Heves, bir şeye karşı olan meyil demek. Sizin kırılan hevesleriniz var mı? Aşka heves edersin hevesini kırarlar, sevmeye heves edersin lanet getittirirler, güvenmeye heveslenirsin sende aynıymışsın diğerleri gibi dedittirirler, insanlar kırar birşeylere karşı olan hevesini nihayetinde.. Bir çocuk gibi sevinçle gittiğin o kapıyı yüzüne çarparak senin hevesini kırarlar yine ve yeniden.. Peki bu kadar çok kırılan hevesin içinde, sizinde kırılmış hevesleriniz var mı?
incitme incilsende vurma vurulsanda kirma kirilsanda.. Asla baskalarindan gorduklerimizin intikamini bir baskasindan sormamaliyizz sana taş atana sen ekmek at demişler. Bugun kaybetsende yarın elbette kazanirsin. Denemeye devam.:)
Sonuncusu kötü kırdı.. 10 gündür dalgalıyım bugün daha durulmuş. Bi' 10 gün sonra sular çekilir ve geriye bi' avuç ıslak toprak kalır. Geçer, geçerde, nasıl geçer..
Çok kırıldı hangi birini sayim ki. İnsan bazı büyük hayal kırıklıklarını toparlayamıyor da. Emin olun bütün hayatının değiştiğini hissediyorsun. Hat ta öyle durumlar var ki ben şu son 2 yılda gerçekten yaşlandığımı hissettim her anlamda.
Hangi birini anlatsam ki bir sürü. Mutlu etmeye çalışırken kıymet bilmemek. Seviyorum deyip arkadaşız biz lafını duymak. Kasada kredi kartı bakiye yetersiz demesi... Böyle uzar gider
Üstada sormuşlar kırık bardaktan su içilirmi? Üstad cevap vermiş bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçilirmi? Biri kırdıysa birdaha dene birdaha dene sağlamını bulana kadar
En İyi Cevaplar