Kısaca anaçlık; bünyesinde annelik içgüdüsünün fazlaca olması, anlamına gelmektedir. ''Ana''dan türüyor ama bence erkeklerde de olabilecek bir özelliktir.
Ben, dert dinlemeyi seviyorum. Şu an bunun daha da ötesinde, birini dizlerime yatırıp saçlarını sevesim var. Küçük kardeşi olan varsa bu tarafa fırlatabilir. İkinci el çocuk alınır. Derdi olan varsa yatsın dizime 5 liraya hallederiz 😂 Anaçlık özelliği gösteriyor musun?
Acayip anaçım bunu yaşayan bilir , sen anlarsın işte. öyle ki sarılma duygusu tavan yapıyor çoğu zaman. hele ki yeğenlerim var da onlarla yaşıyorum bu duyguyu.3 yaşındaki yeğenim boğuluyor resmen sevgiden, adam beni parmağında oynatıyor bildiğin, kız bu erkek milleti her yaşta aynı haaa , adam 3 yaşında sevildiğini biliyor ya trip üstüne trip atıyor bana :-)
Kadınlara has bir tabir aslında ama karakter özellikleri dikkate alındığında, evet, bu duyguyu barındırıyorum içimde. Merhamet ve vicdan duygularım ön plandadır. Kadın olsun erkek olsun; bana göre insan yüreğinde temizlik, vicdanında berraklık ve doğruluk taşıyorsa anaçtır.
ağlayan insanlara sarılırım dertli arkadaşlarımı me yatırıp telkin veririm. tüm insanları severim saygı duyarım. şevkatle yaklaşırım. tavsiyeler veririm. herkes bana derdini anlatmak ister benimle konuşan biri çok uzun bir süre konuşur, birkaç kere konuştuğum tüm arkadaşlarımın en yakın arkadaşlarının bilmediği sırları bilirim, insanlar beni sever bennsanları severim, bu sitenin en anaç kadını benim arkadaşlar bunu kabullenelim;)
benim değer verdiğim bir köpeğim var hava az soğuk olsun hemen üstüne bir şey geçiririm üşümesin diye. genelde gözüm üstünde olur. ve hatta annem sen şimdi böyle isen çocuğun olduğunda düşünemiyorum der :)
Duymamış olayım bozuşuruz. Benim bu hayatta değer verdiklerim hep çocuklardır aklı ermez kötüye o yüzden çocuklar el bebek yetiştirilmeli insanların en orjinal hali çocuk oldukları halleri ben döve döve onları kalıba sokamam zaten eğitim sistemimiz onları kalıba sokuyor çocukluklarını yaşasınlar. ;)
Bir çoğu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmadığı gibi, vatandaşlık kavramıyla Türk"lük kavramının farklı olduğunu bildiğinden adım gibi eminim. Ben sana cevap verirken ben Türk' üm derken ırkımdan bahsettim. Bunu anladığından da adım gibi eminim.
HDP ve PKK konusunda aynı şeyleri düşündüğümüzü bilmeni isterim. Hatta bunu genişleterek HDP ye bilerek, isteyerek oy verenleri dahi "terörist" kavramına sokacak kadar aynı fikirdeyiz diyebilirim. Ben sadece Türk ve PKK kavramlarını aynı cümle içinde görmekten rahatsızım. Aslında sen de bu konuda hassassın... Ama...
En İyi Cevaplar