Efendi değil serseri ama hoş akıllı olgun dolgun serseri erkekler sizcede hoş ve çekici değiller mi? Şimdi bu nasıl anlatılır ki, serseri ruhlu olunmaz doğulur. Bu erkekleri sevin sahiplenin. Bir zahmet çoğalsın bu deli dolu adamlar..
Not: Şimdi buraya gelip boş atıp dolu tutmaya çalışmayın, zeki olanlar demek istediğimi anladılar. Hepinize başarılar..
Serseri değilim Çekici olduğumu da düşünmüyorum Benim aksim erkekler çekicidir 😂
Ama bu bahsettiğin erkekler genelde dizi/film/kitap karakteri oluyor. Gerçekte bu kadar ayarı tutturan erkek yok sayılır. Ya zeki ya da serseri taraf ağır basıp kişiyi "daha" bir şey yapıyor.
senin saçma hayallerinle değil gerçeklerle konuşuyorum. Cem garipoğlu denen yahudi olduğu için yurt dışına kaçırıldığı söylentisi var. İstediği kadını etkileyecek kadarda karizmatikti?
erkek dediğin çok iyi kazanan ailesi dışında kimseye boş vakit kaybetmeyen çocukları için hayatını adayan olmalı. Gerisi gezip tozup başına bela alacağın zaman kaybıdır.
@Hülangü şu resmini koyduğu adını feriha koydumdaki emirde parayı bulduğu gibi eroinde veren örnek alınamayacak kadar sıradan biri. Ama kızlara göre karizmatikmiş.
öh, günümüz ergenlerinin tercih ettiği erkek figürü bu. fakat buna aşk diyemezsiniz, serseri bir erkekle sevgili olmayı deneyim etmek istiyorsunuz. amaç heyecan yaşamak sizin için
ruhumuz dengesiz olunca serserilik var bünyede az biraz ama o kadar tamamen serseriyim diyemem ama serseri erkekler sevilmez serselilikleri şirin görünsede bir hanıma batar uzun vadede
@-kabirAzabı-1 Senin bahsettiğin erkek modeli sırasıyla yazdığım gibi :D 1-Ağır ve Ciddi olmak 2-Umursamaz olmak 3-Tipinin olması 4-Yürüyüşün sağlam olması ve dik olması 5-O sana bakıyorsa sen ona 1 kısa bakış at daha bakma 6-Güzel ve kaliteli giyim 7-Spor yap vücut geliştime 8-Az ve öz konuşmak 9-Kültürlü olmak (Kitap, Film, Sanat vs.)
Erkekler kız peşinde koşarken sen olduğun yerde takıl emin ol bu maddelerden en az 5'i sende olsun peşinden koşanları değil seni seçeceklerdir
Ya çok değişmeye çalıştım. Efendilikten serseriliğe geçemiyorum eğreti duruyor. Ama gerçekten sadece sizin için değil bir erkek içinde en yakın arkadaş konumunda genelde böyke insanlar olur. Serseriler iyidir sevelim hep birlikte :)
genelde aglayıp sızlayan kadınlar serseri erkekle birlikte oldum hata yaptım diye itiraf edemiyorlar seni tebrik ederim acıklıgından dolayı ama yakında cok aglar sızlarsn bu kafayla
Serseri erkek dediğin fotoğraftaki gibi değil. 😂😂 adidas giyip semt oturusu yapan dizolar serseri tipler. Hoşuna gidiyorsa eğer öyle tipler sen mis gibi abazasin demektir 😂😂
En İyi Cevaplar