Babam çantamda bira şişesi buldu. Ramazan ayında bunu mu içiyorsun sürtük diyerek tokat attı bana. Çok kötüyüm. Nasıl çıkacağım bu kötü durumdan?
Bu ciddi bir konudur
Bu ciddi bir konudur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer olay ne peki ? bira şişesi dolumu boş mu? içtin mi içmedin mi ? baska birine mi ait ? süreklimi içiyorsun ? alkolikmisin yoksa ayda haftada bir iki mi takılıyorsun ? alkol alma nedenin merak mı ? yoksa bir derdin var ondan mı ? ailenden ilgi görmediğin için mi bu durumdasın ? bir sorunun oldugunu düşünüyormusun ? ne kadar detay verirsen o kadar yardım alırsın.
az bile yapmış
bir insan içki içti diye dövülebilir mi sence? sevap mı kazanıyorsun dövünce
dimi?
sana katılyrdum zaten yanlis anladın
bu ramazan ayında bıde 6 eksi yuh:-C
Orucluyken mi ictin ki baban asiri tepki vermis e be kizim az daha dikkat etseydin o cantada biranin ne isi var be kuzum.
ramazan sonrası için saklıyordum deseydin bişey değişir miydi? :) babanda içer mi? içmesen olmaz mı? :)
Cevap
22Cevap
Babanın karşısına çık, suçunu kabul et ve özür dile bence. Baban zaten yaşına vermiştir onu kendi içinde.
Ummadığı bir davranışın içinde seni görünce,tepki vermesi normal yüz yüze konuşmak hem seni hem babanı rahatlatıcaktır.
Çok iyi yapmış az bile Zikkim iç.
Kendini affettir özür dile daha içmem de
Ne saçma burdaki kızların hepsimı içiyor anlamadim gitti uydurma olduğu bir kesin
haha
Hala daha tokatla, dayakla sorun halledebileceğini düşünen ebeveyinlerin olması ne üzücü... Seçtiği kelime de bir o derece nahoş... senin adına üzüldüm... umarım atlatırsın...
sadece bır tokatmı attı yazık olmuş keşke yumruk atsaymıs
şanslısın bence iyiki şişeyi kafanda kırıp kırılan şişeyle vücudunda 65 delik açıp seni çalılığa atmamışşş..
özür dılerım baba yaptım bir hata çok üzgünüm haklısın de . amaç alttan almak siniri geçsin biraz
Utanmadan da bu ciddi bir konudur diye not düşmüş sorunun altına.
Az bile yapmış baban. KEşke kafanda kırsaymış.
Baban senden bunu beklemiyormuş demek ki. Tepki göstermekte haklı ama söylediği kelime kolay unutulabilecek gibi değil. Pişman olmuştur eminim. Zamanla düzelecektir aranız, yapacak bir şey yok.
ben olsam seni dışarı çıkarmam bile
özür dile otur aşşa başka ne yapacaksın?
Baba diye kızına istediğini yapabileceğini zanneden şerefsizler
müslümanız biz içkiyle işimiz olmaz
tokattan önce konuşmayı denemesi gerekirdi hatta içmiş olsaan bile tokat atmakla olmaz peki senmi içtin?
Surtuk mu? Baban uvey mi? Hangi baba, kizina surtuk diyebilir? Simdi ben sizinle ayni ulkede mi yasiyorum :)
Öfkeyle söylemiştir,muhakkak o da pişman oldu o kelimeye,senin iyi şeyler yaptığını düşünüp böyle yakalayınca adamcağız yıkılmış belli ki,bence özür dile ve söz ver aran düzelir.
Fazla takilma gencsin ama birazda üzül insanlarin hassasiyetlerini önemse ,bir babanin evladinin alkol kullanmasini istememesi hakkidir kullaniosanda bilmemesi onu daha az uzer
yaşın kaç?dua et Allah çarpmamış babanın tokadi nedirki kafir
diyil ramazan ayında hiç içilmemesi gerekir
eywlh sanki yanlış birşey söylemişim 6 kişi - vermiş
Babaya yüklenmeden önce gerçek yaşın kaç merak ettim
babanın kötülüğünü düşünmediğini bil yeter...bu seni rahatlatır
Ben sürtük değilimmmmmmmmmmmmm. diye bağır başının etini ye. rahatlarsın
Cevaplara yorum yapmadığına göre benim için feyksin.
sende biraz saygılı olsaydın keşke oruca ama o da aşırı tepki göstermiş denebilir. aran iyiyse konuş onunla özür falan olabilir özürden ziyade üzgün oldugunu dile getireblrsn
baban bence seni çok seviyor, onunda haklı tarafları var
Babalar insanın iyiliğini ister. Fazla takma. Ramazandan sonra iç sende.
Senin yaptığın çok yanlış davranış ama babanın tokat atmasını gerektirmez. Onun yerine seninle bir güzel konuşsaymış.
daha dikkatli ol sende.
yaşa !
yarin cantana prezervatif doldur. onu bulsun.
bir baba kızına sürtük der mi :O
olaya bide babanın açısından bakmayı denedin mi?
çok ayıp etmiş .
az bile ypmş
yobazsa ondandır
kuşumunda yemi varmış. hiç çaktırmıyor kerata :O
ee sen ne dedin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar