Uzmanlara göre, bu 6 saniyede onu etkileyebilir ve aynı şekilde onun da sizi etkilemesine izin verebilirsiniz. Bakışlarınız gülüşünüz yerine geçer ve onu anında etkileyerek yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Sizce doğru olabilir mi? Kesin sonuç alan var mı? Varsa tavsiye eder mi?
6 saniyeden fazla göz göze gelmenin ilginç sonuçları var! Sizce doğruluk payı var mı?
Bir ara ben de gazetede okumuştum. Ama orada 6 saniye durmadan birisinin gözünün içine bakarsan ya ona sinir olup saldırmak istiyorsun ya da af edersin ona halvet olmak istiyorsun anlamına geliyormuş. Aklıma, ''Neden 5 saniye değil de 6 saniye?'' sorusunu getirdi.
Cümleyi tam toparlaayamacağım ama anatemayı anlasan yeter :D ''Bir insan bir yere bakmıyorsa, orada bir şey yoktur. Ama bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada kesinlikle bir şey vardır'' sözünün dolaylı anlatımı senin dediğin şey oluyor.
bir yerde okumuştum.. bir insan bir insana 6 saniyeden fazla bakıyorsa ya sevişmek istiyordur ya da öldürmek.. 'Bakkal hüseyin abi, inşallah beni öldürmek istiyordur'
En İyi Cevaplar