Gördüğünüz gibi her şey ortada bu nasıl tesettür oluyor. İlgilenenler aydınlatsın :-)

Bunlar tesettürlü değil ki. Bunların ki tarz. Senin bu soruyu böyle bir başlık ile açmandaki amacın ne onu söyle bana? Hayır yani, bunların tesettürlü olmadığını sen de çok iyi biliyorsun, kör değilsin
Bunlar din karşıtı dini kötü göstermeye çalışan saçma insanlar
Bu fotoğraflar islam karşıtı ülkelerin vatandaşlarının kasıtlı olarak yaptığı bir olay islamı kötü göstermeye calısıyorlar
Bu tesettür değil bu moda. İnsanlık kusurlarını bu tessettürle kapatıyor daha güzel görünmeye çalışıyor olay bu maalesef
Cevap
27Cevap
E disarda böylesi çok dekolte giyenide mini giyenide cok. biz giyince laf olur onlar giyince sknti ckmiyo ben anlamadm. E acik giyinmis diyosun etegi dekoltesi var diyosun olsun basi kapali namuslu o diyen zihniyet var 😀
Benim lisede bir arkadaşım var 2. Resimdeki gibi giyinirdi kapalı olduğu için değil tarzı öyleydi. Bunlarında tesettürlü olduğunu sanmıyorum arkadaşım gibi tarz yapmışlar sadece.
Amacı zaten tesettür değil ki, görsellik için takmış onu, üstüne fazla düşünecek bir şey yok yani.
tesettur olmuyor bu. kafalarindaki seyi aksesuar niyetine kullaniyorlar, hos degil.
Tesettür, dikkat çekmemektir. Bunlar daha fazla nasıl dikkat çekeriz derdine girmiş. Çoğu tessettürlü bu şekilde maalesef.
Bunlar dini formalite olarak yasayan insanlar boyle yasayacagina hic yasamasin dinini daha hayirli 😂
Şerefsizim bikinililer daha iyi.. en azından İslam'a laf soyletmiyor bu asifte gibi..
Bu tesettürlü değil kapalı sadece. Allah ıslah etsin ne diyelim.
Amin
Benimde böyle arkadaşım var ben kapalı değilim sadece tarzım böyle diyor kendini böyle begeniyormuş. Yoksa gercekten inanarak güzelce kapanananlar var tabi
Bu tesettür değil vergi dairesine mal beyanında bulunmuşlar
Bunlar kapalı çıplaklar cennetin kokusunu bile alamıcaklar buyuruyor efendimiz aleyhisselam
Bunlar özellikle insanlara aşılanmaya çalışılan tesettürle alakası olmayan giyim tarzıdır...
Saç önemli kızım 😄
Nasıl önemli
Önemli yani her yerini aç ama sacını gösterme 😄
Bu tesettür değil sadece moda
Öyle olmuş
gözünü seveyim tesettür deme moda bu.
Öyle işte hemşerim
Tesettur degil tarz yapmislar
Kötü tabi ama yinede yargılamak bize düşmez
tesettürmeyen tesettür
tesettür değil , tarzı öyle
Susluman dedikleri bunlar oluyor.
Bu tesettür değil ki, tesettürün yandan yemişi.
tesettür bu değil..
Tesettür goremedim bn
tesettür başı kapatmakla olmuyor bunlar moda
uuffffff azdırdın beni durduk yere
bunlar arablar felan iranlilar
Süslüman
biz buna fah... şe tesettür diyoruz
bunlar gerikafalilar tesettur degil
Bunlar yurtdusi tesetturu 😂
seçim onun karışamazsın
@filizcvs iyide bize isterse kapanır bikini giyer bişey diyemeyizz
süslüman