Kişilik & Karakter Başkalarının varlığına ihtiyaç duyuyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalnızlıkta bir seçimdir. Siz, etrafınızda ki insanların varlığına ihtiyaç duyuyor musunuz? Anne olur, baba olur veya da ailenin diğer fertleri olur..Belki de sevdiğiniz biri olur.. Başkalarının varlığına ihtiyaç duyuyor musunuz? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
portakalçiçeğim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı. yeri geliyor anan baban bile el oluyor.. o yuzden besikten mezara hep yalniziz zaten. insanin bir Allah'i var gerisi yalan.. 2 0 Yorumla
xXDeanWinchesterXx Takip Et Master Yaş: 49 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bir iki kişi bile olsa sevdiğim ve beni sevdiğine inandığım insanın olmasını isterim hayatımda. 6 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır duymuyorum, yanımda olanlar bana yeter ^^. 1 0 Yorumla
Gözde1997 Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl ne mutluluğumu nede derdimi dinleyen oldu hoş bende anlatmak istemedim yanımda olanlar dahada çok üzüyor beni o yüzden yalnızlık seçimimdir 1 0 Yorumla
gizem_006 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Yani hiç tek başına olmaz ki sevgiye ilgiye ihtiyacımız var hepimizin 1 0 Yorumla
EksantrikBoy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Yanımda kimse olmasa bile yaşarim dünyada tek kalsam bile mutlu bir şekilde yaşarim farketmiyor hatta kuru kalabalık olmasa daha iyi. 0 0 Yorumla
bastaahmet Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Yanlız değilim çevremde ailem eşim dostum var çok şükür ama yanlız kaldığım dönemde de kimseye ihtiyacım olmadı 0 0 Yorumla
kendidünyasında Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 900 cevap paylaştı. Dostumun varlïğına🚬#patates#rr 0 0 Yorumla
Gökyüzümavisiiiolsun Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. duymuyorum😊 1 0 Yorumla
mgy1986 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet duyuyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar