2)Bebek=Duygusallık
3)Kapı=Dostluk
4)Telefon=Kariyer
5)Çamaşır=Cinsellik
Vee sonuçlarınızı buradan değerlendirebilirsiniz :)
Conemm Şimdi Bir İşi Yapmam İçin Dışarıdaki Elbiseler Islansın Sorun Değil Kurur zaten Bebeğiminde yaşına bağlı 2 3 yaşında isee kapıdakide illaki bir akraba falan değildir belki kocamdır kocamda kapının geç açılmasından hoşlanmaz şöylee yapardım ben ilk kapıyı açar daha sonraa bebeğimee bakardm ve kapıyı açtığım her kimsee muslukları kapatmasını söylerdim elbiselier ise mühim değil cinsellikte zaten giydiğimiz üstümüzde kalmıyor ki :) telefonda benim huyum kurusun açmıyorm :D
bebeğin agzına biberonu tıkarım sonra kapıyı acar o kısıye gıdıp muslukları kapatmasını söylerım bende camasırları toplarım arayan bı daha arasın.
Pratikk :)
önce koşar adımla kapıyı açardım gelen her kimse ona muslukları kapatmasını söyler hızlı bir şekilde tlfnu kaptığım gibi bebeğin yanında soluk alırm ki buraya saydıklarım 1 dk sürmez ve bebeği omuzlarıma alıp bir elimle tfnla konuşup bir elımle çamaşırları toplarım :)
Bebek , telefonu elime alır açıp bir dk diyip , kapıya koşardım .
Çeşmeler aksın eşyalar ıslansın elbet kurutulur bir şekilde.
Yani benim düzenimle.
1. Bebek
2. Telefon
3. Kapı.
4. Çeşmeler
5. Eşyalar.
aynı sıralamayı yapmışız :D
:) düşünce tarzımız aynı gibi o zaman .
Cevap
16Cevap
bebekgi alir muslugu kapatir kapiyi acarim bebegi kapidakine veririm cunku kocam geldi sonra kosar camasirlari alirim telefonuda acmam cekemem bu stressde :D
Olabilir mantıklı :)
bebeği alırsın kucağına ağlasada senin yanında muslukları tek tek kapatır kapıyı açar bebeği gelene verir 2 dk bakmasını söylersin telefona bakarsın çamaşırlarında dursun sadece onlar mı var sanki aylık mı yıkıyosun:D
Musluk>kapı>çamaşır>telefon>bebek. Bu bir test falansa sonucumu alabilir miyim ?
Tabii var biraz daha katılım olduğunda sonuçları güncellicem :)
harika :)
Sonuç olarak eski duygusallığım ölmüş onu anladım
Bebeği attın köşelere bee :D
Pencereyi acip asagi atlardim bos bos oturup hic bir is yapmamisim yasamamin bir anlami yok der atardim kendimi asagiya.
Ahahah bu iyiydi :D
önce o musluğu sonna kadar açan hayvanı bulur gebertirim
sonra donlarımı toplarım
kapıyı açar haywan gibi zile abananı benzetirim
telefonu açmam bida arasın pezemek
bebe de ağlar ağlar susar
bebek eger güvenli bir yerdeyse ilk kapıyı acardım cünkü bana yardım edebilecek birini bulurdum.sonra bebegi ona verirdim.muslukları hallederdim.daha sonra camasırları olurdu.telefon umrumda degil sonra dönerim.
Hic birini duzeltmeden bebeği alir evden kacardim bu kadar şey olması normal değil :D
Hahaha aynen :D
Kapı, musluk, bebek susturma ki sonra rahat rahat telefonla konuşayım. İç çamaşırlarımı da balkona asmam :)
bebek kucağa alınır,telefon açılır.o sırada 1 dk denir sular kesilir vanadan.kapı acılır..kapıdakine koş çamaşırları topla denir ;)
bebek telefon kapı musluk çamaşır sıralaması yaptıydım cinselliğe ve maddiyata az değer veriyormuşum güzelmiş :D
Bu soru daha evvelde soruldu
Ben gider kapiyi acarim ki gelen mutlaka esimdir. Git kiz geri kalanlari da sen yap derim :PP
Önce bebeği kucağıma alırdım o önemli sonra gider muslukları kaparım telefonu açarım daha sonra kapıyı açarım sonra çamaşırlar :D
Muslugu kapar bebegimle ilgilenirim gerisi s.k.de olmaz:)
2 Musluktan akan su 1 saatte evi dolduramayağı için bebekle benim aramdaki yaş farkını ortaya çıkarır kapıya gelene o rakam kadar para verir telefonu meşgule atarım iş budur!
ilk bebeğe bakarım kıyamam ağlamasına sonra
telefonun son aramalardan beni arayanı tekrar arayabilirim telefon sussa da ,o yüzden önce kapıya bakarım sonra telefona
geriye musluk ve çamaşır kalır, musluğu kapamak daha kısa sürdüğü için ilk onu kapar sonra yavaş yavaş çamaşırları toplarım
1-Bebek (ona kıyamam)
2- Kapı ( telden daha önemli )
3-Telefon
4-Musluk
5-Çamaşırlar ( nasıl olsa her türlü kururlar )
1)=Bebek
2)Kapı
3)Telefon
4)Musluk
5)Cinsellik - Not ; 5 ile 4 yer degısebılır :D
Bebeği kucağıma alıp muslukları kapatıp çamaşırları toplayıp telefona baktıktan sonra kapıyı açarım :D
Hahaha kapıda biri kalırsa tabi . :D
Orası öyle tabi ki :D
vay be tuzak soruymuş
iş görüşmelerinde de şirket araba hediye etse hangi renk olsun istersin diye sorunca o renkten adamın karakterini öğrenmeye çalışıyorlarmış
Soruyu okuduğumda ilk önce çamaşır dedim. Sonra telefon. Sonra musluk. Ardından kapı. Bebeğe bakmam bile. Benim değildir zaten. Zırıl zırıl, ciyak ciyak ıyyy.
bebeğimi kucağıma alırım,muslukları kaparım,telefonu alır,kapıyı açarım en sonda çamaşırları toplarım
bebeği kucağıma alıp diğerki elimle telefonu açıp kafamla kapıyı açıp 1 dk diyip çamaşırları ağzımla toplarım.
telefonu aç bebeği al kucağına aç kapıyı gelene bebeği ver topla çamaşırları musluk önemsiz
Bebek onceligim olur.ondan sonra telefona bakarim bir yandan onunla ilgilenirken :). Sonra kapiya bakarim ardından camasirlar ve en son musluk
kapıyı açarım ona bırakırım
Pratik . :D
Rencide etmiyim dedim :D
^_^
Bebek.. can sonuçta belki önemli bir durum var değilimmi?
öncelikle sağlık kariyer getirir, kariyer para getirir para geri kalanları getirir zaten.
ya bunu aynsını sordular 2 gün önce nerden buldun bunu bir yerden mi okudun
hangisi yakınsa o
Aaa :(
Çook eskilerin sorusudur bu :D
Neyi yapacağımı bilemiyorum ama herhangi birini seçmeden önce okkalı bir küfür edeceğim kesin...
Çamaşır, musluk, bebek, telefon, kapı.
Whuu :D
1-Bebek
2-Kapı
3-Telefon
4-Musluk
5-Çamaşır
:P
2
1
4
3
5
Hoop eller havaya 300 500
Bebek,kapi,kapanmazsa telefon,musluk,camasir.:)
bebek,telefon,kapı,çamaşır,musluk.
musluk, bebek, kapı, telefon, çamaşır.
musluk kapi telefon bebek camasir
musluk
telefon
kapi
bebek
camasir
Musluk
Kapı
Bebek
Telefon