Sınıfımda bir kız var sürekli benimle münakaşa halinde canımı sıkıyor. İlk tanıstıgımız gunden berı benı elestırme cabalarında aslında gayet uysal bır ınsanımdır ve daha hıc benı tanımayan bırının boyle olması cok sacma. Cok sinsi ve kıskanc bir insan. Arkadaş ortamında iltifat aldıgımda bile süzerek çok ters bakıyor. Veya ben mutsuzken mutlu oluyor sürekli bir şey bulup eleştirmeye çalışıyor. En yakın arkadaşıma çok yanaşıyor elimden almaya çalıstıgını anlayabiliyorum. Neyse sınıfta bu kız bir keresinde saçma bir sebepten 'ikidir bana ters konusuyorsan benım canımı sıkma' dedi. Ben afalladım ne dedim ben ya falan oldum bir şey de diyemedim. Başta çok takmadım o şekilde sakin cevaplar verip geçtim ama artık sinirlenmeye başladım daha yaptığı pislikler var sınıfta kiminle konuştuysam kızı sevmiyor diyebilirim. Erkek fatma tarzında kavgacı kilolu bir kız o yüzden de biraz geri duruyordum. Ama bir daha bir şey söylerse ne olursa olsun üzerine atlamayı düşünüyorum. Kendimi ezdirmem ne olursa olsun. Dövme ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum tabii ki. Diyelim beni dövdü darp raporu alabilmem için ne kadar şiddetli olması lazım gözle görülür morluk, şişlik vs. olması mı gerekiyor birde nereme vurursa daha ağır bir ceza alır biraz taktik verir misiniz? Ettiği hakarete falan sınıf şahit olursa hakaretten cezası ağırlaştırılır mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversite öğrencisiyim liseli tartışması sanılmasın. Zira kızın kafası liseli gibi olay öyle sanılabileceği için not düşmek istedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer