cunku yahudılık anne kanından gecer ve ısraılogulları nın soyu devam etmesı ıcın kadın lazım yoksa yahudı olmaz ve ılgınctır o ulkede erkekler cırkın kadınlarda ortalamanın baya uzerınde guzeller kadınlar orda erkekten daha muhım erkek onların kolesı gıbı bısey hersey serbest onlara sılah tasıma falan aklınıza ne gelırse ayrıyetten ısraıl askerı olursan yaşadın krallar gıbı yasıyosun
İsrailde kadınların altın gıbı degerlı oldugunu bılıyormuydunuz?
türkiyedeki yahudi kadınlarını görüyorum hepsi mütevazı giyinir öyle abartılı takılar takmaz altındaki araçlar c segmenti olur öyle aman aman para harcamayı sevmezler... bizim türk kızları o mal varlığının içinde olsa neler yapar siz düşünün
En alttaki kızlar çok iyiymiş Gerçekten israilli güzel kadınlar varmış Ayrıca kontrölü kadınlar alırsa artık israilide kimse tutamaz Ve taktir ettim kadınlara değer biçilememesi konusunda
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ısraılde kızlar genelde asker olur cunku cok para verıyolar askerın ferrarısı olan tek ulke ısraıldır
:D Peki. Üstünlük yok yavrum benim. Anaerkillik durumu yok yani. Eşitlik var. İslam gibi ezmemişler kadını. Çok da güzel yapmışlar. Doğru düzgün oku şu kitabı, tüm dinlerde olduğu gibi kadına mı yoksa erkeğe mi hitap ederek yazılmış anlarsın.
Üstün tutmak erkeklerin kontrolünde ise ortada bir üstünlük yoktur. Yani erkek isterse üstünlüğünü yok edebiliyorsa nasıl erkekler kadının kölesi olabiliyor?
soyle dıyım sana onlarda anne kanı onemlı eger anne yahudı degılse baba yahudı olsada farketmıyor yanı ozetle annen yahudı degılse sende yahudi degilsin
erkek evlenmese bıle zorla evledırılıyor kadınlarla nasıl acıklasam sana torpıllıler ıste ya devlet tarafından barız ayrım var ama kolede degıl yanı okadar degıl
Zorla evlendirme diye bir şey yok aslında. Erkek ruhunu evlilikte tamamladığına inanılıyor. Evlenme konusunda zorunluluk yoktur Musevilikte. Feminist bir düşünce içindesin galiba ama kadının erkeği ezmesini doğru buluyorsan feminizmi yanlış anlıyorsun demektir. Kimse kimseden üstün olmamalı.
En İyi Cevaplar