Hangi cesaretle otele gitmeyi teklif eder erkek?

internetden birisiyle tanistim. Hosuna gitmisim belli. Oyle iyi davraniyor samimi. Farkli sehirlerde oturuyoruz. Hesapimi gordu , erkeklerle konusan birisi degilim belli, 1 erkek gorusu yok fotolarimda, numara falan vermedim.. Yani or@spu tipi yok bende.2 hafta falan oldu. Seni gelip gorucem dedi. Sizin orda otel falan var mı dedi geldigime gore 1 2 gece kalirim dedi. var dedim. Napariz bulusunca sordu? parkta gezeriz dedim. Baska dedi? baska 1 cay iceriz 1 seyler yeriz derim. Iyi de otele gidermisin sordu? sakin olmaya calistim. Baktim hala konusuyor, keske ailen izin verseydi otele giderdik yazmis. O kadar sinir oldum ki. Kavga ettik. Sonra ozurler dilendi.. Yok sen yalnis anladin. rahat olman icin soyledim. hani aileden yakinlarindan goren eden olur.1 erkek yeni tanistigi kiza hangi cesaretle boyle teklifte bulunur? her onunuze gelen kiza nasil eve gideriz yok otele gideriz diyornusuz bazen? Neye dayanarak? Yani kizi saf gorduyunuz icinmi? Simdi benden ozur diliyor , bu insan fikrini amacini belli etmedimi zaten? Degermi devam etmeye siZce boyle birisiyle?
Hangi cesaretle otele gitmeyi teklif eder erkek?