Zenginler şımarık mı olur yoksa alçak gönüllüler de var mı?
Bu konuda paylaşabileceğiniz anı falan var mı böyle örnekler, ne diyorsunuz bu konuda?
Bu konuda paylaşabileceğiniz anı falan var mı böyle örnekler, ne diyorsunuz bu konuda?
narsist yapının ben zenginlikle fakirlikle ilgili olduğunu düşünmüyorum bu bence kendini geliştirmemeyle ilgili yani insanda bir alt ego bir üst ego var eğer üst ego geliştirilemezse ki bu eğitimle okumakla olur,o kişi kendini kontrol edemez ve tek tip menfaatçi ve ukala şımarık bir hale dönüşür
Pek zengin değilim ama kendini beğenmişim... Bence karakter meselesi bu. Ben karaktersizim mesela.
Ama bir zenginin yaratılışında karakterlilik olabilir. Yetiştirilme şartları da göz önünde bulundurulmalı tabi.
Bence para insan şımartıyor . Örnek ali agaoğlu. gerekli gereksiz arabaları var . bu şımarıklık gibi geliyor bana...
sonradan görmeyle veya yetiştirilme tarzıyla alakalıdır fakir ve şımarıklar da vardır
Cevap
13Cevap
Zenginlerin alçak gönüllülüğü de maskedir ki.. Etrafındaki dalkavuklar da ''ay ne kadar natural ve komplekssizsiniz'' falan der bu maskeye..
Halbuki bilmezler zenginlerin içlerindeki sarmaşıklar ve birbirleri üzerine devrilmiş ağaçlarla bezeli korkunç ormanı...
Duyarlı olup olmamasına bağlı bence bu alçak gönüllülük ve yetiştirme ile gelen bi şey bence parayla pulla alakası yok...
Yetiştirilme tarzı ile alaka bir durum , orta seviye bir ailenin çocuğuda şımarık ve çekilmez olabiliyor .
zenginler ve alcak gönüllülük o tür insanlar nostajik filimlerde kaldı şindikiler al sana reyna etiler paparazziler peşlerinde oh alcak gönüllülükmü onların bilmedigi bir kavram sonradan öyrenilmez ?
walla zengin olup alçak gönüllü olanda var fakir olup şımarık olanda kişilikle alakalı durumlar bunlar..
Ben alçak gönüllüsüne rastlamadım ...
Neden önyargılı davranıyosun dersenizde konunyu açabilirim ...
Zengin =Ego=Kibir ... Olduğu sürece zaten alçak gönüllü olamaz ...
alçakgönülleri de vardır.ama bazı zenginler vardır ki 10 buçuk tl lik ürünü 10 tl ye almaya calısırlar:)) ama garibanı ne ise verir indirim yapmaz.çok kez şahit oldum...
fakir olup şımarık olanlarda var, kişilik meselesi bu
Sen ödev filan mı hazırlıyon kardeş.Hep böyle değişik sorular soruyon.
Bundan önce de Fransız İngiliz edebiyatı karşılaştırması istedin ?
konuşsun insanlar işte
sonradan mı zengin olmuş yoksa babasından ya da annesinden mi zengin ..? ayrıca karakter ve yetiştirilme mevzusu birazda
aileden zengin desek
büyük ihtimal şımarık olma ihtimali vardır ama kim olsa olur diye düşünüyorum
ne oldum delisi insanlar şımarık olur..zenginlik ile insan kendisini terbiye edemez...
Zenginlik demek şımarıklık demek değildir ki. Zengin olup da alçakgönüllü insanlar da var.
Henüz alçak gonüllüsüne pek denk gelmedim ...
Mutlaka alçakgönüllüleri de vardır
en fenası sonradan görmeler...
o zaman zaten zenginmissin (gönlün)
sonradan görme değilse sımarık olanı azdır
Zenginlik derken aylık geliri ne kadar mesela ?
Alayı ya*şak. Halktan onun derdinden kopuk tipler.
+ ladım vala seni :))
Gönlü zengin mi cebi zengin mi ?
Pammıh gibi insanım ya.
hahah ferrarin olaydı iyiydi :D
adamına göre değişiri
Müthiş bir genelleme sorusu.
2 yüzlüler.
ben alçak gönüllüyüm. valla.
mal varlığımı açıklamıyorum.
açılın ben maliyeyim.
çulsuz lan bu, öğrenci zaten.
peder bank dışarıdan banknot matbaası gibi görünmekte yalnız.
öğrenci bile değilim. o kadar vasıfsızım düşün artık. babamı öpüp geliyim ben az bekle:D
var tabiki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar