Acillll yardımmmm acilllll?

Merhaba arkadaslar. 4 yillik evliyim esimle gayette aramiz iyi ozel konulardada gayet renkliyiz. Size bir sorum var esim bir aksam arkadasiyla corbaciya gidecegini soyledi. Gitti. Saat 12.5 tu gece ve ben aradim nerde kaldin diye acmadi. 4 kere aradim 5. De acti. Neyse eve geldi. Ben en son aranan numaralara baktim insaat firmasi ismi vardi. Arama kaydinda en son 3 4 defa 20 30 sn kadar o numara ile konusulmus. Ertesi gun ben bu numarayi aradim. Bayan cikti yanlis numara yaaa dedi simarik bir ses ve yuzume kapatti. Birdaha aradim hemen uykulu bir bey acti buyrun hanfendi bu numara bana ait dedi. Ven numaranin yabanci bir kadin ismine kayitli olmasindan iskillendim yani hat sahibinden. Sonra aksam baktigimda esim bu numarayi silmiş. Silince kuzenime arattim o bir bayan cikti dedi yanlis dyip yuzune kapatmis. Kuzenim erkekti. Hemen arkasindan ben aradim yine o bey cikti dedim bu numara kime ait. Bir bayan aciyor sonra siz dedi janfendi bu numara bana ait. Ben guvenlik gorevlisiyim. Konuyu anlattim sikinti yok dedi kapattik. Bu gun bakalim kadinmi cikacak diye aradim ki numara kullanilmiyor diyor. Yani deliricem bu ne numarasi olavilir. Esime sordum icould rehberini yuklemisler mudurunun telefonundan kendi telefonuna. O olabilir beninle alakasi yok diyor cocuklarinin uatune yeminde ediyor. Kafam cok karisik lutfen yardimci olun bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar merhaba. Aklimdan bu sorulari bu olayi atamadim hala ve esime karsi sogugum. Oda sakin gayet neseli cocuklarla oynuyor bazen bana sirnasiyor sakalasmaya calisiyor. Bu sefer daha cok sinirleniyorum . Bu gun abim aramis konusmus bu konuyu arkasindan annem ikisinede yemin billah etmis ama ben emin olamiyorum ve kendimi yiyip bitiriyorum. Afedersiniz iliski istiyor vu ara sakin bana ilişme keyfim yok diyorum. Ne yapmaliyimm nasil atarim kafamdan bunlari. Emin olamiyorum hcvisyden
Acillll yardımmmm acilllll?