Kişilik & Karakter Çok sabırsız biriyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben çok sabırsız, heyecanlı, çabuk sıkılan, hareketli bir şey oldu mu hemen olsun, hemen yapayım bitsin diye düşünerek davranan biriyim elimde değil nasıl düzelirim? Şöyle sakin, sabırlı, bir işi yıllarca yapsa sıkılmayan insanlara özeniyorum😩 Çok sabırsız biriyim? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hardman35 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Sakin ol 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla Hardman35 +1 yıl Aferin yas kac Yorumla Soran +1 yıl on dokuz Yorumla Hardman35 +1 yıl Kiyamam ya hiperaktifmisin Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle gibi 😕 Yorumla Hardman35 +1 yıl Olsun ya canli insan iyidir Yorumla Soran +1 yıl Yok benim kolum bile kırıldı şimdi bileğimi incittim acele merdivenden ineceğim diye 😒 Yorumla Hardman35 +1 yıl Hmm yavas yavas de hep kendine telkin et Yorumla Soran +1 yıl Bakalım denerim Yorumla Hardman35 +1 yıl Nerdensin Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla Hardman35 +1 yıl Hadi ya neresinden Yorumla Soran +1 yıl Buca Yorumla Hardman35 +1 yıl Hadi ya ozelden yazabililrmisin sohbet edelim biraz Yorumla Soran +1 yıl Olmaz aynı şehirde olsak bile Yorumla Hardman35 +1 yıl Ya sadece sohbet nevar bunda istemessen engel tusu var engellersin ya da yazmam Yorumla Soran +1 yıl Maalesef cook büyüksün ben 22 yaşında birine abi diyorum sen baya büyüksün Yorumla Hardman35 +1 yıl 19 yasindasin 22 ye abi dion 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet o bile bana göre büyük 😔 Yorumla Hardman35 +1 yıl Neden yok ya kizlar daha olgun olur Yorumla Soran +1 yıl Yani ne yapabilirim? Yorumla Hardman35 +1 yıl peki yani bisey yapamassin tabi abi diosan abidir 😃 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah 😃 Yorumla Hardman35 +1 yıl Bisey diil ya nebilim oyle arada sohbet muhabbet icin zorla yavsamicaz 😝 Yorumla Hardman35 +1 yıl Oyle biri diilim zaten Yorumla Soran +1 yıl Bursa'ya taşınmayı düşünüyorum şu an. Yorumla Hardman35 +1 yıl Neden 😝😝 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sakin ol
Haha
Aferin yas kac
on dokuz
Kiyamam ya hiperaktifmisin
Evet öyle gibi 😕
Olsun ya canli insan iyidir
Yok benim kolum bile kırıldı şimdi bileğimi incittim acele merdivenden ineceğim diye 😒
Hmm yavas yavas de hep kendine telkin et
Bakalım denerim
Nerdensin
İzmir
Hadi ya neresinden
Buca
Hadi ya ozelden yazabililrmisin sohbet edelim biraz
Olmaz aynı şehirde olsak bile
Ya sadece sohbet nevar bunda istemessen engel tusu var engellersin ya da yazmam
Maalesef cook büyüksün ben 22 yaşında birine abi diyorum sen baya büyüksün
19 yasindasin 22 ye abi dion 😂
Evet o bile bana göre büyük 😔