Turk kizlari kezban degildir !
Türk erkekleri neden bukadar çirkin?
Turk kizlari kezban degildir !
Herkes (kadın veya erkek) mükemmel fiziğe sahip birini hayal eder. Aslında zeka, kültür falan palavradır çünkü bilinçaltı insanı yönlendirir ilkel benliğin bir oyunudur bu. Ve doğru güzellik göreceli değildir. Bu yüzden belli ırklar ön plana çıkmıştır bu sadece bizim ülkemizde böyle sananlar yanılıyorlar. Fakat sizde yanılıyorsunuz evlilik müessesesini bir kenara bırakıyorum sadece burada birlikte zaman geçirmek aynı ortamı paylaşmaktan bahsedersek bile cinsel hayat tek başına yeterli değildir. İnsanların ulaşmak için hep hayal kurduğunuz bir karakterden örnek verecek olursan Brad pitt bile bir kadın tarafından terk edilebiliyor. Bu karakterler sadece ulaşılması imkansız olduğu için insanları heycanlandırmakta. Kafede birkaç masa ötenizde oturan yakışıklı bir sima ne kadar ulaşılması imkansızsa o kadar cezbedicidir yanınıza gelip sizinle konuşmaya başladığı andan itibaren o büyüsünü kaybeder. Sizin bahsettiğiniz durum psikolojik bir vakadan ileri değildir (eğer küçük bir çocuğa bir şeyi yasaklarsan o daha cazip bir hale gelir). Fakat tanıştıktan sonra artık fiziksel güzelliğin pekte bir anlamı kalmaz. Karşınızdaki kişi ne kadar fiziksel açıdan mükemmel olursa olsun hiç kimse boş bir insanla birlikte olmak istemez. Birlikteliklerde fikir uyumu esastır ve birlikteliğin devamlılığını sağlayanda budur. Bazen etrafımıza baktığımızda "bu çocuk bu kızla nasıl beraber" deriz gerçekten absürd bir görüntü vardır. İşte sadece bu sebepten o çocuk ile o kız birliktedir. Bence seçimlerinizi bir daha gözden geçirin ne kadar yakışıklı/güzel bir partneriniz olursa olsun altmışınızdan sonra yapacağınız tek şey oturup sohbet etmek olacak, arkadaşlarınızı bunu göz önünde bulundurarak seçmelisiniz.
gene geldi trol :D
ortalığı karıştan 2 tane var biri kızları kızdırıyor diğeri erkekleri :D ortalık çümbüş oluyor yorumları okuyup kopuyorum :DD
erkekleri kizdiran benmi oluyorum sincik :D okadar cirkinlerki kizdirasim bile gelmez
çirkinlik göreceli bir kavramdır sen dışını beğeniyorsan sadece işin zor derim benim 2 3 tane arkadaşım var yalan yok tipsiz ama yemin ederim bir kız olsun hayatlarında başlarına öyle bir taç ederler öyle iyi huyları var ki anlatılmaz yüzleri güzel olmayabilir ama kalpleri o kadar güzel ki sevdiği kızdan başkasını görmez gözleri sadakat konusunda. yabancı erkeklerde bunu göremezsin madem gezmişsin sen biraz kendini sal direk başka kadın bulmaya bakar ve birliktelik menfaat ugrunadir sevgi degil
guzel konustun +1
dünya güzeli olsa bile vakti gelince solacak sonunda yüzüne bakılmayacak bir hale gelecek...Yüzü güzele 40 günde doyarsın da.Gönlü güzele 40 yılda doyamazsın...demişler bırakın bu çok yakışıklı davalarını güzelin sana ihtiyacımı olur ? elimi sallasam ellisi der...yoluna bakar sende onun yoluna bakarsın döner diye..görünen güzelliği değil yürekte ki bilinmeyeni keşfetmeli insan
cok sacma turk dedigin turkten baska secmez o 1 2cisi neymis bu rus kadinlari makyajla guzel oluyorlar Allah herkeze ayri bir guzellik vermistir biz turk kizlar dogaliz.turk erkeklerde cok yakislidir bir de elhamdullillah namuslu bir milletiz ben hollandada yasiyorim orda turk insanlari ovuluyor siz burda kendi milletinizi kariyorsunuz yazik.. hollandada guzel veya cirkinler variyor insanin ici guzel olsun .. biz turk kadiniz osmanlin kizlariyiz neymis rus neymis italyan .. siz diyprsunuz ki turk veya turk erkeklerimiz cirkin ozaman kendinizi hakaret etmis olursun cunku biz ayni soydaniz .
turk erkekleri cok yalisikli ama salaklar biraz gerci turk kizlarida salak hepimiz cumleten salagiz az aklimiz olsa varya dunyayi yerinden oynatiriz da neyse
+1 cok mantikli konustun helallll
Cevap
55Cevap
Bu ne patavatsız bir sorudur ?
Türk erkeği çirkin diye bir laf edilemez çünkü Türkiye kozmopolit bir ülkedir. Boşnağı var, Yugoslavı var, Arap kökenlisi var, Rumu var, Lazı var, Çerkezi var...
Ayrıca çık bir sokağa gez, nerede yaşayıp böyle bir karar verdin bilmiyorum ama, Türkiye'de yaşayan kızlar da erkeklerde dünya standartlarında ya da üzerindeler güzellik olarak. Belki boylarımız Avrupalılar kadar uzun değildir, genetik olarak, ama onun dışında çirkin falan değiliz.
Bu kadar ezik olmayalım...
link türk kızları bu kadar güzel de hatta güzel de türk erkekleri çok çirkin diy mi.bi artık türk kızları çirkin türk erkekleri çirkin demeyi bırakın.yabancılara karşı da özel bir sempati falan duymayın mümkünse.çünkü özentilik tavan yapıyor.
en yakışıklısı bu daha yakışıklısına rastlamadım geneli çirkin.
link
en yakışıklı ispanyol daha yakışıklısına rastlamadım.ispanyolların geneli çirkin oluyor diyorum
güncelleme:helalllllllllllllll
Çok saçma bana Göre türk erkeklerin yerini kimse tutamaz Evet dogru ispanyol ve italian erkekleri cok yakisiklilar Ama bizim türk erkeklerinfede karizma var oda hic Kimsede Yok bide kumral renkli gözlü oldular mi yemede yaninda yat :)) :D
ebeveynlerin senı yanlıslıkla mı yaptılar ? bu ne acaip bişey ya git orda yasa o zaman seni zorlamı tutuyorlar burda :D
ahaha süper türk kızları kezbandır çirkindir sözlerine karşılık olarak çok iyi bir soru sormuşsun herkes mükemmel değildir :))
ne rusu be latin kızlarıdır dünyanın en güzel kızları en yakışıklıları da ispanyol italyanlardır kesin sesinizi her iki cinsiyet de türkiye kızıyla da erkeğiyle da ortalama seviye de :D
+1 :D
en doğru cevap budur arkadaşım bence doğru olan bu :D
hayir canım bence dunyanin en guzel kizlari iran kizlaridir :)
ben latinciyim heryeri dolgun güzel bence bir kızda iri gözlü esmer kız beğenmiyorum :D
ben latinciyim :D
la bu türkler birbirini begenmiyor ne erkekler kızları begeniyo ne kızlar erkekleri sonra yine türklerle evleniyorlar nasıl iştir bu:S
terbiyesiz seni
@maxxx34 d\ AYNEN BIR TURK ERKEGINE BENZIYO GOBEKLI ELLERI KARNINDA PATATES SURATLI:) BAKLAVASI FAZUSU YOK GIT HINT LI ERKEKLER BILE TURK ERKEGINDEN DAHA ERKEKSI DAHASI HUYLARIDA KADIN GIBI ARTIK ANNELERINE MI OZENIYOLAR KULTURDENMI ANLAYAMADIM BENDE DUNYAYI DOLASTIM EN SEXSI VE ERKEKSI OLAN IRLANDALI ERKEKLER KIZLAR BUNLAR ERKEGIZ DIYE YUTTURYO SIZE:)) AMA SIZDE ERKELER BOLE OLSUN ISTIYOSUNUZ HALBUKE ERKEKHEM SEXSI HEM SEMPATIK ISTEDIGINIZ GIBI OLABILIR. INSANIN ICINDE OLACAK ERKEKSI OLMAK SEKSI OLMAK
Vallahi helal güzel bir soru tahrik edip baya prim yapıcaksın ne yapalım allah vergisi çirkiniz diyelim ama sen çokmu güzelsin ? sana tavsiyem sakın kimliğini açıklama seni parçalarlar :))
Ruslara laf yok. Sonuçta Sovyet kanı var. Bence yakışıklılar da var ancak kızlar erkekleri sex düşkünü sapıklar olarak düşündüğünüz için zaten bu kız bana bakmaz diyo ve kendine bakmıyor :D
hahaha..ama rus kızları oyle demıyor be canım.dunyanın enguzel ve en kalıtelı kızları nedense turk erkeklerıne bayılıyor.ozellıkle ıngılız kızları turk erkeklerıne hayranlar..
Bunu diyen de kesin mankendir zaten. Çirkin olduğumla gurur duyuyorum var mı? Beğenmezseniz beğenmeyin. En azından karakterliyim. O erkekler gibi dışı yakışıklı olup içi beş para etmez olmak iğrenç bir duygu olurdu zaten.
Bizim Türk kızları Daha tipsiz ve daha abaza tayfa erkeklere yüz verdiğinden ötürü bu sayı artmakta, anlayışla karşılamak gerekiyor..
cut.
Sen geçen ay " Artık İspanyol Erkeklerine Aşığım! " diye ortaya çıkıp da baya laf yiyen kardeş değilsin dimi ^^ Ve bizi beğenmiyo ya! Ne olursan ol yine bizle evleneceksin güzelim ^^ Kolay gelsin :D
Ama rus kızları beğeniyormuş onları öyle diyorlar...
salliyorlar :D
Daha dogrusu kendilerini kandiriyorlar asdfasdf
1-ispanyol erkekler türk erkeği benzer tipte "bazıları" hariç ama İspanyol kızları da türk kızı
Benziyor gelelim konumuza bence Türk insanı güzel kızı da erkeği de böyle şeyler soylemiyin
Birbirimizi asgalamayalim bu konular aptalca
Babanda oyleymis. .zira guzelligi birak ruhun pislik.sirf milleti sinir etmek adina bel alti vuruyorsun.
Bide Türk kizlarni begenmzler bastm 5 yildzi
bastim +1 i :D
Ya Türk kızı diye beğenmeyen, muhtemelen kendi magandadır, gidip kendi gibi maganda kızı buluyordur, kız trip atınca da, Alanya'da falan çirkin orta yaşlı bir rus kadınla zoraki bir seks yaşayınca, Türk kızı işe yaramaz oluyordur...
Bence bilgisi kültürü yerinde bir Türk kızı, Dünyada ki bir çok ülkenin kızından iyidir.
Bencede :)
Sırf sen bu soruyu açasın diye çirkin bu erkekler, kezzy . Git elalemin kabuklusuyla evlen o zaman ..
bende o kadar ülke gezdım ama hıc bırı türk kızları kadar ego değıldı ınsanca cevap verırler veya konu not: Almanya Fransa Avusturya Isvıcre
Sana soruyorum.. Neden özellikle Norveçli hatunlar bu kadar taşş ve komplekssiz?
Yani tüm Avrupayı gezdim, bizim kızlar kadar çirkin, bakımsız ve 'tempra' kız görmedim..
