+1 yılBence olabilir. Nedeni ise kılları olupta aldıran sözde kas gelişimini engelliyor koşma hızını engelliyor diyen kesimler varken. Zeka seviyesi kıl ile alakalı olmasını anormal karşılayanları hiç anlamıyorum :D Eleştirenler kılsızlar yani çekemediklerinden :D
Anlamadığım kıl kas gelişimini engelliyor diyorlar iyi tamam aldırıyorlar kıllarını kız gibi oluyorlar erkeklikten uzaklar yani.
Koşuya gelelim vücudunda ki kılların toplamı toplasan 1 kilo yu geç yarım kilo dahi etmez bu mu senin koşu hızını engelleyecek :D
Bunları söyleyen ve inanlar acaba kılın zeka ile bağlantılı olduğuna niye inanmıyor :D
Bu aynı kazan doğurdu muhabbetine dönüyor :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende kıllıyım kanka eyvallah iltifatın için :D
02 Yorumla- +1 yıl
rica knka xnnfn hosgeldin
Tabikide alakasız bir durum. Zeka böyle absürt şeylerle kıyaslanabilecek bir şey değil. Kılın zeka belirtisi olabilmesi için yine kılın üretebildiği veya tetiklediği bir şey olması gerekiyor. Ki kıl ölüdür yalnızca kökü canlıdır. Eğer kılın zekaya dair bir hormon ürettiği veya tetikledigi kanıtlanırsa ve bu kıllı olan her canlı üzerine denenip ispatlanılırsa ozaman inanırım.
Ama maalesef bu gözlemler şöyle yapılıyor. Zekası yüksek olanların çoğu kıllıysa (ki memelilerin karakteristik ozelligidir öyleyse bir goril bir insandan çok çok daha zekidir) artık kıllı insanlar daha zeki deniliyor. Tıpkı kıvırcık saçlıların daha zeki denilmesi gibi.10 Yorumla
Ayy yok daha neler 😂😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
İstatistik yöntemle tıbbı sonuçlar çıkaran bilimadamalarının çoğu hatalı çalışmalar yapıyorlar. En başından deney istatistik bilimi açısından da hatalı kurgulanıyor. Ancak varılan sonuçlar ve yorumlar da çoğunlukla öyle oluyor.
Bir soru: Demişlerki doktor ve mühendislerin çoğunluğunun göğsü kıllıymış. Peki. Amelelerin çoğunluğu kılsız mıymış? Sanatçıların? Askerlerin? Dikkatle incelendiğinde belki erkeklerin çoğunluğunun göğsü kıllı sonucu çıkacak :) Değil mi? Ayrıca evet ben bir bilimadamı olarak zeki sayılabilirm. Göğsüm de kıllı. Ancak hiç de zeki olmayan ve göğsü kıllı bir çok arkadaşım var.10 Yorumla
+1 yılYaw geçen 500tdeyim en son önden bindim.2 kız vardı ben ön kapı köşedeyim. tabi saygılıyım. istemeden gördüm eli erkek eli gibi bildiğin. sonra elimde mont vardı mont basamağı sürülüyomu diye bakıyordum. yan taraftaki kızın pantolonu ve ayakkabıları arasında açık kalan bölge jilet alınmjş belli sakal gibi diken gibi çıkmış gözüküyordu yani öğleyse niye uygun kıyafet giymiyor şaşırdım. Anladığım kadınlarda doğalında kılsız olcak diye bir şart yok. erkekler kadınlar çok benziyor bile dicem nerdeyse. yalan mı benziyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir. vucudumda belden yukarısında hiç kıl yok, ve iç organlarım zeki değiller çok hastalanıyolar. İlginçtir belden aşağım kıl yumağı bacaklarım çok güçlüdür. Devasa insanlar bile omuz vursa düşmem kesinlikle. Birde malum yerim sertlikte son nokta. Taşa vur birde benimkine fark yok. Kısaca özetlersek kılsız bölgem olan belden yukarısı zeki değil ve kafası başlamadığı için önlemler alamıyor ve sık sık beni zor duruma sokuyor, kıl yumağı olan belden aşağı bölgem ise zeki olduğundan düşmana korku dosta güven verir.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZeki ne demek akıllı. A-kıllı yani. Burada bile düşünen insana ders var
+1 yılKatılmıyorum. Bence kılsız tüysüz tipler kadınlar tarafından rağbet gördüğü için daha görsel alanlara yöneldiler, aşırı kıllılar da kendini tıp ve mühendislik alanında geliştirerek toplumda yer edindi.
Çalışmak ayrı zeki olmak ayrı. Her doktor ya da mühendis zeki değildir. Her işe yaramaz da salak değildir. Biri çalışkandır azimlidir diğeri tembeldir.326 Yorumla- +1 yıl
Kıllıyım kadınların ne düşündüğü umrumda değil ayrıca kıllı erkek seven çok sayıda kadın var genelleme yanlış
- +1 yıl
Valla benim gördüğüm kadınlar tipe bakıyor kıl falan umurlarında değil sıfat düzgün olsun yeter :D
- +1 yıl
İlla ki vardır ama ünlü erkeklere bak hepsi ya kılsız ya da almış kıllarını. Yani büyük kitlelere hitap edenler kılsızlar
- +1 yıl
Kılsız değiller alıyorlar kıllarını doğal kılsız erkek azdır ve kıl erkekleri kadınlardan ayıran en önemli şeylerdendir
- +1 yıl
Kadında kıl yok mu
- +1 yıl
Kadının göğsünde kıl var mı ya da diğer uvuzlarında erkekler kadar kıl çıkıyor mu
- +1 yıl
Ama sonuç olarak kılsız değil. Kıl erkeği kadından ayırmak için değil dış etkenlerden korunmak için var.
- +1 yıl
O zaman kıllar faydalı demektir dursunlar kenarda :D
- +1 yıl
Yaratılan her şeyin elbet bir sebebi ve faydası vardır. Şu an dış etkenlerden korunma ihtiyacımızı kıyafetle ve evle sağladığımız için kenarda durmasına gerek yok :)
- +1 yıl
Yok bu konuda anlaşamayacağız :)
- +1 yıl
Galiba 🙈
- +1 yıl
Kıllarımla mutluyum seven kadında böyle sevsin :P
- +1 yıl
Hahahahahhah 😅😅 sana ve kıllarına mutluluklar
- +1 yıl
Teşekkür ederim herkesin tercihine saygı tabi :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Kadınlar da kıllıdır ve kıllı gezebilir eğer laf edecek bir erkek varsa kendi kıllı mı onu sorarım önce. Kıl erkeği kadından ayırmaz bana kalırsa herkes almalı ama salt kadınlara dayatılıyor bu canımı sıkıyor.
- +1 yıl
@uyeolmakistemiyorum Hayır siz almalısınız biz almamalıyız
- +1 yıl
@RomayıKurtaranAdam hayır biz almak zorunda değiliz eğer öyle bir zorunluluk olacaksa siz de almak zorundasınız. yoksa pissiniz.
- +1 yıl
@uyeolmakistemiyorum Herşeyde bizimle iddalaşmayın :))
- +1 yıl
İddialaşmak değil gerçekler. Erkekler 25 cm bacak kılıyla şort giymeye utanmıyor ama biz 1 cm kılımız çıkınca etek giymeye çekiniyoruz. Kadınlar bilinçleniyor ama :)
- +1 yıl
@uyeolmakistemiyorum Ben şort giymem ya utangaç erkeğim :))
- +1 yıl
Ya bu araştırmacılar niye hep saçma sapan şeyleri birbirleriyle ilişkilendirme çabasındalar ben anlamıyorum. Çok düşünüyorlar sanırım bunun gibi alakasız bir çok şey üzerinden araştırma yapmayı.
Boş şeylere kafa yoracaklarına düzgün bir araştırma konusu bulsunlar.
Aşırı kıllılar zekiymiş, sağolsunlar öğrendiğimiz iyi oldu. İnsanların kıllarına göre zekası hakkında fikir edinizi artık.32 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha ben bir bilimsel araştırmacıyım ya da insanlığı kurtardım diye bir şey dedim de farkında mı değilim yoksa.
Bir araştırmada fikir sahibi olmak için bilimsel araştırmacı olmak gerekiyor da ben mi bilmiyorum acaba.
Evet boş, onların yerinde olsam böyle saçma sapan şeyleri ilişkilendirip yılları harcamayacağım kesin.
+1 yılGördüğüm en saçma şeylerin üst sıralamasına tırmanıyor sanırım.
Zamanında tonlarca şeker ile araştırmalar gördük, zararsız dediklerini. Bugün ise tam tersini görüyoruz.
Yine delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk tane akıllı çıkarmaya çalışıyor.
Pseudoscience'a inanmayın.
guresturkiye.net/forum/showthread.php?t=2845120 YorumlaKızlar için geçerliyse bayağı bir zeki olduğumu söyleyebilirim 😂😂😅😅🙊🙊
114 Yorumla- +1 yıl
ahhaha 😂
- +1 yıl
A'kıllı kız seni :)
+1 yılKaçıncı sınıftaydım tam hatırlamıyorum. Ortaokuldu sanırım. Dershanede ki arkadaşlar kolumda ki kıllara bakıyorlardı. O yaştaki birine göre biraz fazlaydı bende. Tam kapının önünden hoca geçerken biri dalga konusu yaptı bunu. Girdi, baktı koluma kendi kolunu sıyırdı. Onda da baya bir vardı işte. Gayet ciddi bir şekilde: ''Aldırma, hem kıllı olanlar daha zeki olur.'' demişti. Bu da böyle bir anımdır.
00 Yorumla
+1 yılDesene adam koca bir ömrü boşa geçirmiş :) Böyle saçma bir mantık duymadım, bu ancak istatistiksel bir veri olabilir. Genel geçer bir sonuca ulaşmak için yeterli bir araştırma değil. Ayrıca zaten parametreler arasındaki korelasyon da çok düşük. Nereden bakarsan bak absürt bir araştırma olarak tarihteki yerini almış.
00 Yorumla
+1 yılinsanın maymundan geldigini varsayarsak. tüylüden tüysüze evrildigini düşünürsek. yanlış bir önerme olur bu. ama en kıllı halk kimler? kesin bilgi değil ama benim bildigim kadarı ile kürtler ve hintliler. en zekilerin bulundugu halk kimler almanlar ve japonlar. buna göre değerlendirin bence.
00 YorumlaIsvicreli bilim adamlari sacmalamis. Vucuttaki killarin bazi insanlarda fazla olmasi genetik bir mirastir. Aileden aileye zeka , fikir , dusunce miras kalmaz. Aslinda herkes killidir yalniz evrim surecinde gecirdigimiz zaman icinde , koklerimiz korelmistir.
00 YorumlaVücutta kıl oluşumuna sebep olan unsur Dihidrotestosteron'dur. Bu hormonun fazlalığı genelde erkeklerde saç dökülmesi meydana getirirken aksi bir şekilde beynin ihtiyaç duyduğu bütün faydalı salgıları içerisinde bulundurur. 22 yıllık araştırmaya gerek kalmadan bir kaç deneme yanılmayla da bu iş çözülebilirdi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılEtrafimda goril gibi olup gerizekalının önde gidenleri var o yüzden yalan :D
60 Yorumla zeka bir yaratılış vesilesi değildir ki bu tip kaçamaklar ve egoizm tatminleri biraz saçma değilmi zeka ancak çalışana gelen bir nimettir her insan üstün zrkalıdır çünkü bir beyin taşıyorlar kullananlar yükselik kullanamayanlar ise olduğu yerdedir
00 Yorumla
+1 yılZekanın kıl ile uzaktan yakından alakası olamaz zira ben ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatan ileri IQ sahibi insanlar tanıyorum, zekanın akıl ile bile baglantısız olduğunu düşünürsek hormonal bir oluşum olan kıl ile ne alaka
00 YorumlaMillet bilimde teknolojide kendini geliştiriyor, çalışıyor. Biz hala "Şöyle olan çok zekidir" falan filan. Bunu okuyunca ne olacak "he bak ne zekiymişim" egomuzu mu tatmin edeceğiz boş işler.
10 Yorumla
+1 yılO olay soyledir bence. Bilim insanlari akademisyenler ya da benzer zeka isteyen meslekteki insanlar kendilerini adadiklari seye konsatre olunca kendilerine bakamiyrlar. Ondandir. Onun disinda kil biraz irksal biraz hormonal bisi
00 YorumlaVay Arkadaş ya kılla zeka ne alaka. Abi ne Köse olacaksın ne de orman adam olacaksın. Sonuçta Bir kadın senin yanına ağaç altında azcık gölgeleneyim diye gelmez. İnsan azcık temiz olmalı
10 YorumlaÖyle birşey olsa hindistan ingiltere'nin değil ingiltere hindistan sömürgesi olurdu. Adamların kıldan kuyruğu çıktı nerdeyse. Birde ingilizlere bak kilsizliktan domuz gibi pembeler.
10 Yorumla
+1 yılEinstein'ın bacak bacak üstüne attığı bir fotoğrafı var :d bacaklar kılsız denilecek derecede. Bence fiziksel bir farklılık zeka belirtisi olamaz.
20 Yorumla
+1 yılartık göğüs kıllarına bakıp zeki olup olmadıklarını anlarız teşekkürler işimizi kolaylaştırdığınız için 😑
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılçok iyi hatırlıyorum dedem bir keresinde "kizum tuysuz insan ey insan değildur. Tuyli insandan heç zarar galmaz" demişti, ama zeka hakkında yorum yapmamıştı 😂
10 Yorumla Kadınların hemen hemen hepsi ağda yapıyor ya da lazer yaptırıyorlar. E şimdi bunlar aptal mı oluyor? Lazere gidenlerin de IQ derecesi sıfıra mı iniyor? Akıl kılda tüyde değil beyindedir.
05 Yorumla- +1 yıl
Genetik kıldan bahsediyor
- +1 yıl
@Univerliseli kılları alınca zekanın da azaldığını düşünmen kılları aldırdığını anlamına mı geliyor 😂😂
- +1 yıl
@Hakan_ymn tam da savunmaya geçiyodum :D
- +1 yıl
@Univerliseli tahmin ettim 😉
cnku kıllı insanın testosteron düzeyi yüksek oluo dolayısıyla mantıksal sayısal zekası da yuksek oluo bu yuzden erkekler matematikte kızlara gore daha iyidirler genel olarak
05 Yorumla- +1 yıl
Testesteronun zekaya etki ettigi gibi diğer hormonlar da zekaya etki ediyor. Kadında da östrojen var dedigine bakacak olursak kadın ve erkekte ortak olan hormonlar (fsh-lh) dışında kadında prolaktin hormonu bulunuyor bu durumda kadının daha zeki olması gerekir. Yapmayın arkadaşlar nereleri kimleri okuyorsunuz da bu sonuçlara varıyorsunuz hayret ediyorum.:)
- +1 yıl
"testosteron erkeklerde matematik zekanın ilerlemesinde rol oynar, beyne etki ederek erkeklerde rekabet ve yarışma duygusunu arttırır. testosteron erkekleri daha agresif hale sokar. burada kasıt edilen agresivite ile sadece kavga dövüşe yatkınlık değil; başarı, para, ün kazanma hırsı ve işkolik halde yaşamadır. erkeklerde östrojenin bu noktada kader vtayin ettirici rolu vardır. erkeklerde östrojen kişinin daha sakin ve toplumsal yaşama daha uyumlu olmasını sağlar. östrojen düzeyi yeterli ise erkeklerde doğal olarak bulunan matematik zeka östrojenin etkilediği geometrik ve duygusal zeka ile birleşerek erkeğin iş hayatında veya akademik hayatta üstün başarı sağlamasına neden olur.''
