AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Bizi aldatmaya iten sebepler , erkekler vede ilgisiz tutumlaridir
İlgilenme fırsatı vermezseniz.
@bilinmekistemiyor 😄😄💪
Firsatlar sizinken kiymet bilmezsiniz. Ayrilik canlari calinca dötumuzden ayrilmazsiniz. @Djdjkslal sen hayrola?
Şer yok hayir var. Komigime gitti yorumlar el bebek gul bebek buyumussunuz en agir imtihanlar uzrine boyle asarim biyle keserim oh iyi olmusta şöyleymiste boyleymiste diyorsunuz. Ahlak onemli simdi bana yobaz felan derler sen ahlaklimisin felan derler ben yavastan uzaklasayim en derin meselelerden mis beni asar bu mesle Allah yardimcimiz olsun
Kızım ilgilenmeye fırsat vermiyonuz az şöyle yanaşalım saç telini parmaklarımın arasında gezdiriyim, yatıyım dizine okşa saçımı.
@Djdjkslal
Bana bak senin gezdigin takildigin kizlardan biri degilim kendine gel.
Brn şimdiye kadar kızlara bile dokunmadım bu bir hayal... Yanlış anlama.
-6 almış olmam umrumda bile degil.. +2 ve hemcinslerimin bana hak veriyor olmasi kafi. Sen genellemeye girmiyorsan uzerine ne aliniyon.. yanlis anlamada yani
E hanımefendi restmen beni kastediyorsunuz, yanlış anlama.
Kardesim bir git allasen
Muhtemelen ilgisizlik yüzünden, en büyük dertleri ilgi görmek çünkü. tabi nedensiz yapan gerzekler de var. maalesef kadının doğasında bu var gibi bilim destekli bir bahaneleri de yok😂
Sadakatsizlik mi var doğasında
@Barkn699 bak yukarıya ne demişim😂 bizim öyle bir bahanemiz yok ama bunun arkasına sığınan çok erkek var. bilimsel açıklamalar falan
nankörlük , değer bilmezlik lanet olsun öyle insanlara sonra demezlermi evlenilcek erkek yok mu lan erkekleri zaten siz değiştiriyorsunuz bu vefasızlıklarınızla. Kaç kızla birşeyler düşündüysem hepsi bir tavırlar bir tutarsızlıklar. Sürünmeyi hakediyor böyle insanlar
Erkeklerde de kadınlarda da tek sebebin karaktersizlik olduğunu düşünüyorum
bilemem aldatılmadığımı düşünüyorum. kadınların erkeklerden daha çok aldattığını yıllardır insanlarla diyolog halinde olan bir mesleğim olduğundan biliyorum o yüzdende evlenmiyorum krkuyorum dohtor :::::(
Bu oran hiç şaşırtmadı beni cunku en iyi farkeden benim bu durumu.. Neden aldattıklarına gelince geçmişin yaşadıklarını bizler goruyoruz.. Buda haksızlık adeletsizliği olayını ortaya cıkarır. Birikintiler hep ! Sonrası olan hep iyiler olur.
İlgisizlikten
Sorumsuz davranan eşten / sevgiliden
Dediğin gibi , heyecan arayışı , kendini ispatlamak için
Vs vs..
Ama hiçbiri aldatmaya sebep değil..
Tek eşlilik kimyaya aykırı bilimsel olarak açıklaması bu. Kadın erkek ayrımı yok.
Bencil, ilgisiz, görgüsüz, kıymet bilmeyen değer vermeyen , özel günleri umursamayan , pinti , duygusuz erkek aldatılmaya mahkumdur ya da terk edilmeye
maalesef durum böyle sadakat kadınlarda daha az. Dostluk olsun , aşk olsun , arkdaşlık olsun kısacası bağlılık adına ne varsa kadınlar kendilerini soyutluyor. Bu yüzden kadınlar artık beni ürkütüyor nasıl evleneceğim bilmiyorum
Kızlar ah kızlar. Pazardan alınan tatlı biber gibidir. Eve gelince acı olduğunu anlarsın.
sürekli evdeki karıyı beğenmiyorum abiii şu karıları gördükçe baksana şuna allaah be diyen erkek olurlarsa kadın da ilgiyi başkasında arar ağlamasınlar
Kadın erkek gibi değildir. ..
Kadın eşitlik-kariyer nanesi çıktığı günden beri işyerinde gereksiz samimiyet kurar güven duyar sonra kaptırdı kendini... duygusaldir acızdır. ..
Hele ki aile terbiyesi iyi değilse...
Al sana bir çift boynuz
aldatmanın bahanesi olmaz..
para kazanmaya başladıkları için aldatıyorlar.. önceden erkeğe ihtiyaçları vardı şimdi yok o yüzden..
demekki sadakatsizlik erkeğe has bir puştluk değilmiş.
Hatta kadınların şikayet ettiği erkeğe has olarak bilinen br çok şeyi imkan buldukça kadın da yapar diyebiliiriz.. buna şiddet de dahil
iffetsiz erkekler yüzünden nerde kadın görse oraya koşuyor böyle oluncada sevdiği kadın yalnız kalıyor başkası ilgileniyor ve kadın yanılsada haklı olsada bu iş aldatmaya gidiyor
- Araştırmalara göre... - Uzmanlara göre... - Bilim adamlarına göre...
Bu sitede en çok gördüğüm soru cümleleri. Ne kadar bilimsel bir siteymiş burası yav.
Kadını , erkeği yok bu aldatma işinin. karakter olayı.
Her gün aynı yemeği yemediğimiz gibi hep aynı kişiyle de olmak zorunda değiliz çünkü insan tek eşli değildir
Çok iyi ya mükemmel yorum
@senasayd Biliyorum sadece erkekler çok eşli olma hakkına sahip değildir.
hahah iyiydi gel sana pul koleksiyonu mu göstereyim;)
Yav işine bak amca
Aldatıldım biraz saflıktan aldattı sonra baya peşimden kosturdum özürler falan tabi o sırada ben onun beni aldatmasindan daha fena onu aldatıyorum en son barıştım şu an birlikteyiz hataydı yaptığı o yüzden affettim intikam da aldım onun da haberi var bundan ama çok seviyorum şu an
mezheplerı genıslıyor. aılelerını geldıklerı yer unutuyolar
bir kadın 3 şey için aldatır.
1- aradığı sosyal hayatı eşinde bulamadığı için
2- aradığı huzuru eşinde bulamadığı için
3- aradığı yatağı eşinde bulamadığı için
Bkz. www.ehlibeytalimleri.com/...-olmalidir-_d5153.html
Değerli din kardeşlerim kadında olsanız erkekte eğer evlilik gibi ciddi bir adımı atıyorsanız şunu bilin ALLAH eşi razı olma yandan razı gelmez. Eşinizin rızasını alın , namaz kılın şüphesiz namaz insanın ruhunu besler ve onu günahlardan uzak tutar. Selâmun aleyküm.
Çok basit. Aç gözlüler günümüz kadınları. Hiç bir şeyle yetinemeyen herşeyin en üstünü hak ettiğini düşünen bencil düşüncesiz anlayışsız ilgi ve sevgi sömürücüleri oldukları için. Benim gördüğüm bu.
Ekonomik özgürlükler, sosyal yaşantı ve kötü ilişkilerden dolayı bence. Hem erkek hem de adın için de geçerli bunlar. Son yıllarda daha fazla kadınların ekonomik özgürlüklerinin artmasına bağlıyorum ben.
Iyi ediyolar oh agzinizada sicsinlar, adam olaydiniz
Ekonomik durumu rahat olan kadinlarimiz yaşadiklari ilişkide erkegin ilgisinin pozitif olmamasi , arkadaş ortaminda ki carpik iliskiler , uyumsuzluk ve cinsel tatminsizlik bütününde başka bir erkege yelken açmaktadirlar.
sevgisizlik ilgisizlik olabilir ama iki taraf icinde aldatma karajtersizliktir
22 yılın sapı olarak birini bulup da bir de aldatmam imkansız gibi ama macera isteğinden olabilir
Sen 22 yılın sapı olduğunu söylüyorsun. Ya ben. 29 yıldır yalnızım. Ve bir kız arkadaşım bile yok.
@nyzsl 😐😐
Ya benim yerimde olsan ne yapardın?
arayı bulalım gençler :D
Tamam. Ama bana kimse bakmaz ki.
@nyzsl Bakar Bakar benle değil özelden Sivalı kıza yazacan :D
Sivalı ne?
@nyzsl 58 yazdığına sivaslı Tahmince
Ha anladım.
İstesem bile Allah bana nasip etmez.
Günümüzde batılaştıgımız ıçın gelenek kültürler yavaş ayvaş kaybolup herkes seks konusunda çok rahat davranmaya başladıgı ıçın bırının tadını dığerınde bulamadıgı ıçın olabılır bence :S
Yanlış ilişkiler gerçek sevgi olmamasından kaynaklı
Ya erkek sahip çıkmak konusunda iradeli davranmamıştır ya da bayan ona yeterinde bağlanmamıştır.
Aldatmanin bahanesi olmaz 2 taraf içinde geçerli bu.
Bence erkeklerin aldatmasına karşılık intikam için aldatırlar
Eskiden erkeklerin yapması normal Ken kadınların yapması vatana ihanetin gibiydi şimdi erkeklerin ki okadar normal değil kadınların yapması da okadar anormal görülmüyor hiç eşimi aldatmadım düşündüm ama yapmam oda yapmaz benim kızlarla diyaloğuma kızıp bir fazlasıyla bende erkeklerle yaparım diyor ( aldatma değil) eskiden babam annemi aldatır annem bilir bırak8n öyle demeyi bu konuyu bile sorgulayamazdı
Kızlar daha kendilerine daha çekici gelen erkekleri gördüğünde sadakatini yitiriyor maalesef , ama hepsi değil tabiki gerçekten sevenlerde oluyor.
Kızlara bakıyorumda görüşlere yok aldattırana bakıcan falan filan lan oros***lar erkek aldatınca şerefsiz oluyoda kız aldatınca niye sevgisizlik oluyor niye erkek sadık kalırda kız sevgisizlik ilgisizlik görünce aldatıyo bizdemi aldatak?
Erkek eger gerektigi ilgiyi gostermezse aldatir. Ayrica erkek aldatirsada hirsa gelip aldatir.. aldatmayi dogru bulmuyorum ve iliskileri kesin bitiricegini dusunuyorum..
Aldatan insan kalbinde allah korkusu yok olduğu için aldatır. O korku bir girince veryansın eder tövbeler eder bir anda iyilik meleği kesilir ve buna benzer bir dizi eylem...
Karaktersizlikten başka birşey değil de ondan neden olacak tatminsizlik yeni heyecan arayışları ve daha fazlası
Ayrılığı sırtlanamayanlar bahaneler ardına saklanır öyle aldatırlar. Bahanelerinden küçüktür hepsi, yoksa sığamazlar zaten.
Herkesin kendince sebebleri vardir. Uc beş ornek vermek gerekirse iki taraf içinde. Intikam , doyumsuzluk , heycan , ilgisizlik , baska birine ilgi duyma. Başlı sorunlar bunlardir.
belki ilgisizlik belki sevgisilik ama bence ne olursa olsun aldatilmamali.. ilgisizlik olsa bile ayrilacaksin ondan sonra ne yaparsan yap.. yani bu durumun cinsiyetide yok..
iyi yapiyolar yapana yapacaksn ama sadece her zaman erkeklermi aldatcak birazda kadinlar yapsn
Bu kafayla devam et sen
tabiki
İlgisizlik sevgisizlik. Niye aldatmasın ki? Erkeklere hak kadınlara değil mi
erkeğin ilgisiz tavrından dolayı kendince ondan intikam almaya çalışır anlık bir sinirler. ve gerisi tamamen pişmanlık
Kadınlar git gide kaşarlasiyor çünkü. Gözlerini havaya dikiyorlar
Artik kadınlar da en az erkekler kadar aldatır oldu. hatta bazi vakalarda erkeği bile arattığı görülmüştür.
Bence ilgisizlik falan değil sorun ilgisilkikse veya başka bişeyse ayrılırsın. Kadın erkek farketmez bunu yapan nankördür
Bana ters, bir b*k yiyeceksem de ayrılıp öyle yerim
burada sorulan o değil
@purrfect erkekler neden aldatıyosa kadınlar da o yüzden aldatır
sorunun cevabını merak etmiyordum, soran ben değilim. cevabının soruyla alakasız olduğunu belirtmek istedim sadece.
@purrfect iyi aferin. ama ben bir kadın olarak öyle olmadığım için soru bana battı sadakatsiz değilim bunu belirtmek istedim
erkek kadına ilgiyi keserse kadın o ilgiyi başka yerde arar anlatabildimmi
ilgi hakedene verilir demekki haketmiyordur artık : durduk yere neden ilgi ve alakayı kessin.
Cinsiyeti yok karaktersizliğin, tek tarafa yüklenmenin anlamı yok.
Çünkü gün geçtikçe eskisine oranla daha rahat bir yaşam sürüyorlar.
neden kadın? araştırmalarda oran bir birine yakın nerdeyse cinsiyetçi yaklaşmayın şuna artık.
Kadınlar aldatmaz, erkeklerin çoğunluk da olması lazim
Sevginin göstergesi ilgidir ilgi yoksa aldatmak kaçınılmaz :/
Ben bir kere aldatmış tüm oda erkek arkadaşım bana ilgisiz olduğu beni defalarca aldattığı içindi
Vay arkadaş aldatanı da bana denk geldi şans yok bende.
Sevgisizlikten ama asıl sebep yediğimiz içtiğimiz çoğu şey helal değil onun etkisi de var. Bide aşık olmak yeterli değil aşk geçici sevgi bâki
bence katakter sorunudur kadin erkek dogasiyla alakali degil. aldatma veya cok eslilik
karakteri kişiliği bozuk olan aldatır. sevgi de olsa para da seks de her şeyi tam olsa bile böyleleri aldatırlar yine de
Kadinlarin benden uzak durmasi ilahi bir durum demekki.
aldatığım için bilirm 😂 kadınlar ilişkide sıkılan taraftır yani erkekler sıkılır falan derler ya yalan o
Yavvsaklarla beraber orus puların da nüfusları arttı demek ki. Dünya ve dünyaya ait şeylerle çok ilgilenmediğim için umrumda değiller.
Ne yaparlarsa yapsınlar.