- Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yıl.
İnsanları anlamak zaman ister, bunu anladığınızda zaten yeterince kullanılmış olursunuz.
Yani tecrübeyle sabittir diyebiliriz.15 Yorumla- +1 yıl
414 günlük saçma sapan bir ilişkimiz oldu kızın babasıyla konuştum kızım sevse söylerdi falan dedi hiç net bir cevap vermiyorlar ben kızı seviyorum ama kız bir kez olsun seni seviyorum demedi tüm sosyal hesaplarını kapattı ve sürekli fake hesaplardan stalklıyor hiç reel olmuyor
- +1 yıl
.
Eğer ilişkiniz için yeterince çaba gösterdiğini düşünüyorsan.
Artık bir şey yapmana gerek yok.
Zamanını ve anılarını çalmış olması zaten yeterince büyük bir suç.
Artık sana daha fazla zarar veremez.
Sende onunla vakit harcama.
Kendi kendine zarar vermiş oluyorsun.
Bir gün 2 cümle kuracak oursan.
1 Dakikasını bile geri veremeyeceğin 414 günümü çaldın.
Artık bir an daha sana veremem. (Güle güle bile deme nefesine yazık)
.
- +1 yıl
Mesaj atsam knk olurmu
- +1 yıl
Son mesajından benim yazdığım yazıyı ya okumadığın ya da anlamadığın manası çıakrdım.
Ki elbette dilediğini yapabilirsin.
Sen bir bireysin.
Başkalarının da öyle olmasını beklemen en doğal hakkın.
. - +1 yıl
Teşekkür ederim çelişkide boğulmaktan yıprandım çok yoruldum bu gün kızın babasını arayıp konuşucam evlerine gideyim durum değerlendirmesi yapalım bakalım
En İyi Cevaplar
+1 yılMaddi, Manevi şeyler istiyorsa Kullanıyordur. Tam Tersi veriyorsa Seviyordur.
05 Yorumla- +1 yıl
414 günlük saçma sapan bir ilişkimiz oldu kızın babasıyla konuştum kızım sevse söylerdi falan dedi hiç net bir cevap vermiyorlar ben kızı seviyorum ama kız bir kez olsun seni seviyorum demedi tüm sosyal hesaplarını kapattı ve sürekli fake hesaplardan stalklıyor hiç reel olmuyor
- +1 yıl
414 günde saçma sapan bir ilişki nasıl oluyor. Hesapları kapatmasını sen mi istedin? O mu kapattı.
- +1 yıl
Kendisi kapattı hiç reel olmuyor ben aşırı ilgiliydim sonra whatsapp dan engel attı sandım oysa telefon numarasını değiştirmiş aylarca aktif olacak diye bekledim sonra face hesabına girdim yeni numarasını öğrenip wp den ulaştım yine engel attı işte konuşsa
- +1 yıl
Gerçekten çok saçma sapanmış. İstemiyor demekki seni. yoksa niye engel atsın her yerden. Bırak uğraşma.
- +1 yıl
Ah bir anlasam başka bir kız daha var oda sürekli yazıyor sabah aradı yanlışlık oldu falan yaptı
hissedersin. bakışlarından. bide seni merak eder. sana zaman ayırır
198 Yorumla- +1 yıl
Bana hiç zaman ayırmadı ki şimdiye kadar ama hep fake hesaptan ya da sübliminal mesaj verdi seviyoru özlüyorum istiyorum inşallah hayırlısı gibisinden
Ama ilişkimizi reele dökemedik beni sevdiğini sanıyorum konuşurken çok heyecanlıydı yüzü kızarıyordu yani istemsiz davranışları sevdiğini gösteriyordu ama hiç ilişkimizi kuramadık :( - +1 yıl
mesaj atsam olabilirmi
- +1 yıl
Bugün gidi konuşucam bakalım hayırlısı :(
- +1 yıl
Mesajda konuşalımmı lütfen
- +1 yıl
Ben de kıza küs değilim seviyorum ve bu boşluk belirsizlik yopratıyor sadece keşke gelse konuşsa onu ben hep affettim ama gelmiyor ya
- +1 yıl
İnşallah hep bunu istiyorum ya bir özel durum var iste ondan çekiniyor ama ben onun istrmefiği hiç bişeyi yapmam gerçekten o konuda rahat olmalı aslında hayırlısı
- +1 yıl
Mesaj hakkım yok wp engelini de açmadı ks den yazdığımda da tanımıyormuş gibi yaptı
- +1 yıl
Nasıl mesela hiç ailesi görüştürmüyor bizi ve normalde kız hem seviyor hem güveniyor ne yapsam kafam öyle karışık öyle ağrıyor hastalandım ve geçmedi :(
- +1 yıl
Ben öyle düşünüyorum babası da biz karışmayız sevse engel olmayız falan dedi hatta bana çay kattı baya muhabbet ettik off ya
- +1 yıl
Yani sophky benimde kafam karışıyor kız gelmiyor reel olmuyor neyse
Akşam birdaha konuşmaya gideyim - +1 yıl
Hayırlısı teşekkür ederim birde şu var bütün bu olanlar yetmez gibi başka bir kız da sürekli mesaj atıyor ilgi göstemiyorum sürekli üzerime geliyor sabah aradı alo buyur dedim yanlışlık oldu dedi o kız da iyi biri ama sevmiyorum ben yani
Ama o kızda baskı yapıyor hatta sevdiğim kızın resmini yolladım benim iişkim var dedim ama ortada başlamış bir ilişkim olmayınca kıza ıspat edemiyorum yan yana bir resimimiz olsa belki 😑😖 - +1 yıl
Oda iyi bir kız ama ben sevip sevildiğim kızı istiyorum söz se söz nişansa nişan düğünse düğün zamanla hepsini yapalım ama net bişey olsun istiyorum
- +1 yıl
Bu kız geri dönse keşke ya ben napıcam ya
- +1 yıl
Ediyorum zaten ama artada kız yok 😂😂 😔
- +1 yıl
Ben mücadele edicem inşallah tatlıya bağlıycam ya
- +1 yıl
Benim kız benimle birlikte olsa birlikte mücadele etsek herşey yoluna girer
Zaten ilişkimiz şimdi başlamış bile olsa ilişkimize atılan darbeleri şu bozulan piskolojiyi düzeltmek belki aylarımızı alacak belki aylarca sarılıp sadece ağlıycaz her gece tereddütle endişeyle korku dolu düşlerle uyanıcaz
Yani amacımız belli niyetimiz belli kötü biri de değilim ama
Bazen kız beni kullanıyor diye dişünüyorum içimde güvensizlik değilde çok değişik anlam veremediğim endişeler var acaba yine gidermi sürekli canımı acıtırmı kafasına göre susarmı böyle uçurum uçurum endişeler boşlukta bir ben ve kalbimden asılmış sallanıyorum umursuzca kangren olmuş duygular ve ortada acı dolu bir aşk var 😭😭😭 - +1 yıl
Bakalım
- +1 yıl
Kızın babasını aradım meşguldü tekrar aradım açmadı ya offf :(
- +1 yıl
Uğraşmazsan zaman hiçbirşeyi çözmez zaten nisanın 7 sinde kıbrısa gidiyorum askere 15 ay askerim her 2 ayda 10 gün tatilim var ama napayım ben gerçekten çok kötüyüm vallahi billahi düşünmekten beynim çöktü 😭
- +1 yıl
Çatkapı gideyim bence
- +1 yıl
Kızda konuşurmu acaba
- +1 yıl
Açıkça konuşucam herşeyi bakalım zaten sona geldik inşallah olacak
- +1 yıl
Az önce kızın evindeydim ikikez zili birkez kapıyı çaldım konuşmak için kapıyı açan olmadı içerden sesler de geliyordu ama yaa 😭😭of be
- +1 yıl
Biliyorum yapmam öyle şey sesizce not kağıdımı çıkardım bir not bıraktım sadece ve sahilede ağlıyorum şimdi😭😭
- +1 yıl
😭😭
- +1 yıl
Eve gidip uyuycam dayanamıyorum ağırıma gidiyor yaa
- +1 yıl
Slorabilirsin zaten konuşucak kimsem yok şu an
- +1 yıl
Ve beni ks hesabından da engellemiş ya da mesajı kapatmış off 😭😭 zaten wp yi açmadı
- +1 yıl
Ah bir bilsem belkide gerçekten istemiyor belki ben aşık olsuğum için halen iyimser bakıyorum bilmiyorum 😖😖
- +1 yıl
Gelmezki
- +1 yıl
Evet ve galiba platonik
- +1 yıl
Neden ve kim için
- +1 yıl
O aşık değil demekki zorlayarak olan bir muhabbetide nefrete döndürmek istemiyorum kalbim yanıyor 😭
- +1 yıl
Sen bari ağlama ya benim lafam çok kötü 😭 kalbimde
- +1 yıl
Hm 😕 senin sorunun ne
- +1 yıl
Anlatabilirsin istersen
- +1 yıl
Evet 😭😭 kafa dinlemem lazım grşrz yine
- +1 yıl
Düşünemez oldum kafam çok dalıyor içim kanıyor😭
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Hayırlısıı 😭
- +1 yıl
Bilmiyorum aşkımın adım atması lazım😭 belkide bir suçu benimle işlemeli ne bilim ya da kaçıp dolaşıp yalan söylemeli 😖
- +1 yıl
Sende bişeyler yap ozaman içim dağlanıyor kokusunu çekmek dudaklarını onu hissetmek bende bunları istiyorum yaa😭
- +1 yıl
Ne hatası yaptın ki
- +1 yıl
Bende 414 gündür bu sevgilime yazıyorum hiç aldatmadım ama o gelmedi be 😭 seni için bişey diyemiyorum çünkü hata sende
- +1 yıl
Bende zaten böyle giderse büyük ihtimal ilk nöbette şarjörü beynime boşaltıcam 😭 zaten ortam gergin birde kız geriyor kafa duman ve bu kafaya ihtiyacım yok yaşadıkça öldürüyor ama birkez ölüp hiç ölmemek daha iyi😭😭
- +1 yıl
Bende deliriyorum içim yanıyor içim 😭
- +1 yıl
O fırsatı birdaha bulamam zaten ölmüşüm ölenin hayatla işi olmaz 😭 aşkım dedikçe hayat kıskandı kadèr kıskandı insanlar kıskandı iyiki sevdik keşke hiç sevmeseydik 😭 yanıyorum içim parmparça ama bunu ne hissederler nede anlarlar
- +1 yıl
Bir gidelimde başsız geri dönelim rum kurşununa gitti desinler 😭
- +1 yıl
İyi geceler boşver salla hayatt sallamış uyuycam belki sızım azalır biraz çok kötüyüm çok 😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılİşi düşüp arıyorsa işe yaramaz..
01 Yorumla- +1 yıl
O kız öyle yapmaz normalde ama öyle yapıyor gibi oluyor zaten nezaman ailesi karıştı kızda kişiliğide sır oldu gitti
İlk defa birini seviorsun tüm kalbini açıyorsun o da anandan emdiğin südü burnundan getiriyor işte ve bekledikçe herşey bombok oluyor
+1 yıl@experşenced16 abimizin üzerine yorum yok bence
01 Yorumla- +1 yıl
Normalde 5 yıllık komşuyuz karakteri sağlam iyi insanlar ama neden böyle yapıyorlar 414 gün ya biryıl demek bu
Anlayıp da sevmek var bide
06 Yorumla- +1 yıl
Yani böyle boşlukta sallanmak çok acı veriyor terk edilirsin bir gün bir hafta olmadı 1 ay üzülürsün ama böyle oldu olmadı olacakmı olmadı yine diye diye içim çürüyor 😭
- +1 yıl
Kızın babası çay ikram etti oturup çay içtik konuştum ilişkimizi anlattım o da öyle birşey olsa kızım bana söylerdi dedi
Askerlik duruyor ya belki ondan böyle yaptı bilmiyıorum beni seviyorlar ama hayırlısı askere gidicem zaten gelince bakacam yine istiycem kızını
Belki bu sefer ılımlı davranırlar ilişkimize engel olmazlar - +1 yıl
Olay öyle biryere gitti ki benim bile kafam karıştı bu kız taşındıktan 4 ay sonra ocak ayında mesaj attı bana işte muhabbet falan derken ilişkimiz başladı ama hani hep arafta ilişkinin adı yok bak 416. Gündeyiz kızla sadece 3 defa gezdik 1. De baş başa 1 saat kadar sahili turladık 2. De bir kız arkadaş vardı 3. De 2 kız daha vardı yanımızda
Başka hiç buluşmadık tek buluştuğumuz yer kızın eviydi her defasında bir bahane bulup misafir olarak evlerine gidiyordum
Ama aslında ailesininde baskısı var hiç buluşmamıza vakit geçirmemize izin vermiyorlar buda acaba kullanılıyormuyum düşüncesi yaptı
Ama kullanıyor olsaydı işi düşünce arar işi bitince tüm alakayı keserdi yani kullanmıyor öylede yapmaz zaten
Neyse bizim sıkıntımız ilişimize engel olmaları
Zaten terk edecek olsam bu kızın peşinden bukadar koşmam
Amacım zevk olsa param var bir kızın peşinden bukadar koşmam emin ol paramla otel tutar gurup bile yaparım ama amacım bu değil bende bu karakterde biri değilim
- +1 yıl
Yani amacım o kızla evlenmek çünkü çok sevdim o kıza kalbim sökülürcesine bir sevgi oldu vazgeçemedim ama ailesi ilişkimize kafa attı
İlişkimize acı ekti hüzün ekti endişe ekti ama benide hep sevdi
Hayırlısı zaten askere gidiyorum 15 ay kktc de artık kızla hiç konuşamıycam ama onuda çok seviyorum
Boşver ben boğuldum zaten teşekkür ederim 😊😖😭
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şekilde belli olur o onu anlamayan salak yani
05 Yorumla- +1 yıl
Kızın ilgisi var seviyor ailesi engel oldu diye ilişkiyi başlatmıyor 414 gün oldu seven neden kaçar peki neden ilgilenmez neden kıskandırmaya çalışır neden vakit ayırmaz ama sevior buna da eminim
- +1 yıl
Sürekli ben adım atıyorum ama babasıyla bile çay içip konuştum isteyeyimmi nasıl yapalım cidden o kızı istiyorum hem sevgili hem eş olarak
- +1 yıl
Bende bilemedim akşam evlerine gidip konuşucam işi tatlıta bağlamak için
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat