Sarhoş olup da kendinizi hiç dağıttığınız oldu mu? Mutlaka olmuştur böyle olan.
Peki nasıl, neler oldu? Kendinizi nasıl hissettiniz bu durumda?
Peki nasıl, neler oldu? Kendinizi nasıl hissettiniz bu durumda?
Bu yıl başında kuzenimle 50lik viski içtik ilk kez bu kadar kafam güzel olmuştu babam bir yandan arıyodu ben daha ayakta duramıyodum sevdiğim kız var ismi buse o kafayla wptan ona sesli mesaj attım 3 dakikalık. sabah o mesajı dinlerken utancımdan yerin dibini girdim dedim ki ben bunları ona nasıl demişim ondan sonra daha konuşmadık zaten.
Eve 10 dakikalık yol vardı nerdeyse 1 saatte gittik iki adım atıp yere gömülüyodum evede gitmedik babanneme gittik gece uyandım kustum babannem anladı hemen sabah babama demiş babamda bize siz yılbaşında içtiniz mi dedi yok baba dedim yalan konuşma dedi güldü daha 18 yaşındayım babamın buna gülüp geçmesi bana özgüven verdi adamsın baba keşke tüm babalar böyle olsa😊
Bu arada ben buseyi halen daha çok seviyorum ❤
hemen hemen her düğünde böyle zil zurna sarhoş oluyorum ya. ama onun dışında abartmadan içerim. içince böyle güzel oluyor ya. sadece oynayasın gülesin eğlenesin geliyor. sonra baş ağrısı mide bulantısı, ne zaman uyduğunu nerde uyuduğunu kimle yattığını anlamıyorsun bile. sabah kalkıncada beynin zonkluyor :):)
Evet bir kere gerçekten de zil zurna dedikleri cinsten sarhoş oldum normalde içerim ama fazla içmem çakırkeyif olacak kadar falan içerdim o gün sarhoş olmayı da merak ediyordum içtim de içtim sonra eve arkadaşım getirdi bir ara klozete kusarken kafamı klozete vurmuşum nasıl yaptığımı bilmiyorum ama sonra da pantolonum düşük beldi sıyrılmış evde kimse yoktu o ara babam eve gelmiş kapıyı çalmış çalmış açan yok sonra girmiş eve anahtarıyla beni öyle görmüş annemi aramış kokoş yarı çıplak yatıyor diye çok utanmıştım.
valla o durumdayken gayet iyiydi her şey, fakat sabahında hala başım dönüyordu ve akşama kadar esnememi durduramadım! genelde kolay kolay alkol duvarını aşmam, hatta hemen hiç aşmam; ama insan sevdiği arkadaşlarıyla rahat bir ortamda olunca, koyverebiliyor her şeyi.
bir de şu var tabii, diğerleri de en az benim kadar sarhoştu. yani ortamın tek cıvataları gevşeteni ben olsam, o kadar eğlenmeyebilirdim:)
di mi:)
Cevap
14Cevap
1 kere oldu..hiç sarhoş olmamıştım ve nasıl bişey olduğunu merak ettim..yarım saat içinde 3 duble rakı içtim yaşım 17 :) aman tanrım..kustuğuma mı yanayım ayakta duramayıp yerleri öptüğüme mi..rezil bir durumdu benm için..allahtan bunu evde yaptım da daha beter rezil olmaktan kurtuldum :D
herkesin yaşaması gereken durumlardan bir tanesi ölmeden önce yapılacak listesinde bile var:)) bnde en son geçen yaz oldum allahtan erkek arkadaşım yanımdaydı bardan atılmıştık ama olsun haa birde erkek arkadaşım yumruk yemesiyle kaldı:D
zili zurnayi gec giysilerimi cikarip attigim yeri bile unutmustum :S sabah kizlarla ayakkabi aradim bir de sokakta
Oldu..
Gecenin 02:00 sularıda, E-5 Beylikdüzü Mevkiinde, arabayı kenara çekip kızlı-erkekli dans ettik. Fonda da, ''Madison Avenue - Don't Call me Baby'' çalıyordu.. Eve döndüğümde, arabayı park yerine kafadan girip öyle bırakmışım. Sabah, çöp kamyonu uyandırdı, sağolsun..
hiç sarhoş olmadım.nasıl bişey yaw merak ediyorum bazen..
bnm sarhoşken çekilmiş bi videom bile vardı. çok feci saçmalıyodum :) büyük zorluklarla imha ettim o videoyu :) 4-5 kere kendimi katbedecek kadar sarhoş olmuşumdur. ama bişey hatırlamadığın için pek sorun olmuyo eğer kanıt yoksa.
Pek kederden sarhoş olmadım :) gecen sene iddaa yuzunden icebildigim kadar ictim :) Ama degdi :) erkek arkadaslarımdan birine etek giydirip dolastırdık :)))
kabul ettirebildigimiz kadar kısa :))
oldum o gece zaten alkol komasına girdimn gecenn sonu kötü bitti ambulanslar jandarmalar serum yemıstım sabah kendıme geldım ölüyodum kısacası. biz içtikmi ölümüne içeriz aga:D:D
Sene milenyum. 3x viski 2x de tekila içmiştim kafa yapsın sarhoş olayım diye. Hafif çakır keyif etti ama sarhoş olamadım. Ondan beride içmiyorum zaten.
Bizimki bin yılda bir... ;)
bir kez kendimi dağıtıncaya kadar içtim sanırım 70lik votkayi sek götürmüştüm. Ben onu götürdüm o da beni hastane kapısına :)
Gerçekten tiksindirici bi durumdu. Zaten Bunun üzerine 10yıl kadar ağzıma sürmedim
hemde kackere ;DD arkadaslarla icerim genelde. sonunda her zaman farkli bi evde oluyoruz ;D bikeresinde havuz basinda uyanmistik okadar yani dusun ;DD
oldum bir kaç defa ama kimseyle konuşmadım bile kendimi bir yataga atıp kimseyle kötü olmamak ve kimsenin içtiyimi bilmesinide istemem ha öyle gecirdim sarhoşlugumu sataşmadan bitirdim :)
6 tane extra içmiştim. Birden ayağa kalkıp suratıma yapıştırdığımı hatırlıyorum. Fight clup dan etkilendim sanırım. Sonrasını hiç bilmiyorum. Ertesi gün kalktığımda thsirt felan kandı. Ağzım ağrıyodu. Dudağım patlamış felan. Rezillikti
olmazmı sarhoşluk başıma açmadıgı bela kalmadı
bir ara unutmam tuvalette kusarken uyuya kalmıştım
olmadı fakat canımın çok sıkıldığı zamanlar da düşündüm fakat günahı göze alamam
hayır hiç sarhoş olmadım :D
isterdim ama :D
denemek gerek bence :
offff bir defa yaşadım o olayı ama allahtan evde 5 arkadaş idik..5imizde iptal olduk abi ya :D
alkol alırım ama ne sarhoşluğu nede sarhoş muhabbetini hiç sevmem yani hayır dağıtmadım.
İlk defa meyhanede içkiyle tanıştım 6 kadehi fondip yaptım sen düsün
İçki içmeden sarhoş olmak daha zevkli
yok olmadı =)
evet
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar