Aurası güçlü olan insanlar ne gibi özelliklere sahip olur? Hiç aurası güçlü olan insanlarla karşılaştınız mı? #Azalea
Aurası güçlü olan insanlar ne gibi özelliklere sahip olur?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim annem genelde hep haklı çıktı bu kız böyledir diye ve dediğide çıktı sonra ablam bir hata yaptı ablamıda uyarmıştı ama dinlemedi ablam çok üzüldü çok acı çekti hep yanındaydık sonunda mutlu annemin sözünü dinledi. insanların sadece yüzüne bakarak nası birisi olduğunu anlıyor annem çok şaşırıyorum ondan dolayı birisiyle sevgili olmadan önce anneme danışırım insanları yüzünden anlıyor karakterlerini kişiliklerini
Evet o benim 😝😂😊🙈 bu tip insanlar negatif enerjiden oldukça uzaktırlar çok az etkilenirler en önemli özellikleri budur ve yine bu tip insanlar bir ortama girdiklerinde çok çabuk fark edilirler çevresindekiler de bu kişiye karşı iyi ya da kotu birseyler hisseder mutlaka.
Eyw Guclu bir auraya sahiptim her zaman bir odaya girdigimde ya da birseylerle ugrasirken herkes bana bakiyordu bu cok sinirime gidiyordu bir odaya girdiginde herkesin sana bakmasi igrenc birsey ama auramin guclu olmasi iyi birsey hergun bu durumj tartistim neden baktiklarini ve en sonunda seni buldum saol fakat aura gucun dusdunde kimse bakmiyor lakin bu guclu auralar bazen hissedilmiyor alisiyorlar galiba gun gectikce Bide bir psisik olarak sunu farkettim aura gucumu kullandigimda tum insanlar irkiliyor ve " tamam abi" diyorlar yapmadigimda ise sanirsam ruhsal hassasiyetim artiyor yani bu sefer ben baskalarina gore hissediyom
Bu arada saol yillardir bilemedigimi soledin daha buna ait bildigin varsa ozele mutlaka yaz
Aura tüm canlılarda olan enerji alanıdır dünyada bir çok insan daha sağlıklı ve pozitif olmak için auralarini arındırır onun dışında 7 çakra vardır onlarda enerji alanları ve her birinin kendine ait rengi titreşimi vardır rengi canlı olduğunda çakra sağlıklıdır ve onlar içinde bir çok meditasyon ve çalışma vardır kısacası uzun bir konu...
Bu alanda calisiyom bizzat 7 buyuk ana cakra vardir (baska cakralarda var)(chakra) Bu 7 buyuk ana cakra 7 organa denk gelir bu 7 cakrada ruhun organi gibi birsey bu 7 cakradan aliyor gucu ruh tabi baska cakralarda var Aura demekse bu cakralardan alinan guc miktari Ornegin tum cakralarin acik auran hizli doner etrafinda emin degilim ama 7 katman var sanirsam dogruymus nedeni: 7 cakra vardir ve bu cakralar 7 aura katmanini besler (duysal katman eterik katman v. s) meditasyon mudra v. s yaparak bu cakralari guclendirip auranida ruhsal gucunude guclendirirsin (agliyacam simdi bir butona bas kac yildir emegimi bir kelimeye dokuyom) temel mantik bu dediklerime dayanir bide titresme vardir bunlar diger boyutlarla ilgidir chakralar digr boyutlarda bulunur yani maddesel dunyada degillerdir bu sebebten titresim yaparlar chakra acarken hem madde aleminde hemde bu titresimleri enrrji alemine tasimak icin aum haum v. s titrsimler kullanilir (bazi insanlar dalga gecsede gercek budur) aura her canlida vardir ayrica İNSAN NE KADARDA APTALDİRKİ KENDİNDE OLAN GUCU BASKA SEYLERDE ARAR
daha etkileyici olurlar. bu etkileri huzur, pozitif enerji, girişimci... uzar yani. liderlik aurası olanlar vardır mesela. he aura gözlerden belli olabiliyor kısa zamanda 😊😊
rengini bilmem iyi mi kötü mü o olur. büyüklüğü zaten senin içgüdülerin iyiyse hissediyorsun ortama girişi bir hareketi bile belli eder. ya böyle şeyleri anlatmak zor oluyor biliyor musun
Hocam afedersin ama bende frankastein la cikabilir dediklerin tamam ama aurayla ne alakasi var aura sezi demek degildir aura senin duygusal butunundur
Senin dedigin sey ruhla ilgili ruhsal sezin kuvvetlidir buna durusezide denir ama bir kesinlik bildirmez her zaman olacak diye bisi yok sadece hissedersin hissetmene bagli mesela yoldan gecerken ozellikle kalabalik yerden 4 bir yandan durusezi aura fiskiriyor hocam yurumeyi birak dusunme sistemim duruyor ya hizlica kaciyom o yuzden :D
En İyi Cevaplar