yaşadığınız şehrin tamamını herşeyiyle kendinize düşman bilip başka şehre aitmiş gibi orda daha iyi olacakmışsnız gibi hissettiğiniz oldu mu ?
ve orası neresi :)
ve orası neresi :)
20 yaşıma kadar yanlış şehirde yaşadığımı düşünüyordum sonrasında askere gittim geldim ve doğru şehir olan istanbula yerleştim. 9 senedir istanbulda yaşıyorum bu şehre hayranlığım hiç bir zaman bitmeyecek Allah ömür verdiği sürece burda yaşamaya devam edicem..
istanbul.
Bazen gidim memleketimde yaşayayım diyorum. Yemyeşil, bahçeli ohh.
yanlış şehir yoktur bence alışılmamış şehir vardır :)
Cevap
28Cevap
Evet Istanbul icin soyledigim oldu hatta Turkiye icin bile soyledigim oldu fakatşu anKiev deyim ve buraya aitim. :)))
istanbulun kimsenşn sevmediği gürültüsü,kalabalığı trafiği bile benim hoçuma gidiyor ... ben ise tam tersi sessiz sakin bir şehirde yaşıyorum
İstanbul'un benim için doğru yer olmadığına eminim ama doğru olan şehir hangisi ona karar veremedim. İzmir veya Aydın
Bazen. sıkılıyorum bazen izmitin durgun hallerinden İSTANBULa gitmek istiyorum özellikle tarihi ve canlı olduğu için
Evet. Bu sehir, bazen bu ulke, hatta bu dunya. Keske burada hic olmasaydim dedigim zamanlar var.
ben sehir degil tamamen baska ulkeye ait oldugmu hissetiyorum;turkiye,dubai
dogru sehir ama gelecegimi hep farkli yerde dusunuyorum malesef -_- BAKU-deyim su an
şuan diyorum ve bir dahaki ayda taşınıyorum oww yeah :)
bi aralar İstanbul'dayken ben buraya ait değilim Kayseri^de mutluyum demiştim..geçti neyse ki.
evet çok oldu. bunun nedeni yalnız olmak kafa dengi aynı tarz insanların olmamasıdır. bu bir çağremidir bilmiyorum ama sanırım insan yaşadığı yeri cennet yapamazsa cennet ona verilmez.
İzmir ve İstanbul'a yerleşmem gerekiyor. Aslında benim bu ülkeden de gitmem gerekiyor. Yo, hayır... Benim farklı bi' gezegene yerleşmem gerekiyor.
o kadar yani :))
evet benim için İstanbul çekilmez oldu.
ve evet yine İstanbul dışındaki her yer (karadeniz ve ege olmaz üzere ) olur :)
Doğduğumdan beri yanlış şehirdeyim bu yıl gidiyorum ama bakalım gidiceğim yer burasını aratıcakmı :)
Evet...ANTALYA... Hiç sevmiyorum nedense o şehri. İzmire ait hissediyorum kendimi. Zaten şu an İzmirdeyim :DD
Geçen yozgata gittim,lan buraya niye geldim dedirtti
üniversite okuduğum şehri sevmedim oraya ait olmadığımı hissettim bende geçiş yaptım :)
oluyordu artık değil .
hiç şikayetci gibi bir durumum var mı:D özleşmişim resmen :D
İzmirdeyim ama diyarbakır ya da trabzonda yaşamaliyim...
konyada bulunduğum zamanlar en çok söylediğim cümle durumuna gelmişti.
bazen oluyor ama böyle olmasıda gayet güzel deniz olsa çok güzel olurdu bu şehirde
Dahaca kaybolmadim sehrimden memnunum
Bir sahil kasabasında yaşıyor olmalıydım.
Doğru şehir yanlış yer.
gitsem iyi olurdu hani.
Bazen hissediyorum,ve benim için doğru yer LA
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben başkente aitim o da bana ait. :(
Oldu oldu çok iyi oldu.
cevabını görünce oradaki abi geldi aklıma napim:(
he iyi bari doğru videoyu attım desene:D
:D
Olmadı iyikide olmadı Pendik'te mutluyum :)
Her camdan baktıgımda..
ankara ama şükr ki istanbuldayım
Evet ve orası melbourne
Yok hiç öyle bişey deme gereği duymadım.
Mersin'^deyim ama kendim istanbul'a aitim...
Çok kötü bir durum ama her gün diyorum.
evet hiç sevmiyorum ayda 1 dışarı çıkıyorum.
İzmir'i istiyorum.
olmadı.
olduuuuuuuuuuuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar