6. Hissim hiç bu kadar sıklaşıp bu kadar gelişmemişti kendimden korkuyorum artık?

Merhaba bu 6. his yani durugörü rüyada gördüğüm parça parça olayların gerçekleşmesi, kötü bir şey olacağını önceden sezme ve birisinin nerden çıkacağını bilmem vb şeyler çocukluğumdan beri olduğunu kendi kendime geçmişim birden bire aklıma geldiğinde anladım. 6. hissim yani durugörü özelliğim bu dönemin başında bu gücün sadece delilik olduğunu düşündüm böyle bir şey olamaz diye düşündüm ama sonra bunun daha da sıklaştığının farkına vardım ve daha da fazla geliştiğinin farkına vardım bir insanın beni çağıracağını hissettim örnek olarak veya şu bakkaldan şu arkadaşımının çıkacağını hissettim ve en önemliside bir olay gerçekleştiğinde farklı bir hisse kapılıp anlatamıyacağım hisse kapılıp o olayın rüyamda gördüğümü fark ettim. Ama nasıl hatırladım hep kendime sordum ve buldum o olay yaşanırken karşımdaki insanın bir kelime söylemesiyle veya ana kelime olarak düşünün olayı hatırlatacak kelime ile hatırladım diyelim ki köpek dedi karşınızdaki kişi hemen farklı bir hisse kapılıp köpekli bir olayı rüyamda hatırladığımı fark ettim. Ve şimdide aynı şekilde aşırı derecede gelişmeye devam ediyor artık o kadar şeyleri önceden her tahminimin doğru çıkması ve bu olayları önceden sezme vb şeyler aşırı derecede daha da gelişiyor bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum ve artık kendimden korkmaya başladım bu kadar şeyi bilmem bu konu hakkında uzman veya bu konuda çok bilgisi olan veya benim gibi aşırı derecede hala gelişen 6. hissi olan biri var mı bilmiyorum lütfen bu konu hakkında bilgi verin 6. his hediye mi yoksa ceza mı eğer hediye ise bu gücü nasıl kontrol edebilirim bu gücü kontrol eden biri nasıl becerdi yani bana uzunca bilgi verirseniz sevinir acillen bana yardım edin lütfen
6. Hissim hiç bu kadar sıklaşıp bu kadar gelişmemişti kendimden korkuyorum artık?