Bir insan neden şerefsiz olmayı seçer?
Neden kötü olmayı, ahlaksız olmayı seçer?
Niye yani ?
Neden kötü olmayı, ahlaksız olmayı seçer?
Niye yani ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bahsettiğin kişi erkek ve kızlara karşı şerefsizse zamanında çok kötü bir şekilde ihanete uğrayıp terkedilmiştir ya da ilk önce terkedilip sonraki gün başka biriyle görmüştür kızı bu onu artık kızların hepsi oyuncaktur düşüncesine iter ve oynamaya dalga geçmeye ve sadece sex için birlikte olmaya zorlar... ama hem erkeklere em kızlara karşı şerefsizse doğuştan veküçüklükten gelme egolarının tatmin etmek içnidir başka telafisi açıklaması yoktur!
şerefsizlik sadece ilişkide olmuyor ki
biliyroum bizzat yakın arkadaşlarım şereflerini kaybedenler kategorisinde liderler! askerden geldim geleli hepsiyle irtibatı kesitm! özel bir durum varsa yardımcı olurum linkim açık! yoksa durum bundan ibaret! sadec euzak durcaksın!
bana karşı yapılmış hiçbir şey yok :)) ben sadece merak ettim böyle insanlar nasıl bu şekilde davranabiliyor diye
seninle oturup annen baban gibi dinlerler dertleşirler sen ona birini şikayet edersin anlatırsın istemediğin şeyleri yarın başkasından duyarsın:D bunu gibi şeyler:d
gizli kullanıcı olmasan bol bol açıklardım:d emin ol türkiyede benden daha çok şerefsiz gören yoktur:d
:// uzak durmalısın bence. ben hiçbir şeyimi kimseye anlatmam Allah'tan başka. Çok özel şeylerini kimseye anlatma :)
ben dersimi aldım merak etme bir musibet bin nasihattan iyidir demişler:d emin ol şerefini kaybeden insanlar herşeyi yaparlar:d ALLAH öyle insanlardan uzak tutsun seni tatlı kız!
:) çok teşekkür ederim Allah cümlemizi uzak tutsun
seni dhaa çok tutsun benim hakkımı da sana versin prenses:D
Kork Allahtan korkmayandan,
Korkma Allahtan korkandan.
Sanırım yeteri kadar açıklayıcı oldu.
Cevap
10Cevap
hayatıma şerefsiz diyebileceğim kimse girmedi.
insan kendisinde aramalı sorunları.
neden şerefsizler beni seçiyor ? neden beni çekiyor ? neden ben şerefsizlere yakın olabiliyorum ? ben zurna mıyım ?
ıyılıkten tersı nefrettır degıl mı ? şereflıykende şerefsız etmıssınızdır kım bılır sormak lazım çocukluguna ınmek lazım .
insanın ar damarı çatladı mı şah damarından asalet aksa da bir zkim olmaz...
Dünya onu böyle olmaya itmiş olabilir. Dünya seni itip kaktığında ayağa kalk ve itmeye başla.
İyi olmayı beceremediği içindir
Şerefsizlik parayla değilki
neyle?
arpayla
kötü olmak ahlaksız olmak tatlı gelir insana
tanımıyorum onlar kim?
:)))))))) en güzeli
merak ettim şimdi :)
kasten bir şey olmuş değil :D hatta hiçbir şey olmadı ben sadece merak ettim böyle insanlar niye öyleler.. ne bileyim bana bir insanı üzmek dayanamayacağım bir şeymiş gibi geliyor
iyi
bilmem.
Bünye müsaittir...
kolay olduğu için.
bir insanı üzmek incitmek nasıl kolay oluyor ?
bi küfret, kötü kırılacağı bir söz söyle hemen kırılır o insan. ve insanlar, yapıcı olmanın getirdiği zorluktan dolayı yıkıcı olur.
demek istediğim bunu insan nasıl kaldırır? birini üzeyim durup saatlerce kafama takacak biriyim ve aklım almıyor bunu zevk için yapanları
Kalp kırma fahişesi olanlar var maalesef.
kanında vardır :)
içinden geliyordur
şerefsiz olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar