Kızların paranı kullandıklarını düşünüyorsan onlara başlangıçta parandan bahsetmemelisin. Mesela yanlarına giderken arabayla değil otobüsle git ya da ne biliyiö daha mütevazi bir kafede otur. Bunun gibi şeyler yaparak imsanları deneyebilirsin. Ama her kızıda aynı kefeye koyman çok yanlış
17 Yorumla
En İyi Cevaplar
evet 👱
04 Yorumla
Türk kızları parayı seviyor ( hepsi degil ) Rus kızlarının dhaa sadakatli olmasının sebebi rus erkeklerının erkeklik ve evcilmen olmamasından.. Dogal olarak türk erkeklerı evlilik icin dhaa cazip geliyor..
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rusyada bir süre yaşamış biri olarak, Rus kızlarını evlenene kadar çok esnek, evlendikten sonra aşırı derecede sadık olduğunu açıklığı ile deklare ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılAman Allah'ım olamaz😮sen duydun mu? onların mesebinin geniş ne kadar geniş olduğunu. Swinger meşhurdur 14-15 yaşında bakireliklerini bozuyorlar erkek buldu erkek erkek bulamadı kendileri aletlerle bozuyor.
Mesebi geniş bir ülkede hava bekleme zaten.029 Yorumla- +1 yıl
Ben kendini beğenmiş insanlardan nefret ederim evet böyle havalı insanlar var ve onları sevmiyorum.
Ve senin şu kafa yapınıda sevmiyorum. yahu buradı türkiye orası rusya kürtür farkı var bunu kafanız basmıyor mu?
Bir keren sizin her iki tarafı kıyaslamanız yanlış her yerin kötüsü vardır bunu unutma olur mu?
Karekter ve kişilik farklıdır. Böyle düşünmeleriniz yüzünden insanlık bul halde görmemiş gibi kıyaslıyorsunuz. - +1 yıl
Böyle laf sokarlar kaşarlara yavrum fahişe fahişeyi laf sokarsın ilk önce kendi fahişeligi bak sen.
Bu lafınıda kulak ardı ediyorum kişi kendinden bilirmiş işi. Kötü laf sahibinindir Allaha şükürler olsun ben özümü biliyorum senin bilmene gerek yok. - +1 yıl
Senin ananmi rus babanmi Ermeni senin ne işin var lan türkiyede gelmişsin ülkemin kadınına kızına dil uzatiyosun şu 16 yaşında kızlar filan diye yazmışsın yanındaki bacin değilmi senin konuşma adabini yerini saygını sözünü bil bir kaç kişi öyle böyle diye haddini asip milletin karısına kızına dil uzatma millette sana uzatmasin 😉
- +1 yıl
Senin anan bacani Türkler iyi halletmis sende yanında tesellimi ediyorsun anası belli babası elli onun beli
Tipini s.. anani Ermeniler s.. belli Türklerde iyi kaymiski iyi Yaran var kalkıp türk erkeklerin şeyini ağzına aliyon oglummm anan bacin almış sen peçete tutmaya devam et anana bacina ben 1 kuruş vermem anana bacina yiye yiye tipleri kaymis 😉😉😉 - +1 yıl
Ben ruslara laf etmiyorum olanı söyledim ki sen daha iyi bilirsin.
- +1 yıl
Beni ah ulan diye bağırarak kişi çıkmadı çıkan ya sakat ya mezarda Silivri'de sen gibi olanları duvarlara çok surttum
Soy Kırım yapanı s... ben soy Kırım yapmam lakin ülkemin insanına dil uzatıldımı bunu soy Kırım algılarım Türkiye bayrağına insanına saygın yoksa bu ülkenin ekmeğini yemiyeceksin suyunu icmeyeceksin vatandasliktan çıkıp istediğin ülkeye gideceksin.
Kalkıp ülkemin karısına kızına dil uzatmayacaksin dil uzatmadan önce benimde anam bacim var diye dusuneceksin dusunmezsen bedelini sadece sen değil onlarda oder
Klavye delikanliligina benzemez bu işler 😉😉 - +1 yıl
@sonikaz siz laz Rum ibnelere kavga da çok gördüm kimse vatan hainliği yapmıyor burda sen burda şov yapıyosun ayıktın ben çocukluğumdan beri koşturuyorum çok kişiyle ceza kestim sırtımda kim olursa olsun burda siyaset yapıp prim kazanamazsın Trabzonlu göt çok siktimin sizi metriste ıslah evinde bir bu ülkenin sahibi sen degilsin potnuslu göt
- +1 yıl
Sen gibi klavye delikanlısı değil kimse dedim ya dünyanın neresinde olursan ol.
O çok konuşan atıp tutan bekle beni Türkiye Türkler diye atıp tutan ahkam kesenler kervanına sende katilacaksin ozaman ben biz bizler kimiz dünyanın nerelerine kadar tek yumruğuz göreceksin lakin göreceğin son şey bu olacak sözün bittiği yer. Nokta
Sen şimdi her an bekle 😉
+1 yılbizim Türk erkekleri popolarını kaldırıyorda ondan kardeşim
11 Yorumlaİşin garip yanı Putin bile "Rus'u kazı altından Tatar çıkar" diyerek Rus'ta Türk kanı olduğunu kabul etmiş. Siz hala Rus mus konuşuyorsunuz agalar.
36 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi knka ben Tatarım 😂😄
- +1 yıl
Yok Azerileri sevirem knka 😃
- +1 yıl
Af edersin knka bu arada günaydın 😂😄
Çünkü rus kızları fakirliğe alışık. Bir de s yap yeter onlara.
Rusyada yaşamış biri olarak biliyorum.10 YorumlaYa sizin işiniz gücünüz yok mu iki de bir Ruslarla Türkleri karşılaştırıyorsunuz. Ayrıca o rus kızında masum görünen şeytan tipi biz en azından neysek oyuz
03 Yorumlatamamiyle erkeğin yaklaşımı, Rusyada kadına gene olarak deger yoktur. Ama burda türk erkekleri cidden cok deger veriyor kadınlarına. O yuzden türk kızları haklı olarak ego yapıyor biraz :)
03 Yorumla- +1 yıl
Yani Türk kızının götü kalkık diyorsun.
- +1 yıl
Öyle anladım.. hem seninle muhabbet güzel olmuyor ben uyumaya gidiyorum..
+1 yılMillet ırk mevzusu değil ister rus olsun ister türk ister arap karakterde bitiyor bence genelleme yapmamak lazım
014 Yorumla- +1 yıl
Bakire ile evlenemiyoruz derken 🤔😬
- +1 yıl
Tek ben değilimdir
- +1 yıl
Elhamdulillah müslümanım ve böyle bir hatam olmadı ben burda nikahlanmadan bekaret kaybeden insanları savunmuyorum farkındaysan sıkıntının ülkede değil genel olarak insanlarda olduğunu, karaktere bağlı olduğunu söyledim.
- +1 yıl
Ne celalleniyosun kardeşim ahahaha hayır ters bişey de söylemedim. Kusura bakma ama rus kızları seni bekliyolardı aman gelse de evlensek diye 😂 bu kafa yapısıyla bırak rusyayı dünyayı gezsen sıkıntı çıkar türkiyede yaşıyorum bir ilişkim olmadı ve benim gibi bir sürü arkadaşım var örnek istedin verdik 😂 Allah akıl fikir versin sana
- +1 yıl
Yapan vardır yok demiyorum zaten ama hep vardı ve dünyanın her yerinde var. Yanlış yerlerde arıyosun demekki aşkı
Her gece sormaktan bıkmadın mı 😃😃 sana türk kızı da yok rus kızı da otur ağla 😂
05 Yorumla
+1 yılOnlardaki erkek kalitesi düşük kadınları kadın olamıyor kadınlıktan kastım tripli, afakanlı, halleri gelmiş vs...
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynımı ya yeter şu rus türk karşılaştırmaları bir kendiniz olun be
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 807 cevap paylaştı. oyunu tersinden oynuyorsunuz sanırım baktınız ruslari overek olmayacak :D
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhavaymis bakimmis önemli değil onlarda her türlü veriyorlar. zenginlik de önemli değil çünkü kolay para kazaniyorlar
075 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen ne diyorsun canım kit kafa herkes zaten kendini satıyor. anan bacın yaptı heralde herkes aynı sanıyorsun sanada üzüldüm yazık valla Bn kendimi yırtıyorum haftada 200 TL kazanıyorum ruslar gecede 2000 TL. farka koş.
Cevap sahibi+1 yılannenlerin başına geldi ordan mı biliyorsun.
Cevap sahibi+1 yılşimdi ucuz insan var kalitesiz insan var sen beleş olandansin belli. genelleme yaparak konuşma hıyar türkler seni dikmiş belli
Cevap sahibi+1 yılhayal aleminde. türk kızları suratına bakmıyor diye bu kuyruk acısı belli tabi ruslar a para ver anasını bile satar sende haklısın.
Cevap sahibi+1 yılsenin sorunun ne biliyor musun kendine sahte bir dünya yaratmış sahte egonla burda laf yarışı yapmaya çalışıyorsun. ama Bn yildirabilecegin çoluk çocuk takımından değilim asla altta kalmam.
Cevap sahibi+1 yılbaş edebilirsen benim le et.
Cevap sahibi+1 yılyazı yazmayı öğrenmekle başlamalısın.
Cevap sahibi+1 yılkız kardeşin.
Cevap sahibi+1 yıloda üniversite okuyacak onada damgayı vuracaklar.
Cevap sahibi+1 yıl1. ben unv okumadım. 2 sevgilim bile olmadı 22. yaşındayım. ve sen yerin dibindesin ve bu senin zirven.
Cevap sahibi+1 yılbelli kuyruk acin olduğu.
Cevap sahibi+1 yılo zmn genelleme yapmayacaksın arkadaş beni paran pulun değil karakterin ilgilendirir ki sende olmayan bir şey olduğuna eminim.
Cevap sahibi+1 yılseninki sitem deilki belliki bir kizkardesin var annen vardır sen türk kızları diyerek onları da katiyorsun bu duruma yok demiyorum karaktersiz kız çok ama her insan aynı değil
Cevap sahibi+1 yılneyse. pis kadin düşmanı 😏😏 bundan sonra bir kaç kez düşün bir laf ederken
Cevap sahibi+1 yılhiç olmadı çünkü güven problem ı yaşayan bir insanım
Cevap sahibi+1 yılbnde erkek düşmanıyım sanırım düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılvalla işimi kurup bir çocuk evlat edinirim tamam başka bişey e ihtiyacım yok
Cevap sahibi+1 yılihtiyaç?
Cevap sahibi+1 yılben 13 yaşımda gördüm hiç bir erkeğe guvenilmeyecegini
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani annen mi?
Cevap sahibi+1 yılmerakımdan Bn babam sayesinde erkek düşmanıyım sende 9 yaş diyince öyle düşündüm. neyse banane.
Cevap sahibi+1 yılakplide değilim.
Cevap sahibi+1 yılbnce AKP den çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılBn chpli değilim. ama bak şu huyun çok itici hepsi insan herkesten çıkabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılbnde her partilide görüyorum işim gereği
Cevap sahibi+1 yılçarşafa bürünüp de kocalarını aldatan akplide var kocasının ismi hasan olan ama bilmem neresine Faruk yazdıran mhpli de. ayni anda 3 kişiyi idare eden chpli de karısını baldiziyla aldatan hdpli de.
Cevap sahibi+1 yılbenim kimseye inancım yok ki.
Cevap sahibi+1 yıliş güç para pul umrumda degil benim sen onyargili birisin
Cevap sahibi+1 yılbiraz mi
Cevap sahibi+1 yılniye ki
Cevap sahibi+1 yılnumaranı veremem daha kimdir nedir bilmediğim bir insana.
Cevap sahibi+1 yılolmaz ama burdan konuşabilirsin dinlerim.
Cevap sahibi+1 yılbenim için görüntünün bir önemi yok kişilik önemli. o kişiliğide gördüm desem yalan olur.
Cevap sahibi+1 yıliyi eklerim msjdan yaz.
Cevap sahibi+1 yılkabul et Bn atarsam atarsin
Cevap sahibi+1 yılseninde takip etmen gerekiyor mesaj atamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde bize rus kadinlara yaklastiginiz gibi yaklasin biz de görelim, giydirin , süsleyin bakalim cesarrtiniz var mi? Yoksa kiskanclik mi yaparsiniz
038 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖn yargilarinizi yikin , ruslar sizi cok seviyor paranizi degil😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBildin bak, sen cebindekini oraya koy istettirme, güven io zaman belli olur kadin mi paraya düskün yoksa sen mi,
- +1 yıl
Ya bir git allah aşkına ben çocukluğumdan beri gayri meşru koşturdum kızlar param için neler yapıyodu sırf bmv ve param için paran yoksa kız yoktunuz ama rusyada öyle degil buraya gelen rus kızları görüyo ve anlatıyor yani birde ruslar bilmem Rusya kocaslarına bakıp aile reisleri yapıyolar be
Cevap sahibi+1 yılBizim kültürümüze ters ama ,
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar yiyici olmadim olmamda, paraniz kadar konusun , her kadini ayni kefeyede koymayin
Cevap sahibi+1 yılBekar oldugumu nerden bilebilirsin?
Cevap sahibi+1 yılEvliyim ve senden 5 yas kucuk oglum var
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan niyettir , burayi arkadas nulma siteleriyle karistiranlar var anladigim kadar, sanada tavsiyem kendine bu kadar güvenme yoksa daha cooook para yedirirsin
Cevap sahibi+1 yılÖn yargilisin kardes, nedir seni bu kadar hircinlastiran , terbiyesizlestiren
Cevap sahibi+1 yılsen hep 20 lerde kal ruslarla 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılIste bak itiraf ettin , sensin parani yediren isteyerek sonra da TÜRK kizlari sucla
Cevap sahibi+1 yılBenim midem almaz seni , söyle bir dur
Cevap sahibi+1 yılNeyse anlasamayiz senle, Allah gönlüne göre versin, genellzndirmemek lazim herkes bir degil
Cevap sahibi+1 yıl50/50 dir
Cevap sahibi+1 yılBak mütevazi olmaya calisiyorum agzimi bozdurma
Cevap sahibi+1 yılPaylasimindan akilsiz oldugunu onayladin
Cevap sahibi+1 yılOglum bak git 😂😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen ne rus ne de Türk bulamadin heralde o kafayla
+1 yılTürk rus kardeştir 😂😄
01 Yorumla
+1 yılRus kızları çok mülayim oluyor samimi içten ler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rus seni napsın vazgeç şu rus hayallerinden
06 Yorumla
+1 yılçünkü onlar rus dnfng
00 Yorumla
+1 yılRuslar para goz degilmi 😂
01 Yorumla
+1 yılhem güzel hemde sadık
00 Yorumla
+1 yılBenana
01 Yorumla
+1 yılBen Ukranyalı seviyom 😊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKültür farkları
00 Yorumla
+1 yılYeter lan
06 Yorumla- +1 yıl
Git bunu yapana de kardeşim bizim ne günahımız var. bende aldatıldım italyan erkeği diyor muyum
- +1 yıl
Yav banane elin adamlarından aynı şekilde sizene elin kızlarından.
- +1 yıl
Bak genelleme yapma sinirimi bozuyorsun
Ya bırak bırak
023 Yorumla- +1 yıl
Sana söyle söyliyim ben psikologa gidiyorum doktor bayan bu söyledim yok öyle dedi ben doktora 300$ dolar uzattım sen zaten Üniversitesi seks işçisi yapmışsındır dedim beni mahkemeye verdi bayan doktorlara gitmiyorum artık hatta iğreniyorum çok kötü oluyorum onlarla konuşurken
+1 yılRus kizlari basit
01 Yorumla
+1 yılOnlar görmüs knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıle napalım şimdi
02 Yorumla- +1 yıl
Sana bişey yap diyen olmadı.
Soruyu yanıtlayacaksan yanıtla.
Yanıtlamayacaksan bişey yapmana gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@SimonPaula istediğim soruyu istediğim gibi yanıtlarım yanıtlamam bundan sanane.. bu kadar saçma bir soruya kendi ülkesinin milletinin kızlarını kötüleyen bu şahısa nasıl bir yanıt vermemi bekliyosun?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar