Merhaba bu 6. his yani durugörü rüyada gördüğüm parça parça olayların gerçekleşmesi, kötü bir şey olacağını önceden sezme ve birisinin nerden çıkacağını bilmem vb şeyler çocukluğumdan beri olduğunu kendi kendime geçmişim birden bire aklıma geldiğinde anladım. 6. hissim yani durugörü özelliğim bu dönemin başında bu gücün sadece delilik olduğunu düşündüm böyle bir şey olamaz diye düşündüm ama sonra bunun daha da sıklaştığının farkına vardım ve daha da fazla geliştiğinin farkına vardım bir insanın beni çağıracağını hissettim örnek olarak veya şu bakkaldan şu arkadaşımının çıkacağını hissettim ve en önemliside bir olay gerçekleştiğinde farklı bir hisse kapılıp anlatamıyacağım hisse kapılıp o olayın rüyamda gördüğümü fark ettim. Ama nasıl hatırladım hep kendime sordum ve buldum o olay yaşanırken karşımdaki insanın bir kelime söylemesiyle veya ana kelime olarak düşünün olayı hatırlatacak kelime ile hatırladım diyelim ki köpek dedi karşınızdaki kişi hemen farklı bir hisse kapılıp köpekli bir olayı rüyamda hatırladığımı fark ettim. Ve şimdide aynı şekilde aşırı derecede gelişmeye devam ediyor artık o kadar şeyleri önceden her tahminimin doğru çıkması ve bu olayları önceden sezme vb şeyler aşırı derecede daha da gelişiyor bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum ve artık kendimden korkmaya başladım bu kadar şeyi bilmem bu konu hakkında uzman veya bu konuda çok bilgisi olan veya benim gibi aşırı derecede hala gelişen 6. hissi olan biri var mı bilmiyorum lütfen bu konu hakkında bilgi verin 6. his hediye mi yoksa ceza mı eğer hediye ise bu gücü nasıl kontrol edebilirim bu gücü kontrol eden biri nasıl becerdi yani bana uzunca bilgi verirseniz sevinir acillen bana yardım edin lütfen
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6. his ya da herneyse bendede var ama buna durugörü dendiğini ilk kez sende duydum. Üstelik his kısımları tamam ama rüya kısmı farklı bir şey. Hissin dışında kalıyor. Öncelikle bunu herkese anlatma yani dışarda. Benimki seninki kadar değil ama giderek artıyor. Daha önce biri bana ilerde biriyle tanışıcan zaman ismini bile önceden bulabilirsin demişti ki bende o yolda ilerliyorum. Seninkide işte ilerlemiş hali. Rüya kısmı sıkıntı biraz çünkü orda farklı durumlar olduğunu duydum. Mümkünse dua et yani dua oku. O rüyalar farklı bir şeyde olabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani rüyalar bana birşey anlatmaya mı çalışıyor çünkü konu dışında dedin de
Cevap sahibi+1 yılrüyalar çıkabilir yani bu hislerle alakalıda olabilir. Ancak bazen cinlerinde etkisi olduğu söyleniyor. Korkma tabi kesin böyledir demiyorum ama dua etmelisin bu yüzden. Tabi %100 hisle alakalıda olabilir sonuçta hislerin baya gelişmiş
- +1 yıl
Sendede unutkanlık var deme
Cevap sahibi+1 yılunutkanlık arada unuturumda hislerle alakalı bir şey nadiren unutmuşumdur farketmedim
En İyi Cevaplar
6. hisi kuvetli bir insanım yasadigin olaylari bnde yasiyorum mesala bir ornek vereyim bundan 7 ya da 8 ay öncesi cok sevdigim bir abim vardi ruyamda gordum sehit olmus ve onun sevgilisi bana diyor du ki zeki sehit oldu gercek sanki bir iki gun sonra mesaj atti sehit oldu diye basimdan asagia kaynar sular dokuldu bnde gorebiliyorum ruya yoluyla kalp gozun acik o yuzden baska turlu olmazdi mesala bir insana baktigim zaman nasil bir kisilige sahip oldugunu anliyorum ve tak diye soylurum o yuzden korkmana gerek yok
112 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun keşke önceden böyle gücün olduğunu fark edip de önleyebilseydin sana bir soru sorcam unutkanlık var mı sende
- +1 yıl
Tamam niçin sordun dersen de 6. hissin olumsuz yönünü fark ettim benim sonum kötü olcak belli fazla geliştirirsem yani durduramassam kendimi de unutucam az kaldı bir şekilde bunu çözmem lazım cevapın için teşşekürler
- +1 yıl
Hayır hastalıkla alakası yok 6. his yüzünden oluyor daha da gelişirse kötü sonuçlanıcak git gide herşeyi unutuyorum hatırlamıyorum hiçbir şey
- +1 yıl
Bilmiyorum heralde senin yavaş yavaş gelişiyor ama benim her gün git gide hızlı hızlı gelişiyor rüyalarımdan gördüklerim olaylar azdı günde 1 kere gördüğüm olayı rüyamda gördüğümü hatırlardım şimdi ise 2 oldu günde 2 kere o olayı yaşadğığmı hatırlıyorum benim çok hızlı gelişiyor bilmiyorum gelecekte neler ile karlışacağım
- +1 yıl
Teşekürler senin yavaş gelişiyordu değil mi?
- +1 yıl
Tamam
+1 yılBenim de 6. hislerim kuvvetlidir çok çok kuvvetlidir hem de. En ufak örneği arkadaşımın sevdiği bir kız var , bana geldi kanka kız dışarı çıktı sence nerdedir dedi. bir kafe ismi söyledim. Gerçekten de orda çıktı. Bu kesinlikle bir hediye. Ama sana tavsiyem bu özelliğini çok dile getirme. Nazar değebilir.
012 Yorumla- +1 yıl
Sen bu gücü kontrol edebiliyor musun çünkü her geçen gün daha da kuvvetleniyor ve rüyalarım git gide daha da artıp gerçekleşiriyor daha bir sürü olaylar var artık gelecekte nasıl bir insan olucam böyle giderse kendimden korkmaya başladım
- +1 yıl
Merak etme bir sıkıntı yaratmıyor tek sıkıntısı işte. Olumsuz bir olayı hissettiğinde kendi kendini strese sokuyorsun. Ayrıca elimde olan bir şey değil kontrol edemiyorum.
- +1 yıl
Bende bir özellik daha var gözlerden düşünceleri okuyabiliyorum.
- +1 yıl
Bazen bende de oluyor insanın aklından geçenleri tahmin edebiliyorum eğer bu güç daha da gelişirse geleceği görme ihtimali var mı?
- +1 yıl
Geleceği göremezsin. Ama tahmin yürütebilirsin.
- +1 yıl
Ama ben rüyada gördüklerimin hepsi birebir dün örnek çıktı
- +1 yıl
Tamam işaret olarak verilir hissiyattır bu ama bundan 5 sene sonrası vs. bilemezsin.
- +1 yıl
6. hissim gün geçtikçe daha da kuvvetleniyor ve her saniye bir şey düşünüyor artık durduramıyorum sanki benimki senden farklı bir şey çünkü benim bu güçler çocukluğumdan beri olduğunu hatırladım ve şunu fark ettim geçmişimi hatırlamamaya unutkanlığım artıyor ama gücüm daha da gelişiyor durduramıyorum bildiğin makineye dönüştüm
- +1 yıl
valla bende de acayip unutkanlık var
- +1 yıl
Geliştikçe geçmişi unutuyoruz eğer belki bu gücü kontrol etmenin bir yolu olsaydı unutkanlığı da gidermenin bir yolu olurdu hiç bu konuda profesor bildiğin var mı?
- +1 yıl
Yok kardeşim
- +1 yıl
O zaman araştırım ben çünkü sonumuz kötü olucak daha da gelişirse kendimizi bile unuturuz sadece bende var sanıyordum ama sende de varmış unutkanlık bu benim yararıma dokundu
her özellik hem bir hediye hemde bir lanettir.
Fazla takılma ama araştır kimseyle paylaşma direk deli damgası yersin015 Yorumla- +1 yıl
Senin bu konu hakkında bilgin var mı yani senin her geçen gün bu güç güçleniyor mu çünkü benim aşırıya kaçırdı artık kontrol edemiyorum kendimden korkuyorum
- +1 yıl
Her insanda ben bir güç olduğunu biliyorum bizim beyin sadece düşünmüyor çok kuvvetli bir beynimiz var bu beyin düşünmekten ibaret değil şimdi dediklerim saçma gelebilir ama biz bunları yapabiliriz eşyaları kaldırma, uçmak vb şimdi bana diceksin nasıl uçucaz enerji ile enerji sayesinde hayattayız ben şu an bilmiyorum nasıl oluyor ama enerjim daha da artıyor güçlenmemin sebebi bu benim beynim aşırı derecede güçleniyor dünyanın her bir bölgesinde ama saklanan hayat enerjisi vardır biz o enerji sayesinde hayattayız her insanın içinde bir güç vardır ama nasıl aktif olacağını bilmiyoruz ben de bilmiyorum ama benim hala 6. hissim gelişiyor artık duramıyorum daha da gelişicek farkındayım gelecekte nasıl bir şeye dönüşcem bilmiyorum bende o yüzden korkuyorum örnek bir bilim adamı ismi vermek istiyorum örnek albert einstein o beynini fazlasıyla geliştirdi ama %100 e ulaşamadı eğer ulaşsaydı dünyaya bile hükmedecek güce sahip olabilirdi. İnsanlar basit değildir beyin gücü çok güçlüdür.
- +1 yıl
Sana yardım etmek istiyorum hiç içine bir şey doğduğunda gerçekleşiyor sana şöyle örnek vereyim kötü bir şey hissettin kötü bir şey oldu mu?
- +1 yıl
Bu sanki farklı bir şey araştırmaya başla dur belki ben bulabilirim çünkü beyinde çok farklı güçler var
- +1 yıl
Örnek ben saate bakıyorum 15.40 1 dakika geçmiş diye hissediyorum bakıyorum 15.46 bunun gibi mi
- +1 yıl
beynin duruyor yani 1-2 saniyeliğine çalışmıyor sonra çalışınca hızlandığını fark ediyorsun
- +1 yıl
Diyorlar ya hani ceviz yiyin cidden ye daha da güçlenir beynin
- +1 yıl
Bende napıcağımı bilmiyorum daha da gelişirse bu 6. hissim nasıl bir insana dönüşeceğim gelecekte ne hale döneceğimden korkuyorum düşünsene geleceği görmek
- +1 yıl
Kötü bir şey olursa örnek ölücem müdahale etmiyim mi delirdin heralde
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
1Cevap
Tesadüfen çok alakasız birini içinizden düşündünüz. bir kaç saniye sonra o düşündüğünüz kişi sizi aradı. ya da yolda gördünüz.. aranınca ya da yolda görünce onu az evvel düşündüğünüzü hatırlıyorsunuz.. birini düşüneyim de göreyim derseniz mümkün değil olmaz.
Yanınızda 3. bir kişi var. ona ismi soruluyor sizde bilmiyorsunuz ama içinizden mesela ahmet geçiyor.. ve o kişi gerçekten ismim ahmet diyor.
Siz tesadüfen eski bir olayı düşünüyorsunuz. karsinizdaki kişide bir anda alakasız bir şekilde o düşündüğünüz olaydan bir şeyler soruyor.
Bunun bin Bir türlü örneği var yaşıyorum.
Emin ol daha fazlasıda var
Ama araştırdım pek bir şey bulamadım. hocalara sordum onlarda pek oralı olmadı.
Yani bu beynin frekanslarının önceden bilmesi oluyor.
Memlekette yıllardan beri görmediğim aramın pek samimi olmadığı bir lise arkadaşım durduk yere birden bire aklıma geldi. o an telefon elimdeydi Facebook girdim. girdigim gibi ilk karşıma çıkan liseli arkadaşımın paylaştığı fotoğrafı. fotoyu görünce bu çocuk bir kaç Saniye önce aklımdan geçti.. demekki başka şehirlerde hatta çok çok uzaklarda olsa bile beyin frekansları bunu önceden seziyor.
Ama bu şey her neyse buna asla ve asla hüküm veremiyor siz yönlendiremiyorsunuz..
Belki bunu kullanmayı bilen birileri vardır. ancak int de hiç denk gelmedim...00 Yorumla
+1 yıl6. his denilen şey, duyusal algı ile ilgilidir ve herkeste vardır. Gün içerisinde bizim dikkat etmediğimiz, odaklanmadığımız uyarıcılar beyin tarafından kaydedilir ve işlenir. Yani siz kalabalık bir ortamda sadece bir arkadaşınızı dinlersiniz ama her şeyi otomatikman duyarsınız, sadece dikkat etmezsiniz, ama beyin hepsini kaydeder. Bu kayıtlar biriktirilerek bazı öngörü tarzı bilgileri doğurur.
015 Yorumla- +1 yıl
Sizin hiç aşırı derecede gelişen 6. hissiniz var mı çünkü örnek vereyim bundan önceki aylarda haftada 3-4 kere olurken artık şimdikine bakarsak her gün bu olaylar dejavular hislerim her şey çok kuvvetlendi ve kuvvetlenmeye devam ediyor kontrol edemiyorum artık o kadar şeyi önceden sezebiliyorum ki artık kendimden korkuyorum!
- +1 yıl
Bunlar bilimsel olarak üzerinde durulan teoriler. "Aşırı gelişkin" tabiriniz duyularınızın açıklığından kaynaklanıyor olabilir.
- +1 yıl
Kontrol edebilir miyim
- +1 yıl
Edemezsiniz kuvvetli ihtimalle.
- +1 yıl
Bu konu hakkında uzman mısınız ya da çok bilgili misiniz
- +1 yıl
Siz bu konuda çok bilgili misiniz çünkü size bir kaç soru daha sormak istiyorum da
- +1 yıl
@bulems Nasıl kontrol edilebilir çok ihtiyacım var
- +1 yıl
@bulems Ben konu hakkındaki makalelere göre konuşuyorum. Algıda seçici olmak haricinde algı kontrol edilemez. Zaten 6. hisse sebep olan uyarıcılar da bilinç düzeyinin dışında kalır. Yani kontrol etmek mümkün olamayabilir. Bilimsel olarak çıkarım yapmıyorum şu an, bu bir varsayım.
- +1 yıl
Ben konu hakkında bir bilişselci, bir sosyal psikolog kadar bilgili değilim. Fakat yetkinliğim dahilindeki soruları cevaplayabilirim.
- +1 yıl
makale resmi bir açıklama şeklindedir bilim ise bu durumu zaten tam olarak kabul etmiyor. Yani verdiğin bilgiler o makale ile ele alırsak net bilgiler değil. Olası durumu açıklamak için öne sürülen bilgiler. Tamamen yanlış demem ama hatasınıda söyledim zaten. Psikologlarında bir kısmı bu olayı kabul etmez ayrıca.
- +1 yıl
@bulems Makale resmi bir açıklama değil bilimin açıklanmasıdır. Makaleler bilimsel doğal olarak da doğruya yakın bilgiler içerir. İnsan bilimlerinde "net" diye bir gerçeklik nadiren vardır.
niye kontrol etmek istyon. kedke bendede olsa 😍insallah bendede olur
03 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş her insanda var tek sorun senin onu ortaya çıkarman beyin belki izin vermiyordur neden diye sorucaksın belki bu gücü kötülük için kullanıcaksın saf, iyi kalpli ve dürüst insanlarda olan bir güçtür arkadaş. Neden kontrol etmek istiyorum çünkü bu gücün daha da derinine inip iyi şeyler için kullanmak istiyorum. Oldu mu?
- +1 yıl
Kendim için olacaklardan haberdar olmak için kötü birşey olucağını anladığımda engel olmak için
Bende de arada oluyor ama bu kadar fazlasını duymamıştım
011 Yorumla- +1 yıl
Senin ki gelişmemiş gelişse benim gibi gelişmiş hislerin olurdu.
- +1 yıl
evet yengecim
- +1 yıl
Bilmiyorum bir kız reddetmişti beni zaten ondan sonra başladı paramparça olmuştum hala etkisindeyim zaten dönem başından beri böyleyim daha arttı daha da gelisti bu 6. his durduramıyorum artık gelişmesine engel olamıyorum gün geçtikçe daha da gelişiyor rüyalar dersen onlarda fazlasıyla artmaya başladı hep gerçekleşiyor rüyalarda
- +1 yıl
Kontrol edemiyorum dedim ya işte nasıl yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Bazıları bunu kontrol edemezsin diyorlar bilmiyorum kafam çok karışık
- +1 yıl
Bilmiyorum bu karışık kafayla zor olucak gibi duruyor
+1 yılÖdül mü ceza mı bilmiyorum ama bazen çok can sıkıcı olabiliyor.
016 Yorumla- +1 yıl
Sende var galiba sana bir soru sorucam unutkanlığın var mı?
- +1 yıl
Şimdi ne desem bilemedim hafızam çok farkli bu aralar sürekli unuttuğum şeyleri hatırlıyorum, unuttuğum şeyler az.
- +1 yıl
Yani 6. hissin var
- +1 yıl
Sanırım
- +1 yıl
Sanırım deme bir şeyi önceden sezebiliyorsan vardır ama gelişmemiş olan 6. his
- +1 yıl
Gelişmiş 6. his nasıl oluyor
- +1 yıl
Geleceğe yönelik görüntüler görmek gibi mi
- +1 yıl
Hayır yani daha da gelişmiş daha hızlı tahmin etme yani hislerin daha da kuvvetli oluyor ve daha kolay tahmin ediyorsun
- +1 yıl
Ve o tahminlerin doğru çıkması ise evet.
Bence hislere çok takılma önemli olan mantık. - +1 yıl
Hisler daha önemli benim için çünkü ne sezsem ne hissetsem çıktığı için eğer sende yoksa galiba diyorsun da vardır da belki ister hissine güven ister mantığına kendi kararın
- +1 yıl
Yukarda yazdıklarının hepsini misliyle yaşıyorum bazen kafayı yeme noktasına geliyorum o zaman anlıyorum ki mantık hislerin etkisini azaltacak kadar güçlü.
- +1 yıl
Bu insanlara verilen bir hediye olarak düşün bundan kurtulamazsın gittiğini düşünürsün ama yine karşına çıkar bana güven bende bir kez unuttum ama yine karşıma çıktı ve bende geliştirmeye devam edicem çünkü kurtuluşu yok
- +1 yıl
Geliştiğini nasıl fark ettin
- +1 yıl
Çünkü 1 kaç hafta önce gün içinde daha da fazla sıklaştığını daha çok olayları rüyamda gördüğümü fark ettim ve daha da fazla hissettiklerimin gerçekleştiğini fark ettim
- +1 yıl
Başka neler yapabiliyorsun
- +1 yıl
Tahmin diyelim ki annen kek yapıcak tahmin ediyorum o demeden anne kek mi yapıycaksın dimi diyorum o da nerden biliyorsun diyor
+1 yılNe güzel ya keşke benim hislerimde o derece gelişseydi
012 Yorumla- +1 yıl
Sen olumlu yanını düşünüyorsun kötü yanı ne biliyor musun git gide herşeyi unutuyorsun unutkanlığın artıyor geçmişi unutuyorsun şu an farkına vardım
- +1 yıl
Peki tanimadigin biri içinde bu hislerini kullanabilir misin yani hakkinda yorum yapabilir misin?
- +1 yıl
O insanın tipini görüp konuşma tarzını görebilirsem nasıl bir insan olduğunu anlatabilirim çünkü tek adını söyleyip de bir şey diyemem çünkü birçok insan var
- +1 yıl
Tamam anladım neden şimdi bu kişiyi istediğini hoşlanıyor musun ondan
- +1 yıl
Cevap?
- +1 yıl
Şu an aklımda biri yok
- +1 yıl
Biliyor musun seninde yani herkesin 6. hissi var ama doğuştan verilende var benim doğuştan örnek belki 6. hissinin olmamamasının sebebi onu kötülük için kullanacağın içindir
- +1 yıl
Öyle olacağını zannetmezdim. İyi de sen şu an bu durumdan memnun gibisin, ama diğer yorumlarda bunun eksi yönlerinden çokça bahsetmişsin.
- +1 yıl
evet ama şimdide iyi yönlerini söylüyorum
- +1 yıl
Ben de sadece fikrimi söyledim 😊
- +1 yıl
O zaman yanıldın
- +1 yıl
Ne konuda?
1 yılKöpek örneği vererek anlattığınız olay deja vu gibi daha çok. Cümleler net olmadığı için emin değilim
00 YorumlaAklıma bir an Olasılıksız kitabı geldi...
05 Yorumla- +1 yıl
O nedir?
- +1 yıl
Gerçek mi bu olay
- +1 yıl
Galiba gerçekleşebilir çünkü ben şu an aşırı derecede kuvvetleniyor bu güç artık kendimden korkuyorum bunu kontrol edebilsem benim için iyi olacak
- Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılBenmde kuvvetli akışına bırak abartma
03 Yorumla- +1 yıl
Akışına bırakmicam daha da derine inicem ve daha da araştırıcam eğer sen bu gücü umursamıyorsan buna haketmiyorsun demektir
- +1 yıl
Aile de var bizim bu
- +1 yıl
Tamam işte eğer umursamıyorsan bende haketmiyorsun diyorum
Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı. Bilmiyorum hediye olup olmadığını. korkutucu biraz
04 Yorumla- +1 yıl
Niye korkutucu geldi ki
- +1 yıl
Benim gördüğüm rüyalardaki parça parça olayları yaşadıktan sonra ben bunu yaşadım diye aklıma geliyor bunu 10sn önceden nasıl sezebiliriz araştırıyorum.
Yürüyen uçak
03 Yorumla- +1 yıl
Evet muhteşem ve çok az verilen bir hediye ama ben artık her yerde her dakika her saniye aklımdan bir şey geçiyor önceden her şeyi sezme rüyanda gördüklerinin gerçekleşmesi birisinin şurdan geçiceğini veya çıkacağını önceden sezmesi güzel ama benimki farklı her geçen gün daha da kuvvetlenip güçleniyor artık kendimden korkuyorum gelecekte ne gibi bir şeye dönüşcem korkuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 6. Hissim hiç bu kadar sıklaşıp bu kadar gelişmemişti kendimden korkuyorum artık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler