Diyelimki aradığınız cins barınaklarda yok, başka bir cins mi sahiplenirdiniz yoksa bir hayvan için para mı verirdiniz?
Satın almak
Barınaktan sahiplenmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir canı para karşılığı almaya çok karşıyım. kesinlikle barınak. ve kedimi de sokaktan sahiplendim. köpegimide barinaktan
Helal olsun
Barınaktan alacak olsam sokakta gördüğüm ilk hayvanı alırdım
Tabiki satın almak. Hayvan dediğin tertemiz olmalı.
Sokaktaki hayvanlarda bakıma ve sevgiye muhtaç, hayat o petshoplardaki cici hayvanlardan ibaret değil.
Banane sokaktaki hayvanlardan. Onlar çok kirli oluyorlar
Sen hayvansever değilsin şakasın sen
Yoo hayvanseverim yavru kedi alıcam 😂 böyle img7.mynet.com/.../kedi-640x360.jpg
700 lira ve 2000 lira arasında olduğu için şimdilik alamıyorum. ücretsiz verenleri arıyorum 😂😂
Her aklına esen hayvansever olmuyor, her hayvanı sevmen koruman, ayrım yapmaman gerek, aldığın kediyi gözüne değil içine göre alman demek hayvanseverlik. Yani hayvanseverim deyince hayvansever olmuyorsun, belki hayvanların kolunu kesende Kendine hayvansever diyordur.
unutma ki o barınaklardaki hayvan da bir zamanlar birileri tarafından sahiplenilmişti...
Evet
o yüzden sakın para verip satın alarak satıcılara prim yaptırma. git barınaktan al güzelce temizleyip sahiplen.
Öyle yapıcam ama çok havlarmı diye düşünüyorum
her köpek havlar. zamanla alışır sana.
Evet ama abartılı bir şekilde sürekli havlamaz umarım
yok saçmalama
Cevap
8Cevap
Hiçbir canlı mal değildir para karşılığında satılamaz alınamaz barınaktaki hayvanların çoğu hevesle alıp ortalığa atan insanlarla dolu çoğu cins kedinin köpeğin DNA sıyla oynanılıyor süslü kadınlar alsın diye yazık günah dışarıda açlıktan ölen bir hayvan görseler bir kap mama vermezler iş hava atmaya gelince para karşılığında alırlar zerre kadar inanmıyorum hayvan dostu olduklarına
en güzeli ve en dogrusu bir barınaktan sahiplenmektir.
Sahiplenin onların bir sahibe ihtiyacı var para ile almayn
Ben kedimi satın almıştım. Sonuçta o da bir can taşıyor ve onun hayatını bir şekilde kurtarmış sayılırım.
para tip değil sakatta olabilir o da can tipi için alınmaz hayvan güzeli çirkini olmaz bakılmak için alınır barınağa git kalbinin sesini dinle :))
Helal
Bakabileceğim bir havyan olsa sokakran sahiblenirdim %100
A dedim
barınaktan almak daha insanca
%100 sahiplenmek
Ben satın alırdım.
Katılmıyorum
Tamam barınaktan alırdım
barınak
almak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar