Bunu yazan kimse halt etmiş. Koç kızları burçlar arasındaki en çapkın ve aldatmaya meyilli (ki tanıdığım 3 koç sevgilim de beni aldattı) girdiği her ortamda erkeklerle göz göze gelen, beğenildiğini duymak isteyen ve duyunca da bildiğin abazan duyguları ortaya çıkan, kendini düşünen, aniden seks isteyen ve 1 dk bile yaparak kendini tatmin eden ve ve kesinlikle yalan söyleyen bir burçtur.
Sen onlari elde tutmayi bilenemissin qaliba aslan burcu deyilsin o beni oyle bir asik etdiki ondan baskasina bakamiyorum sorun sende aski edememissin 😉
sorun bende mi :) bir gün önce seni çok seviyorum diyip göz yaşı döken kadını ertesi gün 3 gündür tanıdığı adamın arabasında öpüşürken yakaladım. Bir diğerinin ben dahil 4 kişiyi aynı anda idare ettiğini öğrendim ve istanbulun en büyük meydanında yerlerde süründürdüm köpek gibi. ayağı sarılıp ne olur beni affet diye ağladı. şimdi sen söyle prenseskoç? özgürlüğünüze düşkün ayağına milleti kandırmanın alemi ne? bu terbiyesizlik değilde nedir?
@uyuzzum elbetteki herkes aynı diyemem, benim yaşadığım biraz da talihsizlik. inanın kendimi de çok sorguladım ama burçların yorumcularına bakın, geneli benimle aynı fikirde. sadece söylenemeyen aldatma meyili.
İkizlerin duyguları değişkendir bende ikizlerim ama duygularım değişebiliyor bu normal aslında bence seninki de normal insanlar duygularını sabitleyene kadar değiştirebilir.. Bence akrep kadını zordur😉
hahaha 😂🔨 senin yapman gereken tek şey kimin ne burcu olduğuna bakmadan önce onun niyetini öğrenmen! Kalbi güzel olsun huyu huyuna suyu suyuna uysun yeter ki😉 gerisi şamda portakal😂😂
Koç erkeği olarak kadınlarının da bizlere yakın özellikler taşıdığını biliyorum. Koçlar genelde çabuk aşık olup çabuk silebiliyor insanları.. zordur koçlarla İlişki yürütmek ama çok keyiflidir..
En İyi Cevaplar