- +1 yıl
erkekte testosteron düzeyi daha yuksek oldgu için mantıksal zeka daha fazladır mühendislik bölümlerine bir bakarsan anlarsn bunu ayrca mühendislik okuyan coğu kadn küçük göğüslüdür bunu da testosterona bağlıolar. kadnda östrojen ve prolaktin var ama bunlar duygusal ve sosyal zekayı yukselten seyler soruda matematik mühendislik zekadan bahsedilmiş bn de o açıdan ele aldm zaten😊
Nasıl yani? Bence bir alakası yok ikisi de genetik ama bir birinden bağımsız. Ayrıca göğüsünde hiç kıl olmayan (ağda vs yapanlar için ağda öncesi) erkek var mı ya? asdfg
00 Yorumla
+1 yılalakası yok! kıl yapan hormon testosterondur fazlalıgı kıllanma yapar ostrojen de kılsızlık yapar. testosteron da dogal olarak erkeklık hormonu. zekayla alakası yok.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence alakası yok. Kıl kalıtsal bir şey. Hiç kılı olmayan birini de aptal diye nitelendirebilirlerdi öyle olsaydı ki bu saçma olurdu.
10 Yorumla Türk erkeğinde niye potansiyel yok o zaman? Bizim kılsız slav erkeklerinden daha çok bilim adamı çıkarmamız gerekmiyormuydu?
10 YorumlaGenetik olarak Japonlar ve Çinliler kılsızdır diye biliyorum Biri teknoloji diğeri ekonomi devi. Ne olacak şimdi. ?
10 YorumlaBunu hangi bilim adamı söylüyor.
Kıl sanırım kafasında daha çok
herif atmış ortaya kekler tutmuş 😂
kıllı olan kıllıdır zekalı değil 😂10 Yorumla
+1 yıl22 yıl böyle bir Saçmalığı araştırma yapanın demek ki hiç kılı yok dolayısıyla zekası da yok.
Kilsiz biri nasıl böyle bir araştırma yapabilir. Doğruluğuna nasıl guvenecegiz :D20 Yorumla
+1 yılZannetmiyorum.
Zeka ile her olayı bağdaştırmaya başladılar. 😏
Aşırı kıl olmasının bence hormonal bozuklukla ilgisi var.10 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli kıllı olduğundan araştırmada böyle çıkması normal. Saçma olmuş 22 yılını buna kafa yorarak harcamasına üzüldüm :))
10 YorumlaAtalar demiş ki, kılda keramet olsaydı... gerisini bilirsiniz
20 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya 😂😂 Erkek dediğin zaten kıllı bir varlık. Çok kıllı olanların tesellisi heralde
20 YorumlaHahahaha kıllı erkekler mi uydurmuş bunu acaba😂biliminsanlarını incelemek gerek nekadar kıllılar
20 YorumlaZekanın kılla bir alakası olsaydı eğer müslüman ülkeleri hristiyanlara nazaran bilimde cok daha ileri safhada olurdu. Hristiyanlarda tüy yok abi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe yani simdi Khal Drogo az daha killi olsaydi Westeros'u mikip atacak miydi?
03 Yorumla- +1 yıl
Valla knka ya keske ölmeseydi cok üzüldüm ona. Ragnarda öldü zaten pf:(
- +1 yıl
Drogo kitaplarda okurken 'Ulan bu herif Robert Baratheon'u falan miker' dedirtiyordu.
Oyle ufak yaradan falan da gitmediydi, omzundan gobegine kadar acilmisti vucudu da, 'Yav adamlarimdan yaralilar var, bana bisey olmaz onlar bakin' diye erkeklige bok surdurmemeye calisirken falan gitmisti oteki tarafa. - +1 yıl
aynen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası olabilir çünkü erkekler kızlardan daha kıllı olduğu için erkekler kızlardan daha akıllı kızlarında kılsız tüysüz olanları daha çok saf oluyor kıllı kızlar kılsız kızlara göre daha akıllı ve zeki oluyor :) :D afggxbsadfa
00 Yorumla
+1 yılJaponlarda da kıl yok ama adamlar teknolojide ve bilimde üstünler buna ne demeli peki? Avrupa boş işlerle uğraşmaya devam etsin bakalım :)
00 YorumlaAdam 22 yıl boşuna uğraşmış. Bize sorsalar söylerdik hemen. Kılda tüyde keramet olsa keçiye Abdurrahman Çelebi derdik.
00 Yorumla
+1 yılne alaka la n sakalım vs seyrek zaten memur adamım. hergün kesiliyor. Zeka olmasa nasıl 2 milyon adayın girdiği sınavda 500. olayım 92 puan alayım ^^
00 Yorumla
+1 yılO zaman kadinlar özürlü olmasi lazimdi.
Anladik deney erkekler uzerindede kadinlarin killisi zeki demesinler. Zeki kadinlardan sogurum :D01 Yorumla
+1 yılİskandinavya gibi yerlerde de kıllılık oranınız fazla olduğunu ama sarı olduğu için pek göze batmadığını biliyorum, olabilir de olmayabilir de
00 Yorumlaya he orta doğunun kanka ülkelerinden anlayacağımız gibi kılda keramet yok
22 YorumlaTürkler dünyanın en zeki insanları Ruslarda en salağğı mı oluyor
30 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin hepsi kıllı. Ama hepsi zeki diyemeyiz. Sanki bu tür oranlarla kanıtlamaya çalışmak bana biraz saçma geldi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüs Kılı ile Zeka arasında bir ilşki olsaydı Kürtler , İsviçre Üniversitelerinde CERN deneyi ile Uğraşırlardı.
Bu Sav, Bunu gösterdiği için sahte bir Bilimsel çalışma10 Yorumla
+1 yılçok saçma bence her ırk kıllı değil sonuçta onlar aptalmı. biz türkler kıllı ırkız onlardan akıllı mıyız
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın katılıyorum ☺️
- +1 yıl
@Kalbimyaralı her zaman haklıyım
- +1 yıl
Evet haklısın☺️
Yok azizim uydurmuşlar
Kılda keramet olsaydı, götte bitmezdi10 YorumlaBence hicbir alakasi yok. Bizim okulun en killi cocugu en salaklardan birisiydi ders konusunda.
10 YorumlaKılda keramet olsa arkadaki yerde çıkmazdı ayrıca milletimizin kıllı krolarini görüyoruz zeka ile uzaktan yakından ilgileri yok.
10 YorumlaYok eşeğinki bunlarda kendini zeki çıkarmak için yapmadığı şey yok arkadaş
10 Yorumla
+1 yılDoğulular ülkenin gelişmesinde büyük önem arzediyor , desene :D
10 Yorumla
+1 yılCiddi misin? Arkadaşım aşırı kıllı diye kocasını her ay lazere götürüyor. Yazık etmiş adama, yalnış yerde değerlendiriyor demek :/
00 Yorumla
+1 yılBu arastirmayi yapan birisi ya kilsiz birine gicik oldu, ya da kendisinde asiri derecede kil var.
20 Yorumla
+1 yılBunu diyen bilim adami kıllı orangutan birşey belliki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBuna zeka belirtisi değil başarı belirtisi diyebiliriz dersek ancak
10 Yorumla 22 yıldır bunu araştırıyorsa adam kıllarından baya müzdarip
11 Yorumla
+1 yılErkek dediğinde kıl olur zaten aşırı olmamak şartıyla bizim Doğamızda var birileri istiyor diye göğsümdeki sksi kılları aldıramam 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat