Evet, Arkadaşlar yeni bir güne, yeni bir hayata merhabalar... Beslenme çantasını evde bırakanlar... Aklını fakirlikten kiraya verenler... Anası-babası evladım mekteplerde okudunu zannedip; mervelerin , emrelere, emrelerin, mervelere bir hayat sürdüğü güne merhab!✋ Konumuz "emre ve merve" değil! Konumuz çok bilmiş "kızlar" çok bilmiş erkek görmedim. Erkek adam ayarında konuşur😏
Bilmiş bilmiş konuşan kızlara uyuz olur musunuz?
Hep ben bilirim. her şeyi bilim tipi tip kızlara uyuz olmayan var mı?
Her konuya vakıf, albert einstein'nın yandan yemiş hali bu kızlar...
Tam bir gotollukturlar...
Çok bilmiş bir sevgilisi olan var mı? Allah yardımcın olsun kardeşim Çok bilmiş kızın, arkadaşı olan var mı? Çok bilmiş kızlar tam bir gotolluktur diyen var mı? Her şeyi bildiğini düşünen insan kendini farklı sanan bir zavallıdır. unutma ki, neyi bilmediğini bilmek insan olmanın ilk şartıdır. victor hugo
Çok bilmiş bir arkadaşım var ama durum abartılacak kadar kötü değil. Ancak her insanın katlanamayacağı insan tipi vardır. Bana bu tip insanlar sevimli gelirken sana itici geliyor olabilir. Bu olağan bir şey. Yalnız sen bana o erkek adam ayarında konuşur lafını bir açıklar mısın?
Bak şeyma bu aralar moralim bozuk k. bakma Bilerek cinsiyet ayrımı yaptım. Sen niye üstüne alındını ben anlayamadım? Yazdığım her bir söz alıcısı olan insana gider... Sen kızsın diye senide aynı kefeye koymuyorum ki
haddını bılenden zarar gelmez arkadasım.. herkes herseyı bılmesede haddını bılmeli.. benım ayar oldugum aslında herseyı bılıpte bılmemezlıkten gelenler.. kadınlar bunu yapıyor maalesef.. miş gibi muş gibi hep! bılmedıklerı yokda sankı herseyı bız ogretıyoruz!
Erkeklerde yok demişsin ama ben aynısını bir sürü erkekte gördüm hem de üniversite okuyan biri öyle eğitim almamış birileri de değil ve öyle konuşuyor ki sen görsen hemcinsinden utanırsın o derece.
En İyi Cevaplar