Önemli olan insan yerine koduysam degil Önemli olan doğru insanla arkadaş olman .. görünüşe göre herkez insan Oysa insanlar iki ayaklı şeytanlaşmış insanlar da var dünya da Pislik insanlar da var Şrfsiz insanlar da var .. pırlanta insanlar da var önemli olan pırlanta insanları bulmak
Aynaya bakinca gordugun ikinci yuzunse icinde bir kisilik daha vardir iki yuzluluk kotu bir terim olsada cok yonluluk guzel bir seydir (iki yuzlulugu savunmuyorum)
Bende anlaradayim bende hep kazik yiyom nedenini ne diye dusundum yedigimiz kaziklar hayat tecrubesiymis arkadas benim tecrubem yeter daha istemiyom tecrube
Nasıl biliyormusun? Hep kazık yiyorsak her gelen bizi aptal yerine koymaya çalışıyorsa kendimize sormak lazım neden devamlı bunu yaşıyorum? Bu bir kere oluyorsa tamam, ikinci kez oluyorsa düşündürücü ama üçüncü kez oluyorsa kendime döner sorarım neyi yanlış yapıyorum. Sadece seninle ilgili değil hepimiz yapıyoruz bunu ama taviz vermemek, herkese güvenmemek, herkesle aynı dili konuşmamak gerek. İnsanları değiştiremiyoruz madem kendimizi değiştirelim..
Kendilerini yüceltmek için karşılarındaki insanı harcıyorlar ama bilmiyorlar ki kahpe insanlar kimsenin gözünde zerre kadar yücelmeyecektir ve kimse onlara güvenmeyecektir.
En İyi Cevaplar