Neden?
bence böyle düşünmemelisin dünyanın en iyi ve korumacı erkekleri türkler bence
erkekler sakın bu başlıga girmeyin :S moralim sıfır sıfır sıfır :S
Bizimkileri öpte başına koy be türk erkeklericandır
İspanya seni bekliyor.Gizli kullanıcı kestane kulbundan çıkmış dışını beğenmemiş derler ya aynı.
Harbiden çoğu çirkin bu t.rklerin.
+1 bendensin :D
ahahah :D bencede
kıskançlıktan ikiye ayrılcan yavrumm, patlaa :D bizimkiler dedinde ben orayıda anlayamadım, ben senden değilimdir. :D ha unutmadan, bizimkiler deyince babanıda anlat ispanyollara :D
Neyini kıskanıcam ahahhahaha
Kıskanıcak neiniz var
Bacım zorunda değilsin Türk erkeklerini istemiyorsan ülkeden defol . her gün 1 İspanyol ile yat anlarsın Türk erkeklerini .
allah bir yerden almış başka bir yere vermiş canım ;)
Kızlar çok güzel ya rus kızlarına bak birde hepsi 180 boy torna dan çıkmış gibi fizik var
ya benim hiç olmadı sevgilim tipimde bu işte bak fotoğrafta görünüyo sen neyin kafasındasın böyle? https://i.hizliresim.com/652pNl.jpg
Hay tipine sokam
bi garibe biri iyi koymuş sanırım hırsını alamayıp tüm türk erkeklerine saldırıyor :) sakin ol yavrucum geçti geçti ;)
hayır can birisi sizlere iyi koymuş ki sürekli aşşağılama derdindesin. Ben çirkinlere saygılıyım
güncellemene göre biri seni fena üzmüş ? nereye saldıracağını bilememişsin .
kimse beni uzmedi ama kizlara kezban diyorlar cirkinler
cirkinler dedim herkesi yargilamadimki =)
kendi ırkını karalayacak kadar güzelliğe önem veriyorsan vay haline, zira sende türksün ve bu kafa yapına göre seninde çocuğun çirkin olacak.
sizlerde ruslar gibi değilsiniz neyin kafasındasın?
Bu kız arada durup durup bir tek bu soruyu soruyor (:
Sallama 20 liklerle evleniyoruz ve ruslarin saadakati meshurdur,hem burda o* yok sanki dolu var
ohaa agir olmus sanki azcik :D
türk kadınları neden bu kadar guzel vrrvrvrüpvrpovropvrüğpr
18 yasında okdar ulke gezdin dimii kezban senii bu beyinle kezbanlıktan kurtulamazsınız tROOL :D
Cirkin felan degiller . Karizmatikler, havalilar, kiskanclar , kadinlarini sahipleniyorlar. Bu yuzden ruslar onlarla evleniyor bence erkeklerimizin degerini bilmeliyiz
Turk kadinlari doguruyor NE cikicakti mankenmi
Senin annen ne peki?demkki sende adam gibi cikmamissin
Adamliginami laf dedim lan Ben kimsenin ordan zipladin
Çirkinsek çirkiniz sana giren çıkan ne?
Çirkinlerse hiç biriyle beraber olmazsın olur biter..
BABAN DA İSPANYOLDU ZATEN.
sen açıkta kalma diye.
Baban içinde aynı şeyi söyleyebilir misin ?
Rus kızları niye bukadar güzel
ulan senin tipini çok merak ediyorum :D
Irkçı falan mısın sen ?
hadi lan ordan gayet yakışıklılar
bu benim işime çok yarıyor iyi ki öyleler ^^
rus ve latin kızları neden bu kadar güzel :D
Genetik ve bakımsızlık ama bakımsızlık en önemlisi
çirkin değiller, giyinmesini bilmiyolar.
kedi ulasamadığı ciğeri mundar edermiş
Türk kadınlarından doğuyoruz dikkatini çekerim.
Bak bana bir hele yorum yap...
Şu Ruslar kadar olamadınız amk.
Sanki Türk kızları çok güzel ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar