olmazlarınız neler
Peki ya siz nasıl birisiniz?
olmazlarınız neler

Ben de yapmnacıklık ve ikiyüzlülükten hoşlanmam zaten bizim kültürümüzde böyle bişeyde yoktur bundan hep avrupai kültürden bbize gelen şeyler mevlana nın dediği gibi ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Ama artık toplumun çoğunluğu yapmacık olduğu için yapabilecek bişeymiz yok o yüzden sevmediğimz insanlan da görüşmek zorundayız. bir söz var kimse kimseyi sevmiyor ama herkes biribiriylen samimi gerçek sevgi dostluk artık unutulmuş. Ama toplumun çoğunluğu gerçek dostluk arkadaşlık nedir bilmediği ve yapmacık olduğu ve bunun farkında da olmadığı için biz de herkese ben seni sevmiyorum diye arkamızı dönüp gidemycemize göre iiş hayatımızda vs böyle insanlarla beraber yaşamak zorundayız bununla ilgili ço kişisel girişim kitapları yazılmış bu insanlarla poşlemiğe girmeden nasıl yaşıycaz önemli olan bu
Sevmediğim bir insana asla yüz vermem. Kimsenin de hakkını yememeye çalışırım. Adalete her zaman inanırım. İkiyüzlülüğe ve yapmacıklığa tahammülüm yoktur.
Kusursuz değilim, kusur aramam.
Sevdiğimi severim sevmediğimi yaradan dan ötürü severim silip atmam.
Yeri gelir en iyisi de olabilirim en kötüsü de bu bana ve sevdiklerime davranan kişiye göre değişir.
Yalakalık değil Adamlık yapana saygı duyarım.
Eywallah Reis :)
birinci doğru ikinci yalakalık kendine yapılınca bal gibi severin başkasına yapılınca nefret edersin 3. birinci gibi zaten. 5. zaten öyle olmalı insan
beni anlaşılamayan biri nedeni çoklu kişilik var
Cevap
4Cevap
Sinirlimcana yakın herkeze uyum sağlayan tatlı kahkahası süper eapiri yeteneği güçlü kasıntı olmayan intikam duygusu güçlun olan iyi bir dinleyici cins piskopat durust samimi inatçı gıcık mal tarz güzel (kendimi övdum ne)?😂😀
Yazdıklarının hepsi bende geçerli olduğum gibi bir insanım kimseye de yalakalık yapmam uğraşamam beni seven böyle sevsin.
Kimseyle kolay kolay ilgilenmem ılgılendıgım kişiler yanlış yaparsa herseyıyle ugrasırım kinciyimdir herseyımı paylaşırım dıştan sessiz sakin😊
ben benim kendim gibi davranırım
gerekene gerektiği gibi
duygusal..
sakaci...
asiri merhametli..
yardim sever biriyim..
😊😊
😊😊
Kişilikli insanları öneme alırım DİĞERLERİ KADARDA BOŞLUK GÖRMEDİM
😂👀
👍👍👍👍👍
Aynen buyum bak sözüm diktir benim eğrim olmaz neyse o neysem oyum
hep içinden geçeni söylediğim için kötü sonuçlar oldu çoğu zaman
bunların hepsini insan içinde barındırır zaten öyle ya da böyle bir sınıfa giremem şu anda
sevdigimi severim.. sevmedigimi allah korusun
yooo. sadece cokkk ters davranirim
amaaaan en iyisi oylesi bosver..
olamdigim biri gibi davranmam ben buyum
Olmadığım biri gibi davranmam.
sevmedigim birine seviyormus gibi davranmam
sevdigim insani severim sevmediğimi sevmem
Yokardakilerin hepisi 👍
hea hea 😂
Nerde nasıl davranılması gerektiğini bilen biriyim
bütün özellikler beni taşıyo
Hepside beni anlatıyor
Eyvallah
burda beni yansitan bir secenek yok
nothing is true, everything is permitted.😉
olmak istediği gibi davranmaya imkan bulamayan.
Aha ben valla
Hepsiyim
benmi ben mukemmelim
Mukemmel insan benim gibi olur anladin
dedimya mukemmel birisiyim
Katılıyorum
üçüncüsü
En Sondaki
Ben buyum
Hepsi
hicbiri
fena değil biriyimdir