Sahne sanatları olsun, resim heykel ve hatta edebiyat bile, bir kadını onyüzmilyon kat ileriye taşımıyor mu?
Ruhunu yansıtıyor çünkü bu. Ruhun yayılmak isteyen, doğaya karışmak isteyen coşkusunu.
Güzel kadınları severim, sanatla uğraşan kadınları daha çok severim. 😍 Sanatla, edebiyatla ilgilenen kızlardan bahsetmiyorum. İki kitap okuyup, üç karalama yapıp, dört müzik dinleyip kendinden geçenlerin herhangi bir artı yönü olduğunu sanmıyorum.
Sanatla uğraşan kadının ayrı bir çekiciliği yok mu?
Valla kardesim 22 yasima gircem. 16 yildir baglama caliyorum türkü söylüyorum sahne alip sarkilar pop olsun türkü arabesk olsun söyleyebiliyorum keman piyano gitarda biraz tingirdatabilirim hafiften. Cok güzel de resimler cizerim. Önce cizer sonra yagli boya ile boyarim kolejimde hep asilirdi veya devlet dairelerinde falan ama gel görki ben bunlar yüzünden bana hayran kalan veya pesimde olusan bir kuyruk göremedim😅😂 ha cirkinde degilim güzel bir kizimdir aslinda korkuyorlarmi nedir bende anlamadim ama yok yani diger kizlaea bakiyorum orta okuldan mezun oluyorlar hemen kollarinda biri illaki birilerini buluyorlar. Ama beni tek bir kisi öyle gercekten sevdi ve halada sevuyor tam 5 yildir fakat oda Akraba oldugu icin brn istemiyorum😁 gel görki cekicilik yokmus demekki..
Sanatla uğraşan insanları ben de seviyorum. 😊 Ruhları aydınlık oluyor. Ben daha çok sanatla ilgilenen, sanatı destekleyen bir insanım. Sanatın herhangi bir dalında uzmanlaşamadım.
var dır daha sempatik daha anlayışlı daha deniş bakar giyimi kuşamı daha uygun güzel olur diye düşünüyorum kendi tarzını yansıtır yaratır daha kolay kendini ifade eder belkide
Ne kadar çekici olduğumuzu bilemem. Açıkçası çekicilikte önemli değil pek bizim için. Sanatla uğraşan kız erkek herkes için konuşuyorum özgür hissettiğimiz için yazıyor, çalıyor, çiziyoruz.
En İyi Cevaplar