Dün gece, sabahın 3ünde daha önce hiç izlemediğim Nefes filminin videolarını gördüm Youtubeda. bir ara çocuk sahibi olamayanyüzbaşının eşine yazdığı mektubun videosuna denk geldim. Değil askere giden, şu normal hayatta sevdiğim bile yok. Romantik biri de değilim. Ama mektup dünden beri beynimin içinde dönüp duruyor.. Baya etkiledi beni, olay aşk meşk de değil.. Yüzbaşıyı oynayan oyuncunun şiiri okurken sesindeki o beklenmedik sükunet mi sarstı beni acaba, ne dersiniz?
"nefesim nefesine nefes katsın istedim ama olmadı/o küçücük nefesi içine üfleyemedim/o kadar isterdim ki o minnacık nefes göğüslerinden sevgini emsin ama olmadı" Şu cümleler nedir öyle.. Çaresizliği, evlat hasretini, eksikliği nasıl anlatır bu kelimeler..
"umarım güneşli bir gün başka bir nefes daha güçlü üfler aşkını yüreğine ve ben çıkıp giderim.
o gittiğim yerde binlerce kez haykıracağım, seni seviyorum çiçeğim"
Betimlemeler.. Sanki asker yolu gözleyen bir asker eşi, sevdiğine dönüştüm bir anda.. Bu satırlar, çatışmalar derken.. Ne oldu bana bilmiyorum, dediğim gibi zihnimde dönüp duruyor mısralar.. Ne oldu bana sizce böyle, ne düşünürsünüz?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil