Arkadaşlar benimde başımda n çok kısa bir süre önce bir olay geçti,neyapacağımı bilmiyorum ne olur yardım edin.ama ne olürr yorumları vicdanınızla yapın çünkü karar aşamasındayım...
Erkek arkadsımın benle tanışmadan 2 yıl önce bitirmiş olduğu bir ilişkisi vardı.bu kız kendi memleketinden ve üvey annesinin teyzesinin kızıymış. ..bunda 3 ay önce memelkete gitti ve ben kavga etmiştim onla bir daha konuşmuycağımı söylemiştim hiçbirşekilde msjlarına cevap vermiycem diyerek çok ağır konuştumm.ama niyetim burnunu sürtürmekti..o da cokk ağır konuşma yapma etme dedi ben yaptımm.ve be hiç dönmeme rağmen o sürekli aradı ve msj attı ben memleketten gelince barışırım diye düşünüyordum onun için barışmadım..eski kız arkadsı kendi kızkardeşi ile beraber bunlara misafirliğe gelmiş ve o gecede orda kalmışlar..hatta ortamda otururken benim resmimi göstermiş üvey annesine seviyorum demiss ayrıldık ama barışırz demiş oda ordaymış ve kızda resmime bakmış Allah mutlu etsin demiş.sonra üvey annesi içki içsekmi demiş.bizimkide zaten ayrıldışımız için ve ben sürekli kırıcı konuştuğum için morali çok bbozukmuş gitmiş içki almıss..ve o gece 7 tane bira içmiş ve çok kötü sarhoş olmuş..diğerleri hepsi odada kendinden geçmiş bizimkide kızlairn içinde uyumum diye çocukların odasına geçmiss..ve kolumu oynatçak halim yoktu diyor eski kız arkadsı gelmiş kalk konuscağız demiss bizimkide bir türlü uyanamıycam öpmeye ve dokunmaya başlamıss ve en sonunda da erkek arkadsım sabah kalktığinde tuvalete gitmiş ve üzerinde kan görmüş. Sonra hayal mayal hatırlamaya başlamış anlattıklarımı ama kızlığının dokunmalarından sonrasını hatırlamıyormuş..ve iki gün sonra kız msj yazmaya başlamış beni almak zorundasın mecbursun nasıl hatırlamazsın,seni seviyorum v.ss..memlektten geldi bu oalyi 3 ay sonra ortaya çıktıı.3 ay boyunca gizlediii.ve 3 ay boyuncada kızla msjlaşmış ama yemin ediyor onu ikna etmeye çalışıyodum.yapmadım hatırlamıyorum kandırıyosun diyordum, doktora gel dedim gelmedi git rapor al diyom söz seni alçam dedim almadı..ve bana 3 ay boyunca söylememsinin nedeni onu bırakıp gitmemden korkmuş ve onu ikna etmeye çalışmış...ne olur bana yardım edin neyapmalıyım00 Yorumla
+1 yılAaaa sen sevgilini mi aldattın yoksa.? Şarhoş muydun aldatırken.? Ama, sarhoşken yapılan aldatma, değerlendirme dışı olmalı.. Yani, sayılmamalı..
Yukarıdaki şakadan alınmayacağını düşündüğüm için, öyle giriş yaptım.. Güncellemen dolayısıyla ve özellikle.. :)
Yav insan şarhoşken ne yaptığını, ne söylediğini bilmez mi hiç.? Yani, sarhoşluktan dolayı bilmeden bir aldatma kabul etmem.. O kişi o işi bilerek ve isteyerek yapmıştır..
Fakat, bu itiraf meselesi işi karıştırdı.. Yani, şimdi sevgilim gelse ve bana, "Ben böyle böyle oldu, çok içmiştim, sarhoş oldum ve kadın beni zorla yatağa götürdü" dese buna itiraf deyip, affedecek miyiz.?
Ayrıca, itiraf etmese, daha sonra ortaya çıkmayacak mı.? Çıktığı anda da o ilişki biter..11 Yorumla
+1 yılitiraf ederim, ama yüzüne bile bakmaya cesaret edemem :S ama sonu belli ; bayandan klasik müthiş bir tokat arkasına bakmadan ağlayarak oradan uzaklaşır..ve ardından (kız) maymun gozunu açar..ileriki zamanlarda ise erkek yalvar yakar geri donmek için ugrasır.donse bile kız izin verse bile o ilişki yürümez. :D bunlar %100 olacak şeyler söylendiği vakit.ama soylenmesse hiçbişi olmaz.sonra ben sölerim çünkü yalan sölemeyi beceremiyorum :D:D:D
05 Yorumla- +1 yıl
kuralları yazıyorum bak :D
1; seven insan aldatmaz
2; seven insan sevdiğiyle BERABER olur ancak
3; sevdiğinle beraber olman için evlenmen lazım :D
4; aksi takdirde erkeğin yapabileceği hiçbirşey yok ,
5;erkek sevdiğinle beraber olamıyorsa DAHİ o zaman niye aldatsın deme canım :D:D:DD - +1 yıl
rest'e rest :D akıllım seni :D ben bulmuşum namuslu,güzel,temiz kızı bu devirde.ee bide beni seviyor ! bırakırmıyım ya :D zaten özlemişim sevgi nasıl bişe :D
sirf sarhosken bir halt yerim diye evimde hemcinsim arkadaslarimla , kuzenlerimle ya da tek kaldigimsa sarhos olacak kadar iciyorum :) disarida abartmiyorum ne olur ne olmaz :D
36 Yorumla- +1 yıl
+1 icin saol da bir de sarhosken telefondan uzak durabilsem iyi olacak :D cok sacma bir sey yapmistim, sevgilime mesaj atmisim bir suru, o sirada yazdiklarimdan birisi baska bir kiza gitmis, kiz da cevap yazinca saf gibi sevinmisim aa sevgilim uyumadi mesaj atti geri diye... kiza 4-5 mesaj yazinca algiladim o olmadigini o kafayla, ozur diledim kizdan da... ertesi sabah da anlattim sevgilime... bir sey demedi ama bir daha olursa sanirim o telefonu yerim gibime geliyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence sevgilisinin onu terkedeceğini bile bile saklamamalıdır çünkü bu karşındakinii aldatmak olur. Sevgiliye bu konu onu ilgilendirdiği için söylenmelidir gerisi ona kalır ayrılıp ayrılmamak.
11 YorumlaÖyle bir durum benim başıma gelmez çok kontrollü biriyimdir de desem, İnsanın başına neler gelmiyor ki!
Karşımdaki insanın karakterine bağlı.. Eğer çok hassas birisi ise sonzuza kadar bir sır olarak kalması için ne gerekiyorsa yapardım. Ama daha dahanıklı, akılcı ve mantıklı bir karaktere sahipse mutlaka bir gün söylerdim..00 Yorumlahatırlamayacak kadar sarhoş bi insan sevişemez zaten. en azından erkekler için. anca kusar :)) sarhoş veya değil her ne şekilde aldatırsam aldatayım itiraf etmem. edeceksem aldatmam zaten.
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım bir gün bu tarz şeyleri açıkça söyleyebileceğim bir adam bulacağım...
itirafıma gelince... elimden geldiğince sakin kelimelerle anlatmaya çalışırdım sanırım, ezilmeyi bekler tonda değil elbette; ama ayrıca sanki matah bir şey yapmış gibi diklenmeden. anlatırdım çünkü böyle şeylerin illa ki insanın ayağına dolanacağına inananlardanım...10 Yorumlakimsede ayık aldatmaz zaten bu dünyada herkes sarhoştur hatırlamaz varmıdır bir tane ayık aldattım diyen çok kullanılan bahane bu bir bok yedimde kılıfı olsun gibi. ben anlatırdım şahsen madem sarhoşken aldatmışımda ayık kafayla neden onu aldatmaya devam edeyim dürüstlük her zaman en güzelidir.
00 Yorumlaeskiden sarhoş olunca kendimden geçerdim öyle bir şey yapabilirdim ama nedense son zamanlarda ayakta duramayacak olsam bile bilincim açık oluyo,mantıklı düşünebiliyorum yani ihtimali çok az ama yaparsam söylemem çünkü bu güven sorununa yol açar ve o ilişkiden bir daha hayır gelmez. sadece bu değil bazı şeylerin iyi amaçlar uğruna söylenmemesi gerekir, sevgilim de böyle bir şey yaptıysa anlatmasını istemem. Matrix de dedikleri gibi 'cehalet erdemdir'
00 YorumlaSarhoş olsam dahi istemezsem aldatmam... çnkü insanlar sarhoş olsalar dahi o anda ne yaptıklarını aşşağı yukarı hatırlarlar ama insanlar için alkolün haram olmasının sebeplerinden biriside bu ki kişi karar veremiycek seviyeye gelir
00 YorumlaÖzlem Tekin ablamız zamanında şarkı bilem yapmış,
Çok üzgünüm,istemeden seni dün gece aldattım kim olduğu mühim değil... diye göndermeler yapardım heral :P01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. bu koca bir yalaaaaaaaaaaaaan..sarhoşken ne yaptığını gayet ii hatırlıyorsun..
24 Yorumla- +1 yıl
güzeldi ;) ben sadece hatırlamıyacak kadar içen bir kaç kişi gordum onlarda ayakda bile duramıordu o derece..sadece anlık şeylere tepki verebiliyorlardı.mesela tokatlıyorduk kalk kendine gel gibisinden die.ancak ona tepki veriyordu tokat atmayın lütfen gibisndn.
- +1 yıl
:DDDD guldurn yıne MerakLı ya
Erkelerde yalandan bol ne var Ki . Adam ayakta duramıyo muş bence o adama tecavuz etmişdir kadını aldatmamış o zavallım magdur magdur :D:D:D
sarhoşlukdan bilincimi kaybetsem bile ki öyle bişey alkol koması olur o ana kadar da insan herşeyi yarım yamalak hatırlar o halimle bile aldatmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı. bence edilmeli. yalancı olmak aldatmaktan daha kötü olurdu benim için.
00 YorumlaEğer sarhoşsam ne yaptığımı hatırlamıyorsam hayal meyal gibiyse söylemem. Nedenini bilmiyorum
00 Yorumlaalkol kullanmıyorum ama farzedelim ki kullandım aldattım söyleyemezdim ama içimde kalıp bana dert olurdu
00 Yorumla
+1 yıleğer ilişkiye devam edersen birde ciddiye dönüp evlilik gibi bir olaya kalkışırsanız bu yaptığın hep senin aklında olacaktır şimdiden söyle arandaki duvarı kaldır tabi sen bunu mesele yapmayacaksan kafana takmayacaksan keza senin için bir sorun iştigal etmeyecekse hiçte söyleme unut gitsin
03 Yorumla- +1 yıl
:D afferm billy, ne terbiyesiz insansın aldatmışsn sevgilini hahahahah :D
onu kelimelerle anlatman zaten imkansız gibi bşey :) eğer karşındaki seni deli gibi seviyorsa sesini çıkarmaz ama yok öyle değilse tekmeyi çoktan yemiş olursun...
00 Yorumla
+1 yılSanırım anlatamazdım. ya da onunla olan ilişkimize bağlı olurdu bu🤔
00 Yorumlaedemem kabul etmez çünkü saklarım ama itiraf etmeyi isterdim
00 Yorumlaİşte bu yüzden asla alkol almam :)))
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar