Yapılan araştırmalara göre, red edilen erkeğin karakterinde değişiklik gözlenmiş. Bu durumda değişen erkek, uzun ilişkileri yürüte bilir mi? Daha öfkeli, agresif ve gergin bir yapısı oluyormuş. Red edilen bir erkek neden değişme gereksinimin de bulunur? #minnnak :p
"Reddedilen erkeğin karakteri değişiyor" diyorlar. Reddedilen bir erkek neden değişme gereksiniminde bulunur?
Tabi ki kişiliği değişir öfkelenir reddedilmenin öfkesini etrafından çıkarırız. Öyle bakarız kı önümüzde kimse duramaz. Kızlar siz sokaklarda çakı gibi duran insanları yastık altında ağlatırsınız. ACIMASIZSINIZ
Birine cok iyi davrandin onu sevdigini söyledin elinden geleni yaptı ama sen onu istemedin bu onu kırdı ya da incilti sana eskisi gibi yakın davrana bilirmi? kırılan bir bardak su icmeye calisiyorsun
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Ya ben 20 yaşındaydım o zaman baya safım karşı tarafı kırmamak için şimdi ki gibi hayır diyemezdim arkadaşım istemiyor kimseyle olmamı derdim oda bana umut verdin dedi peşimi bırakmadı bende arkadaşa derdim kurtulamıyorum oda dedi acıyorum bu çocuğa sonra haberin olsun telefonunu aldım dedi birden mesaj geldi arkadaşından hoşlanıyorum dedi ama şu var 2018de benim yaptığım şeyden dolayı benle dalga geçti bu nasıl beyin ya onu sevmedim ki hiç ben okudum internet de onur kırıcı buluyor red edilmeyi zorla mı olacaktı tövbe ya arkadaşımla o ara nişanlanıyon? ne işin var benimle şaka gibi insan sevmek zorunda değilim saygı duymak zorundasın tuzak da benimle dalga geçmek nedir? bence bu çocuk zaten tam problemli belli zaten tehditlerinden tuzak kurmasından
Red edilen bir kız neden hırs yapıp adamın sevgilisinden daha iyi olduğunu düşünüp ayırmaya çalışır peki? Bunu cevaplarsan minnak sana gereken cevabı bulmuş olacaksın 😊 😊 😊 😂 😂 😂
Red etmenin hazzı başkadır. Bir dene adf bir eksiklik mevcuttur bu noktaları keşfedip geliştirmek gerek lakin her red edenin kaliteside önemli. Boş yere yapan egolu zürtüklerde çok , şakirtlerde..
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > "Reddedilen erkeğin karakteri değişiyor" diyorlar. Reddedilen bir erkek neden değişme gereksiniminde bulunur?
En İyi Cevaplar