Bir erkeğin :S yazması ne anlama gelir?

Biriyle çıkıyordum ve okuldan da sevdiğim vardı. Sevdiğim çocuk tenefüslerde yanıma filan geliyordu.Ben de bir gün arkadaşlarıma çıktığım çocuğu övüyordum şöyle yakışıklı böyle yakışıklı diye sonra da sevdiğim çocuk yanıma gelip ben ondan daha yakışıklıyım ben onu dövcem bana laf attı sevgilin dedi. Sonra ben de niye arkadaşıma laf atıyorsun dedim o da atmadığını söyledi. Sevdiğim çocuğa da o gece saydırmış.. Sen kız arkadaşımı mı seviyosun filan demiş sevdiğim de bu işe bulaşmamak için geçiştirmiş sen neyin kafasındasın filan demiş geçmiş en sonunda da sevgilim ona merak atme zaten o kız sana bakmaz neden senle uğraşıyorum ki demiş..

Ben bunları öğrenince o çocuktan direk ayrıldım sevdiğim çocuğa gidip facebooktan özür diledim önemli değil filan dedi gülücük attı hiçbir tepki vermedi... Ben de onu biraz havalandıriyim dedim sevgilim bana o mu ben mi diye sorduğunda ondan direk ayrıldım dediğimde ' :S ' yazdı bunun anlamı nedir sizce?

Ayrıca sevgilim o sana bakmaz dediği için o çocuk benden çekinir mi beni seviyormudur sizce..
Bir erkeğin :S yazması ne anlama gelir?