Icimdeki sesi durduramiyorum cok kötu şeyler söyluyor korkuyorum lutfen yardim?

Arkadaslar icimdeki ses cok kotu seyler söylüyor ama dun en kötusuydu ben namaz kilan kapali biri degilim ama herkese elimden geleni yaparim disardaki cocuklara yemek alirim herseyi yaparim ama oruç tutmam namaz kilmam dün berat kandiliydi dun icimden ilk defa namaz kilmak istedim niyetlendim tek gercek olan Allah ondan baska kimsemiz yok fakat zorlandim bir kaç süre biliyodum ama namazda okurken karistirdim duami yaparkende aff diledim yanlis falan soylediysem sonra sabah namazida kildim içim rahat etmedi yasin okudum yasinin duasini birsuru sureler dualar okudum yasin okurkene basladi haşa ama icimdeki ses Allaha kufrediyodu cok kotu seyler soyluyodu kafami dagitmaya calistim yasini yuksek sesle okudum gitti sonra birdaha oldu kizardim cok korktum halada korkuyorum lutfen hatta peygamberimizi ruyamizda gormek icin dualar bile okudum nazar duasi filan birsuru ama korkuyorum Allah beni affetmesse istemsizce oluyor sabaha kadar agladim ben belki aşiri dindar biri degilim ama sure okuyunca Allah dedimde mutluluktan gözlerim dolar mutlu olurum lutfen kardeslerim lutfen ben simdi gunaha giriyormuyum bunun vebali nedir nasil kurtulucam
Icimdeki sesi durduramiyorum cok kötu şeyler söyluyor korkuyorum lutfen yardim?