna girer inan.
ellerine sağlık yazın için teşekkür ederim..
Oncelik verdigin seyleri deistirmen gerekio biraz sacma olcak belki ama mesela yarin cok buyuk bir sinavin olsa asiri onemsersin ama allah korusun cok yakin birin olse belki o sinavi giremeyecek kadar umursamaz olursun bazi onceliklerini gozden gecir deistir
önce ne istediğini ve kendinden emin olan biri ol.. yere sağlam basan güçlü biri... ardından hayatina çürük elmalari sokmamaya calis Seçici ol.. kararli ol.. insan oglu çiğ süt emmistir.. unutma..
teşekkür ederim yorumun için
Cevap
11Cevap
Belkide sınavın bu kardeşim Allah seni hastalıkla dertle kederle sınamasın (amin)
amin.. ama yoruldum be arkadaşım : /
teşekkür ederim yorumun için
Umursamamış gibi yap, en azından gibi yapmış olursun
"-mış gibi" bile yapamıyorum
Bol bol hırs ve başarı içeren filmler izle. Bakış açın değişir.
sana deger verene deger ver yeterli
Umursamamak lazım 😊
gerekli bir eylem ama keşke hayata geçirsem..
Geçirirsin zamanla hayat sana onuda öğretecek
inşAllah kısa sürede buda olur..
Hayırlısı olur inş
inşAllah, teşekkür ederim yorumun için
Bu Soru Bana Özelmiş 🤔
Uzulme yaa neden uzuluon
sana değer veriyorsa konuş vermiyorsa yol ver
Üzülmek istemiyosan bana yazmayı dene
Sana önemli olanı umursa
Kendine güven
umursamak güzel ama
neden güzel olsun ki