Her şeyden bıkmak?

Arkadaşlar benim 24 saat boyunca mutlu geçirdiğim çok nadirdir sabah mutluysam öğlen mutsuz akşam mutlu sabah mutsuz falan müzik olmasa ben bu dünya da yaşamazdım şarkılar müzikler resim vb. beni ayakta tutuyor doğru düzgün arkadaşım olmadı hiç sadece okulda dışarı çıkmıyorum bazı hatalar yaptım hiçbirini unutmuyorum bir insan bebekliğini hatırlar mı ya ben normal değilim saçma şeyleri de unutmuyorum neyse insanlar çok salak geliyor bana düşüncelerş falan ben de bazen salakça konuştuğu olur falan kafa dengim insan yok 1 tane bulsam hiç bırakmam o kişiyi arkadaşlığımıza her zaman sadık kalırım bazen saçma şeyleri kafaya takıyorum babam beni hiç sormadı yalıyor kendisi ama gelmiyor aramıyor baba sevgisi nasıl bir şey hiç bilmiyorum falan üzülüyorum ne yapmalıyım üzülmemek ve hayattan zevk almak için
Güncellemeler
+1 yıl
yaşıyor yazacağıma yazıyor yazmışım
Güncellemeler
+1 yıl
Okul hayatım boyunca hep dışlandım neden bilmiyorum ama öğle arkadaşım olsa belki biraz motivem iyi olurdu kendi kendine moralini düzeltmek nasıl iyi bir şey çok iyi biliyorum ve bu çok zor bir şey
Her şeyden bıkmak?