Ezik insanın özellikleri nelerdir? Toplum içinde insanların ezik olarak nitelendirdikleri kişiler kimlerdir? Peki siz bir kişiye hiç ezik damgası vurup birilerini ezdiniz mi? Bana göre ezik kişi kendini savunamayan haklı olduğu halde pısıp kalan kişidir. Ama şimdilerde insanlar neden yardımsever iyi kalpli insanlara ezik gözüyle bakıyor ne suçu var onların?
Artık çağ girişimci çağı, atak olmazsan geri kalırsın ve ezik görülürsün. Doğada böyledir Kartal Tavşandan hızlı uçmazsa aç kalıp ölür, Tavşanda Kartaldan hızlı olmazsa yem olur, ezik olur, pısırık olur, saldır onun için.
toplum içerisinde sözü geçmeyen toplum içinde arkadaşları arasonda falan bir laf söyleyince oha Suna bak ne dedi olum o bile seni döver gibi sözleri isitmektir ben ezik değilim
Çünkü 28 yaşındayım bu yaşıma kadar ölü gibi yaşadım hiçbir şey başaramadım kazanamadım yaşayamadım işim mesleğim yok asosyalim maddiyatım yok makamım seviyem yok okumadım cahilim zayıf güçsüz korkak özgüvensiz çekingen utangacım arkadaşım yok hiç sevgilim bile olmadı evden dışarı bile çıkamıyorum eziklikte üstüme yoktur
En İyi Cevaplar