Valla bizim üniversitede hatta bölümde bir engin vardı. Biz ona kıl engin derdik. Böyle cins bir şey olamaz. Her bka bir kulp takıp trip atardı. Bir gün yan yana yürürken yanılıp şaşıp şeytana uydum adamın omzuna dostane bir şekilde elimi attım bir saat trip attı. Yok böyle şeyleri sevmiyormuş. Yoksa çocuk muymuşuz. Çocuğu öldürmemek için bildiğim bütün duaları okudum. Sonra bir gün yemekhaneye giderken baktım aynı türden tripleri kız arkadaşına atıyor. Kız arkadaşı da sabırla durmuş bunun lafının bitmesini bekliyor. Engin triplerini bitirince kız ''Bitti mi'' diye sordu. Engin eve deyince kız öyle bir okkalı tokat indirdi ki Enginin havada takla açtığını gördüm :)
Kızların bazıları trip atmayı sever ama kendisine bir erkek tarafından trip atılması onların hoşuna gitmeyebilir bana kalırsa bir erkek trip atmamalı ustruplu ve gerektiği kadar ciddi olmalı fazla da değil tabii ki.
trip atmak kızlara has bir özellik degildir. bazı insanı durumları cinsiyetlere özel davranış biçimi olarak görürsek sorunlar çıkar. erkeklerde bal gibi trip yapar daha normal birşey olamaz
erkek tribi cidden hiç çekilmiyor acaba erkekler de kadınların triplerine dayanamıyorlar ama gelenek olduğu için alışmış gibi başka çıkarları yokmuş gibi mi oluyorlar
Kim olduğumu tahmin etmişsindir söylememe gerek yok. Kaba kırıcı bir insansın , neredeyse döveceksin o derece agresif yapın var. Şu sitede nefret ettiğim kişi olarak kalmanı istemezdim ama öyle oldu. Bayanlara karşı biraz kibar ol. Birşey kaybetmezsin.
Pardon ama sen benim kim olduğumu anladığına eminmisin.. en son defol git dediğin için söylüyorum. Kaba bir şahıssın. sevgilinle ayrılmandaki sinirini benden çıkardığın için senin seviyene düşmedim. şu sitede sadece senden nefret ediyorum. Bir bayanla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmeni dilerim
Ne diyeyim istiyorsunuz? Bir türlü ikna olmuyorsunuz. Ne yapma mı bekliyorsunuz? Vicdan azabından öleyim mi? Varsa bir sorun buyrun gelin çözelim. Yoksa uzatmayın lütfen. Sinirli bir anıma denk gelmişsiniz. Tekrar söylüyorum. Ne yapabilirim sizin için?
Yine mi trip be yine mi usandım vallahi. Gideceksen git bıktım bu triplerinden, ağlamalarından.😂 Git annen uğraşsın seninle, ben dayanamıyorum artık. 😂
En İyi Cevaplar