Kapılar kilitli, pencereler ve perdeler kapalı, yaşadığın yer ve odan güvenli olduktan sonra, eşyalarının da yerini biliyorsan karanlıktan neden korkasın ki? Işık açık uyumak melatonin hormonunun üretimini azaltıyormuş, o da depresyona sebep oluyormuş.. karanlıktan değil o karanlıktan faydalanıp zarar vermeye çalışacak insandan hayvandan böcekten.. vs. korkarım.. kendini güvende hissetmediğin biryerdeysen ışık açık uyu tabii ona sözüm yok..
Ama kontrol elimde değilmiş gibi hissediyorum, karanlıkta biri dokunsa veya bir ses gelse nereye kaçacağımı bilemem mesela diye düşündüğüm için veya gözlerimi açtığım zaman birisinin bana korkunç bir yüz ifadesiyle çok yakınımda bakabileceğini düşünüyorum 😄
Yatmadan önce odanın kapısını kilitle ve anahtar da sadece sende olsun. Evdekilere sen uyurken odana girmemelerini, rahatsız olduğunu söyle. Hırsızlık olayının çok olduğu hep tetikte olman gereken bir yerde misin? ya da birileri çocukluğunda birşey mi yaptı ki?
Cidden öyle yahu:dd Birkaç gün önce geceye kaldım bir tırsma geldi pat ışıklar gitti yine, bir de anlık gelip gitme yaptı bakarken, ayrı bir tırstım böyle şans olur mu ya😹😹
Allah birdaha göstermesin.. çok kötü birşey, birde evde yanlız olduğunu düşün, dışarda gök gürültülü bir hava , şimşek çakması falan sonra birden kapı çalıyor kim o diyorsun ve ses gelmiyor ve içerden bir ses geliyor falan😄 😂🙈
Acayip korkunçlu ya deme öyle😹😹 Dışarda şimşek, gök gürültüsü, yağmur vardı evde tektim yine bir tırsma geldi yine gitti elektrik telefonla balkona fırladım rastgele birini aradım resmen sakinleşmek adına😹😹😹
Gece uyurken özellikle gece2-4 arası beynin zifiri karanlığa ihtiyacı vardır. Bu yüzden zifiri karanlığı tercih ederim. Çok nadirdir gece lambasını açtığım.
En İyi Cevaplar