BÖYLE DAVRANAN BİR ERK*K HAKKINDA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ?

Öncelikle kendimi erkek olarak görmüyorum ama ailem bunu bilmiyor kimse bilmiyor.
şimdi bazı davranışlarım hal ve hareketlerimi yazıcam siz olsanız böyle bir erkek hakkında ya da çocuğunuz hakkında ne düşünürdünüz?

-20 yaşına geldim hiç bir kızla çıkmadım lisede falanda aşık olmadım hiç kız meselesi olmadı.

-Vajinadan zerre tahrik olmuyorum ama kimse bilmiyor ben hariç
-Ailem hayaller kuruyor çocuğun olcak, torunlarımız olcak diyor, bende onlara öyle birşey ASLA olmıyıcak diyorum sa*k sal*k hayaller kurmayın diyorum.

-Tv programlarında hangi kız güzel diye zar atıyorlar bana bende hiçbirisi diyorum. Hatta böyle o tarz benim gibi programlar oldumu, odadan kaçıyorum çünkü onları hem kıskanıyorum hemde soru sormasınlar diye.

-Saçlarım uzun ve ağda yapıyorum, param olsun epilasyonla gidip herşeyden kurtulcam diyorum. Erkek dediğin kıllı olmalı diyorlar...(içimden küfür ediyorum)

-Hiç arkadaşım yok, kimsem yok, aşırı suskun sessiz sakinim ve aşırı pesimistim. hayattan 0 zevk.

-Hiç öyle erkeksi şeylerede hevesim yok arabalar ve futbol gibi zerre ilgilenmiyorum.

-Üniversiteye başladım güzel kız yok mu diyorlar? kızı ne yapcam diyorum?

yani vsvs şeyler siz olsanız ne düşünürsünüz? ya da acaba onlar ne düşünüyordur?
BÖYLE DAVRANAN BİR ERK*K HAKKINDA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ?