Bir insanın kişiliğine daha çok normal burcu mu etki eder yoksa yükselen burcu mu? İkisi arasındaki farklar nelerdir? örnek ben kova burcuyum yükselenim ikizler hangisi kişilik kazanımında etkili olur daha fazla? burçlardan anlayanlar benim kişiliğim hakkında yorum yapabilirmi yükselenim ve burcuma göre?
Cevabın nedir?
+1 yılYükselen burcun davranışlarına yansır güneş burcun ise kişiliğine yansır. O değil de süper ikili ikizler ve kova. Harikasın.
0141 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin nasil super ikili halbuki cok utangacim
Soran+1 yılya utangac degilde ozguven eksikligim var biraz dediklerim anlasilmiyor
Soran+1 yılanlatirmisin birazcik bildigin seyleri
- +1 yıl
Özgüven eksikliği şaşırıttı şu an beni. Şöyle ki kovalar ve ikizdiler özellikle ikizler burç kuşağının en zeki insanlarıdırx. Kova burçları ise en sıradışı olanı. Mesela ben en çok bu iki burçla anlaşırım çünkü zeki insaları severim. O yüzden Harika dedim süper burçlar ama ruh halin çok değişkendir büyük ihtimalle.
Soran+1 yılaşırı bir maneviyatim var aileden kaynakli olabilen bide ilkokulda ezilirdim anlasilmazdim lisede falan acildim biraz param varken kendimi ozguvenli hissediyorum garip dusundugum seyleri soyledigim zaman anlamayan bircok insan olur mesela
Soran+1 yılilk defa benden anlayan birini buldum anlatsana biraz nasil davranislar oluyo
Soran+1 yılkarakterim nasil yeni yeni aciliyorum da kendimi birazda boyle tanimak istiyorum ☺
- +1 yıl
Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki
Soran+1 yılanlat ya lutfen lütfen
Soran+1 yıluzun uzun yaz bende ben neymisim diym ☺
- +1 yıl
Ya mesela ikizler soğuk kanlıdır öyle her şeyi aceleye getirmezler ve kurnazdırlar. Tatlı insandırlar çoğu anlaşamasa da anlaşanlar baya uzun süre dostluk kurarlar
Soran+1 yılevet tatli oldugumu soylerler genelde
Soran+1 yılbaska neler var
Soran+1 yılbilmedigim seyleri ogrenmek benim cok hosuma gider 😊
- +1 yıl
Aynen bak mesela öğrenmek onlar için çok önemlidir ama aşırı meraklı da değillerdir. Ayrkırı davranmayı severler ama içten içe Aslında herkese uyum sağlarlar.
- +1 yıl
Ya süperdirler bana göre başkasına sormak lazım😂
Soran+1 yılben simdi supermiyim 😂😂
Soran+1 yılsenin burcun ne
- +1 yıl
Bilmiyorum benim şu ana kadar anlaşamadığım ya da sevmediğim bir ikizler Yok hayatımda. Terazi.😌
Soran+1 yılne guzel sen istanbuldami oturuyorsun
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılbende oturmuyorum peki neden bazi soylediklerim anlasilmiyor
Soran+1 yılticaret yapabilirmi sence bu kova/ikizler burcu o zeka varmidir
- +1 yıl
Çoğunun zekası söylediklerine yetmez Ya da farklı karşılarlar
- +1 yıl
Anlşılmazsınız çoğu kişi tarafından o yüzden boşver seni gerçekten anladığını düşündüğün insanlarla iletişim kur
- +1 yıl
Yaparlar bence
Soran+1 yılya senden bir tanede bizim okulda olsaydi keske
Soran+1 yılbutun teraziler boylemi acaba
- +1 yıl
Terazi burçları anlayışlıdır Ve zeka yapıları ikizlerle çok uyuşur. Bulursan bir tane iletişim kur😂
Soran+1 yılyukselenin ne senin 😂
- +1 yıl
Oğlak
- +1 yıl
Ay burcun Ne?
Soran+1 yılay burcuna nasil bakicam onu farketmedim
Soran+1 yıl4 Şubat 13.10-20 arasi dogmusum
Soran+1 yılay burcum terazideymis😂
- +1 yıl
Yıl?
Soran+1 yıl1999
Soran+1 yılhesapliyomusun
- +1 yıl
Aslan
- +1 yıl
Benim ay burcum kova mesela ben de onun özelliklerini çok taşırım
Soran+1 yılaslan mi 10 gece yaptim terazi cikti
Soran+1 yılay neye etki ediyor peki
- +1 yıl
Pardon yanlış bakmışım aynen terazi seninki
Soran+1 yılsimdi terazi neye atki ediyor
- +1 yıl
Duygularına
Soran+1 yılduygularim mi terazinin duygulari nasil peki
- +1 yıl
Çok duygusaldırlar ama göstermezler. Hassas ve hemen kırılabilen kişilerdir. Duygularını yönetmesini iyi bilir.
Soran+1 yılben genelde duygularimla hareket ediyorum ama kararlarimi duyguyu ikinci plana iterek mantik cercevesinde aliyorum
Soran+1 yılsen niye bize yakin degilsin ya sans yok tabi bende orasi ayri 😂
- +1 yıl
Bende de yok ki😂
Soran+1 yılsimdi gercekten merak ettim nerde oturuyosun yanlis analma ama
- +1 yıl
Mantık zaten kova Ve ikizlerden de gelir. Ya sen nasıl bir üçlü yapmışsın. Herkes senin gibi olsa diyorum şu an😂
Soran+1 yılsanssizlik buclarimizla beraber entegreli geliyo demekki 😂
- +1 yıl
Aynen aynen😂Olsun burçlarımız yeter😌
Soran+1 yılvalla herseye mantik cercevesindw cevap veriyorum duygusal konulara bile mantiksal yaklasiyorum
- +1 yıl
Aynen Ya sırf o yüzden kaç kişi bana duygusuzun Teki sesi bir bilsen😂
Soran+1 yılaynisini banada diyolar
Soran+1 yılben mesela dini konularda cok dusunurum islam diniyle ilgili
Soran+1 yılmantiksal cercevede kendime has cevaplarda buluyorum ve bunun icin ilahiyat okicam mesela
- +1 yıl
Aynen ben de
Soran+1 yılsen ne okicaksin
Soran+1 yılokuyacaksin daha mantikli olur sorry
- +1 yıl
Tıp inşallah da bilmiyorum
- +1 yıl
Sen?
Soran+1 yılilahiyata gidicem ben
Soran+1 yılnereyi dusunuyorsun tip olarak
- +1 yıl
İnan bilmiyorum LYS bitsin öyle karar vericem
Soran+1 yılilahiyat icin ayni yerde okuyalim mi senin kadar iyi anlasabildigim bir arkadasim yok seni Allah gonderdi galiba ☺
Soran+1 yılarkadasim olarak dedim yalniz baska anlama 😊
- +1 yıl
Yanlış anlamdım zaten merak etme😌
- +1 yıl
Sen hangi şehirdesin ki?
Soran+1 yılŞu an İstanbul'da oturuyorum uskudarda
Soran+1 yılsen nerde oturuyorsun
- +1 yıl
Antalyadayım ben uzakmış😂
Soran+1 yılaynen ayni sehirleri yazsak ne guzel olur kendime gire kafa dengi bir arkadas buldum ilk defa ☺
- +1 yıl
Nereyi düşünüyorsun ki?
- +1 yıl
Aynen ben de ilk defa böyle bir kişiyle tanışıyorum çok iyi.😄
Soran+1 yılhocalar devlette ogretmen olabilmek icin ilahiyat diplomasi yeter diyolar valla puanima gore neresi gelirse orayi yazmayi dusunuyorum sen nereyi dusunuyorsun
- +1 yıl
Ankara'yı düşünüyorum ben de
Soran+1 yılhmm orayi tutturabilirim galiba
Soran+1 yılsen tutturabilirmisin orayi
- +1 yıl
LYS ye göre işte 3-4 bine çekersem olur Yani inşallah
Soran+1 yılinşallah olur olmazsa yine ayni yerleri tutturabiliriz buyuk ihtimal
Soran+1 yılyanlis anlamazsan Şu an garip bir sevinc var boyle bir arkadas milyonda bir bulunur sans belkide yuzumuze guldu bu sefer
- +1 yıl
Aynen , bak mesela benim anlaşabildiğim çok insan vardır beni anlayabilen ve Dostum olan çok çok az kişi vardır. Seni de anlıyorum farklısın ama kovaların kaderi bu ssni seven tam sever o da var.
Soran+1 yılsenin yine cevren var da beni anlayan pek insan yok anlayanlarda var ama senden daha kuvvetli enerji aliyorum
- +1 yıl
Sağolasın🤗
- +1 yıl
Olsun elbet seni anlayanlar olacaktır farklısın diyorum Ya bu normal ama Harika bir şey bence.
Soran+1 yılinstagram veya faceden ekliyebilirmiyim seni
Soran+1 yılama yanlis ama beni ☺
- +1 yıl
Kullanmıyorum ki😔
Soran+1 yılyapma yaa
Soran+1 yılcok ozur diliyorum ama eger kabul edersen wp den konusalim mi normal de kimseyle boyle konusmam ama sen farklisin beni anliyosun sana guveniyorum
- +1 yıl
Ben de özür dilerim ama buradan numaramı. Vermem pek uygun olmaz. Buradan takipleşelim sorularına falan gelirim ben öyle konuşuruz sonrasını da ileride düşünürüz?
Soran+1 yılolur xp puanim 2 olunca ozelden konusuruz olurmu
- +1 yıl
Olur tabi
Soran+1 yılsanirim son zamanlarin en guzel aksamini gecirdim
- +1 yıl
Sevindim senin adına☺️Benim için de çok güzel bir konuşmaydı gerçekten.😄
Soran+1 yılpeki bu aksamlik bu kadar kafi saat geç oldu seni tutmiym istersen sonra konusuruz zaten☺
- +1 yıl
Tamamdır sana çok çok iyi geceler o zaman hoşçakal🙂
Soran+1 yılsagol sanada çok çok iyi geceler 😊👋
Soran+1 yılmerhaba
- +1 yıl
Merhaba😀
- +1 yıl
Yükseleni ve burcu bir ikizler olaraktan bu sözlerinde sana kesinlikle ve kesinlikle hak veriyorum... Terazi ile ikizler çok iyi anlaşırlar... Terzi burcu arkadaşlarım var ve hiçbiriyle aramda en ufak bir tartışma bile yaşamadım...
Soran+1 yılnapiyosun anlat bakalim 😂
- +1 yıl
De mi Ya yaşasın terazi ve ikizler arkadaşlığı😄
- +1 yıl
Uğraşıp gidiyorum napıyım ya sen?
Soran+1 yılaynen bende öyle gunun nasildi anlat bakalim
- +1 yıl
Baya yorucuydu ya yoğun geçti seninki?
Soran+1 yılbenim iyiydi ama yarin sinav var hoca sorulari verdi ama 😂 antalyada havalar nasil
- +1 yıl
Bize de soruları verseler keşke😔İyi Ya ılık geçiyor her mevsim bilirsin Akdeniz iklimi
Soran+1 yılsen saglikta okuyorsun degilmi
- +1 yıl
Hayır fen lisesi
Soran+1 yılvay be ne guzel ilk defa fen lisesinden bir arkadasim oldu su matematigi nasil yapiyorsunuz ya ben anliyorum ama guzel anlatamiyolar😂
- +1 yıl
Ya tabi ki hocadan da kaynaklı olabilir ama bilmiyorum ben çok seviyorum mat olmazsa olmazın gibi böyle ne bileyim çok eğlenceli ben de sevmeyenleri anlamıyorım😂😂
Soran+1 yılogretmen olmak icin kpssye giricem mat lazim belki yardim edersin😄
- +1 yıl
Neden olmasın elimden geldiğince seve seve😌
Soran+1 yılburda senden bir tane daha olsa varya okul birincisi falan olurum herhalde
- +1 yıl
Benden bir tane daha olmasa da olursun bence, kendine güven.👍🏻😄
Soran+1 yılhaklisin ama anlayisli bir arkadas banbaska 👍😄
- +1 yıl
😊😊Öyledir anlayış çok önemli ya valla gerekiyor her yerde ve her konuda
Soran+1 yılhele birde terazi burcu birinin kova burcuna olan anlayisi merhametle birlestirsene bir nasil bir harika ortaya cikiyor ortaya
- +1 yıl
Anlayışlı olduğumu düşündüğün için teşekkür ederim😄Herkes birbirine böyle davransa Ne güzel olur...
Soran+1 yıltabii ki keske antalya da olsaydim be😄
- +1 yıl
Keşke Ya ben de tanışmak isterdim seninle 🙂
Soran+1 yılankarada tanisiriz belki orayi kazanmaya bak akdeniz universitesinde istedigin bolum var mı
- +1 yıl
Var ama Ankara daha iyi
Soran+1 yılartik orayi kazanmak icin calisicaz dusunsene ankarada tanistigimizi ne gezeriz ama
- +1 yıl
Aynen süper olur o yüzden çalışmaya devam👍🏻😅
Soran+1 yılaynen birakma calismayi peki uniye gecince iste calismayi dusunuyomusun
- +1 yıl
Düşünüyorum da nasıl olur bilmem sen?
Soran+1 yılbende calismayi dusunuyorum kendi ayaklarim uzerinde durmak istiyorum ailemden yardim istemeye utaniyorum ya☺
- +1 yıl
Aynen ekonomik özgürlük çok önemli bence bağımlı ol ol nereye kadar yani
Soran+1 yılaynen baksana fikirlerimiz bile uyuso ankarada neler neler yapariz 😄
- +1 yıl
Ya bir de Ankara öğrenci şehri süper olur😀
Soran+1 yılevet bugun hocamla konustum bana Ankara ve akdeniz universitelerini onerdi ankarada bir arkadasi okuyomus co guzelmis tam bize gore😄
- +1 yıl
Aynen harika😀
Soran+1 yılmerhaba xper2 olmus ozelden konusabiliriz artik 😀
Soran+1 yılözelden sana gonderdigim mesajlar gelmiyo galiba mesaj gonderilemedi tekrar tiklayiniz diyo
Soran+1 yılmerhaba
- +1 yıl
Sizin son durum ne çok merak ettim 😂😂😂
En İyi Cevaplar
Ne kadar dogru bilmiyorum ama 30 a kadar burcun 30 dan sonra yükselenin etkiliymis.. öyle duymuştum :)
00 Yorumla
+1 yılBende burç ve yükselende bir şey farketmiyor ikiside aynı ikizler...
02 Yorumla- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
0Cevap
+1 yılbenimde burcum kova, yükselenim ikizler..
bir yerde okumuştum güya 30 undan sonra kişinin karakterini yükselen burcu oluşturuyormuş..020 Yorumla- +1 yıl
aaaa tesadufe bak bana karakter ozelligimiz hakkinda bilgi verirmisin ya da kendi karakterinle ilgili acaba benzer ozelligimiz var mı
- +1 yıl
dengesizim, gel-gitlerim çoktur ama kendimden başka kimseye de zararım yoktur..
herşeyim karışık..
duygularım, düşüncelerim..
bugün beğendiğimi yarın beğenmem..
ayrıca çabuk sıkılan bir yapıya da sahibim..
tuhafım biraz.. ki bunu çevremde kabul etmiş durumda.. - +1 yıl
sana yemin ederim ayni ben
- +1 yıl
dur bende anlaticam
- +1 yıl
mesela bisey dusunuyorum ama nerden geldigini bilmeden baska seyler dusunuyorum ayrintilara cok takilmiyorum ama duygusalim elestirilmeye tahammulum yok bisey dusundugum zaman onu soyledigimde temelli soylerim arastirma yapmayi severim ama asosyalim gezmeyi cok sevmem yeni bilgiler ogrenmek beni mutlu eder
- +1 yıl
senin dediklerinin uzerine ekledim
- +1 yıl
düşünceden düşünceye atlarım bende..
sana kakaolu kekin tarifini verirken bir an da arabamın tekerinin jantının rengi değişmiş ya diye araya sıkıştırırım..
gezmeyi severim ama gece :)) - +1 yıl
gece disari cikmadim hic 😂
- +1 yıl
3 aylik tatilde 10 kere belki cikmisimdir
- +1 yıl
gece arkadaslarinlami geziyosun
- +1 yıl
bazen arkadaşlarımla ama ben tek takılmayı seviyorum..
tek başınayken insanlar sıkılıyor ama ben sıkılmıyorum.. - +1 yıl
bende tek takilmayi seviyorum insanlarla konusmak cok aradigim bisi degil kendi halimeyim ya
- +1 yıl
gece tek basina sıkılmıyomusun ki
- +1 yıl
hayır..:)
- +1 yıl
oha 😂
- +1 yıl
hadi gunduz neysede gece nasil basariyosun sahil kenarlarina mi gidiyosun
- +1 yıl
sahil kenarına gittiğimde oldu, çay bahçesine gidip oturduğumda veya arabamla öylece yollarda dolaştığımda..
- +1 yıl
hmm sende nisantasinda oturuyormus gibi hava sezdim
- +1 yıl
yok hiç gitmedim oraya :D
- +1 yıl
ben uskudarda oturuyorum da hic oyle ozelliklede gece sahile inmedim buralardan gecersen beni de al dicektim 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılYukselen daha cok dis dunyaya gosterdigin karakter ozeligindir.
14 Yorumla
Soran+1 yılhmm normal burc fiziki mi oluyo o zaman
Cevap sahibi+1 yılMesela ben yengecim ozumde duygusalim vs yukselenimde kova kovalarda aksine soguk nevali vs bense insanlara gosterdigim karakter ozeliklerim soguk nevali olmam ama aslina ozunde cok sicak ve duygusalimdir yengecden gelen
Soran+1 yılmantikli burclar bazi insanlarda ortak ozellikte gosteriyo olabilir burclar kesin var mi acaba cok garip
Sen iki burç yorumunu da oku hangisi sana yakınsa o etkilidir
01 Yorumla
Soran+1 yılokudum ama hep kadınlara gire yazmislar
Gizli Üye(25-29)+1 yılkova burcusun daha cok özgür olmak istiyorsun ozgur yasamak istiyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
evet dogru baska fikrin var mı
Cevap sahibi+1 yılİkizler burcu hareketli sımarık ılur kova ise biraz daha ağır falan yani sen hansiisin ortasımı yoksa
- +1 yıl
ya yeni bir ortama girdigim zaman hep bir soguk kanli agir olurum herkes bana hayran olur ama alisinca bildigin civirim sonra ben baskalarina hayran olurum agir basliligimi korusam cumhurnaskani gibi saygin olucam tip ve hareketlerimde agirbasliliga musait sakal falan agir gosteriyo yani 18 yasindayim ama sakalliyken goren 26 falan diyo ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılKova burcu olduğuna gore biraz dominant olmalısın
- +1 yıl
dominanttim ama para olmadigi icin Şu an uzun zamandir kendime guven konusunda sıkıntılarım var istedigim gibi rahatca hareket edip kararlar alamiyorum
Cevap sahibi+1 yılKıyafete fazla onem vermezsin daha cok zevklerine düşkünsün doğrumu
+1 yılHangisinin özelliklerini taşıyosan ya da ikiside
00 Yorumla
+1 yılBurçlar saçma -.-
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Normal burç ile yükselen burç arasındaki farklar nedir? Kişiliğimize hangisi daha fazla etki eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler