Isa Mesihi Dün Gece Rüyamda Gördüm Bunun Anlamı Ne Olabilir?

Arkadaşlar dün gece yeni uykuya dalmışken bir rüya gördüm. Rüyamda çok karanlık bir yerdeydim ve daha hiç görmediğim bir yerdi. Etrafa bakışlarım sırasında bir ses duydum uğultu gibi. Ardından arkama döndüğümde Mesihi gördüm yüzü nurluydu , Burnu dardı , Saçları uzun dalgalı ve koyu kahverengiydi. Üzerinde bembeyaz bir giysi vardı. Zayıfçaydı. Gözleri güzel ve belirgindi. Kaşları normal kalınlıkta ve uzundu. Bana bakıyordu ama ben ona çok fazla bakamıyordum gözümü alıyordu o kadar parlak yüzü. Bana gülümsedi. Elindeki kitabı bıraktı kitap benim elime geldi. Bana verdiği kitabın ne oluğuna bakmaya çalıştım ve ona döndümki ortada kimsenin olmadığını gördüm. Kitabın göz alıcı parlaklığı gidince baktım. Kitap Kuranı Kerimden başkası değildi. Neler olduğunu anlamaya çalıştım çok korktum Hatta korkudan titredim ve karanlığın içinden bir yüksek ses duydum. La Tahzen Innallahe Meana !! Uyandığımda büyük bir şok yaşadım ağladım hala da Etkisindeyim gördüklerimin. Sizce bu rüya ne anlama geliyor? Bu rüyamı yorumlayacak kimseyi nasıl bulurum?
Isa Mesihi Dün Gece Rüyamda Gördüm Bunun Anlamı Ne Olabilir?