cızgı fılm ızlemeyı hala sevıyorum. hanı bos zamanımda oturupta ay hadı cızgı fılm ızleyım demıyorum ama dıkkatımı ceken bısey olursa oturup ızlıyorum. evet hala mıckey mınney goofıe ve donald duck sevıyorum : ) hala oyuncakları yastıkları pecetesı osu busu bana sırın gelır, hatta hatta son zamanlardakı anımasyon fılmlerını bıle sever oldum : ) gercı su ara tv de sıklıkla karsıma cıkan masa ve koca ayıyı ızlemekte keyıflı gelıyor bana : )
ben izlerim izliyorum heleki bizim cocuklugmuzdaki cizgi filmleri bulursam başta red kit'in ilk çekimlerini ardından şirinleri ve herkesin vazgecilmezi tom ve jery..
Tom ve Jerry, Heidi, Şeker kız Candy, Cedric Silvester ve tweety, Bugs Bunny, Ducky Duck, Donald Duck, Pembe Panter, Pokemon, Red kit ve daltonlar, Ninja Kaplumbağalar, Winnie The Pooh... Bu çizgi diziler güzeldi. Şimdilerde Oscar çöllerde o güzel başka güzel de yok. Power Rangers vardı ama dizi idi.
Yapmaktan en zevk aldığım şeylerden biridir. Bir film izleyeceksem animasyon tarzı olan bir tane seçerim. Zaten çizgi dizilerinde takipçisiyim, özellikle yetişkinlere yönelik en azından +13 olan animasyon yapımlar daha çok ilgimi çekiyor. 21 yaşındayım ama çocukluğumdan beri bırakamadığım bir alışkanlık çizgi film izlemek. Hergün boş vakitlerimde mutsuz oldugum zaman kafamı boşaltmak istediğim zaman vs izlerim. Gerçek yapımlar çok sıkıcı hayal gücünden yoksun çok banel geliyor istediğim tatmin duygusunu duygu yoğunluğunu alamıyorum keşke daha fazla seçenek olsa :)
Hic bir alakasi yok zekayla kac yasinda olursan olur izliyebilirsin tabiki de en sevdigim cizgi filmler pokemon digimon megamen byblade bunlari cok severim bir ara pokemonu izliyordum
bizim çizgi filmler resmen 5 dalda oskar adaylıktı ya.. he man, voltran, örümcek adam, transformers. şimdi bile en iyi beyaz perde filmleri bunlardan çıkmış
Çizgi film izlemeyi çok seviyor ve tvde sadece cartoon network izliyor olsam da bu haber gerçek değil. Bu tamamen zevk meselesi izlemeyen saIaktır diyemeyiz izleyen canım tanıdıklarım da var ayrıca...
evet ama seçiciyim. çocuk kanallarındaki resmen beyni pekmez kıvamına getirip kulaktan akıtıyor. doğru düzgün izlenebilir kalmadı. maşa ile koca ayı diğerlerinden biraz ayrılıyor
ooo daha neler var onda neler. ama fazla konuşma sımdı avukatı gelır , sevgılısı gelır , aşiret gibiler kavga olunca hemen çoğalıyorlar bunlar. :) :) kaç kaç
pes ettigim felan yon benimle ne alip veremediginiz var anlamis degilim her yorumunuza beni etiket yapmanizi da cozemedim bence biraz ADAM gibi davranip susmayi ogrenin bundan sonra ister soruma gelin ister sorunuza davet edin ister yorumda beni etiketleyin istediginizi size vermicem
@OxyGeN_x lan sen nasil bir tipsin boyle erkeksin bile yazmaya elim varmiyor elisanin her konusu beni alakadar eder onun Şu an nasil bir psikolojide oldugunu bilmeden tanimadan dunden beri hakaret edip duruyorsun adamligina yakisiyor mu genc bir kiza haret edip buralarda mavi profille gezmek soylesene
@Alakasızkişi bu konuda uzak dur. ne onun senın tarafından savunulmasına ıhtıyacı var nede senın destegıne. prım yapmaya calısma o guzel karakterıne gölge düşürme. konusulanlar yapılanlar bızı ılgılendırır kaldıkı hersey karsılıklı gelısdı sımdı barıs ıcın geldım kendısıne tm bıraz ılerı gıttık haklı olabılır ama bunu ıkımız arasında cozucez senın destegın veya hakemlıgıne degıl. hem ayrıca sen kımsın , nesin ki onun için
elisadan uzak dur onun hayatinda senin gibilere yer yok ben senden oncede vardim senden sonrada olucam onun neyi oldugum seni ilgilendirmez elisanin bende ki yeri bambaska ona her bir hakaretinde karsinda beni bulursun simdi ikilemeden git burdan
@Alakasızkişi ya şu bitirim ayaklarını bırak komik olma. madem bişeyi değilsin arayı düzeltmeye çalışırken araya girip durumu daha kötü etme. muhattabım sen degilsin. sakince, konusarak kendımı anlatmaya geldım. sen bı uzak dur
Ya yeter ikinizde susun ben kime ne diyorum ya gunlerdir neler cektigimi bir ben biliyorum bide allah bide sizinle ugrasimicam ikinizde kesin sesinizi rahat birakin beni ya birazcik rahat birakin ALLAH askina herkez haddini yeri bilecek gokhan seninle dun telefonla konusmustuk hala devam ediyosun diger kisi sende kimsen sus artik dunden beri asagiladin yerin dibine soktun yetmedi mi gecmedi hirsin ne istiyosun benden ya defol git ikinizde susun artik
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Çizgi film izleyen yetişkin insanların IQ seviyesi diğerlerine nazaran daha yüksekmiş. Peki siz çizgi film izler misiniz?
En İyi Cevaplar