Çok bilmiş kızlar çok itici değil mi? Tek ben mi uyuz oluyorum? Benden başka uyuz olan yok mu?

Evet, Arkadaşlar yeni bir güne, yeni bir hayata merhabalar...
Beslenme çantasını evde bırakanlar...
Aklını fakirlikten kiraya verenler...
Anası-babası evladım mekteplerde okudunu zannedip; mervelerin , emrelere, emrelerin, mervelere bir hayat sürdüğü güne merhab!✋
Çok bilmiş kızlar çok itici değil mi? Tek ben mi uyuz oluyorum? Benden başka uyuz olan yok mu?
Konumuz "emre ve merve" değil!
Konumuz çok bilmiş "kızlar" çok bilmiş erkek görmedim. Erkek adam ayarında konuşur😏

Bilmiş bilmiş konuşan kızlara uyuz olur musunuz?

Hep ben bilirim. her şeyi bilim tipi tip kızlara uyuz olmayan var mı?

Her konuya vakıf, albert einstein'nın yandan yemiş hali bu kızlar...

Tam bir gotollukturlar...

Çok bilmiş bir sevgilisi olan var mı?
Allah yardımcın olsun kardeşim

Çok bilmiş kızın, arkadaşı olan var mı?

Çok bilmiş kızlar tam bir gotolluktur diyen var mı?

Her şeyi bildiğini düşünen insan kendini farklı sanan bir zavallıdır. unutma ki, neyi bilmediğini bilmek insan olmanın ilk şartıdır. victor hugo

#PeSimist. !