her şeye heyecanlanıyorum ve heyecanlanınca titriyorum. saçma sapan şeyler söylüyorum hareketler yapıyorum. ne yapsam geçmedi. psikolojik mi yoksa başka bir şey mi?
ve benim gibi olanlar var mı?
ve benim gibi olanlar var mı?
Kendinizi rezil etmekten korkuyorsunuz, yanlış birşey söylerim ederim diye. Siz böyle korkunca davranışlarınıza yansıyor buda titremenize ve sizden bağımsız el kol hareketlerine yol açıyor olabilir
kesinlikle evet.. nasıl yenebilirim fikrin var mı
İlk olarak her insanın müthiş olduğu yanılgısından kurtulun her insan elbet bir gün rezil olmuş veya hata yapmıştır o yüzden rezil olmaktan korkmayın. Geleceğinizi etkilemesin.
+ Hemen hemen her konu da az çok bilgi sahibi olun kültürlü olun yani. Konuşacağınız konu hakkında bilgi sahibi olmak size + güven verir.
+ Herkesle sohbet etmeye, en azından merhaba diyin.
+ Güzel ve etkili konuşmayla ilgili kişisel gelişim kitapları okuyun
+ Kelime haznenizi geliştirecek kitaplar okuyun.
+ El kol hareketlerinizi ayna da konuşmanız doğrultusunda oynatın. Böylece el ve kol konuşmaza eşlik edecektir.
Titremeniz zaten kendinize olan güvensizliğinizden bu maddeleri yaptıktan sonra yok olacak zaten.
herkesle sohbet etmeye derken. sohbet etmeli miyim yoksa etmemeli miyim
Orada amaç insanlarla konusmaya alışmanız sohbet etmek ilklerde zor gelebilir o yüzden merhaba demeyi önerdim ama kendinizi bu konuda güveninizi yeterli görüyorsanız tabi sohbet etmeniz çok daha iyi olur
sakin olmaya çalış içinden bir 10 saniye say geçer he devam ediyorsa bosver heyecan iyidir hayatına renk katar :))
ama toplumda çok rahatsız oluyorum bu duruma
bende heyecanlanınca kızarıyorum ve ortamda bişey oldugu zaman direkt benim yaptıgım anlasılıyor. internetten bu konuyla ilgili çok yazı var araştır ama sana önerebileceğim derin bir nefes al 5-10 defa alırken aklına baska bısey getır belkı gecer :)
sen areaştırdın mı peki :( bir de bu sayı sayma işe yarıyor mu denedin mi
Arastırmadım ama sevgilim çok cabuk sinirleniyor ve sinirlenince bişey diyecekken heyecanlı heyecanlı konusuyor bende ona 10'a kadar içinden saymasını ve derin bir nefes almasını söyluyorum yapıyor azda olsa sakinlesiyor :)
keşke sinirlensem ya sinirlenmiyorum ki heyecan benimki :) bir de öyle 10 saniyeyle olacak iş değil saatlerce sürebiliyor :)
En yakın psikoloğa yönlendiriliyorsunuz... git bir doktora görün yardımcı olur iş yine orda bitecek gibi görünüyor :)
öyle mi dersin. :D orada bile heyecandan anlatamam :D
aynı bensin knk😂
Cevap
4Cevap
aynı ben ya bide kendimi ifade edemeyişim yok mu deliriyorum resmen
psikolağa gittin mi :(
hayır çünkü sorunumu başkalarıyla paylaşmayı pek sevmem çünkü faydası olacağını zannetmem
konu yabancı olunca heyecan normal. tecrübesiz olduğun şeylerde heyecan hat saffadadir eminim
evet ya.. :(
Bende de var zamanla geçiyor
asosyalsen ondan olabilir
çok değilim
Benn
gel sarılalım :(
Çocuksun daha abim
20yim
büyü biraz geçer
20yim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar