Olmuyor bazen... Geçmişi affedemiyor insan, yaşadıkları affedilir de, yaşattıkları ile hafızalara kazınan insanları affedemiyor insan çoğu zaman. Hoş, aslında yara bırakan bir geçmişte unutulmaz. Geçmişin içinde bulmayı umud edipte bulamadığımız anılan içinde sessizliğe gömülüverir insan... #BirTutamAşkk #Geçmişinizleri
Olmuyor bazen... Geçmişi affedemiyor insan, yaşadıkları affedilir de, yaşattıkları ile hafızalara kazınan insanları affedemiyor insan çoğu zaman. Hoş, aslında yara bırakan bir geçmişte unutulmaz. Geçmişin içinde bulmayı umud edipte bulamadığımız anılan içinde sessizliğe gömülüverir insan...
boyle gecmisi hatirlatacak. beni dusundurecek. karamsarliga dusurecek. vs seyler yasak bana. siyaset izlemememi de yasakladi ama hangi kanali acsam tayyip var ya
Görseldeki ve yazıdaki durumu yaşadığım oldu kuzum, kin gütmedim ama sünger de çekemedim görseldeki gibi bir daha da yüzlerine gülemedim, aile bireyleriyle yaşadığın kırgınlık çok daha acı oluyor el ile yaşadığından malesef...
Bazen bu zamana kadar sevgilimi olmaması, benim için şans diyorum. Böyle bir duyguları yaşamadım. Böyle bir duygu ile savaşabilir miyim? Kendimi hala hazır etmiyorum.
Ne kadar sünger çeksemde hatırladıkça yeniden eskiye dönüyor insan... yapabileceğim tek şey eskiden yaptığım hataların tekrarını yapmamak ve eski hatalardan ders çıkarabilmektir... çok şükür kimseye bişey yaşatmadım ne yaşadıysam ben yaşadım...
Çekmeme gerek yok. Üzerine yıllarca ''keşke' diyeceğim boyutta bir pişmanlık yaşamadım. Sadece biraz özlem var, çocukluk. Tutup da ''keşke hiç büyümeseydim'' şeklinde pişmanlık duyamam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Geçmişi ne kadar çok anımsanırsa o kadar acı diner. Ben yazıyorum o geçmişi yazıyorum acılarımı hafifletiyor. Yazdıkça alışıyorum. Yazdıkça hayatı öğreniyorum. Yazdıkça hayatımdaki sorunları çözmemi sağlıyor.
En İyi Cevaplar