alıp başımı gidesim var. sokakta birini dövesim var. ilk gördügüm kıza teklif edesim var. aynaya bakasım var. spor yapasım var. yatıpda kalkasım var. ölüp te dinlenesim vaaa.😂😃
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂😂sokak ta ve iş yerinden birilerine benimde dalasim var👈
olsum canima tak etti demin beri annemle bunun yüzünden tartisom.. 1kere gittim 1 yil kadar 15 gün ağladı kadin yaw😭😭😭bu sefer gidecem geri ancak cenazemi getirecekler oda gelirse..
bil miom sabir sabir.. beni seninde dedigin gibi birtek anne sevgisi tutuyor.. başka hiç birşeye bagim yok işe gidecem gelmicem ondan sonra başka bir iş bulup başka şehire gidecem kararımı verdim
yarın işe gidecem ne kadar esyam varsa arabama koyacam gelmicem bir daha.. ikna degip bana sabret sabret dio.. neyi sabredecem bilmiom.. demin biri bu deprasyon dio bana. ne deprasyonu calismaktan uykusuzluktan deprasyona girmeye bile vaktim yok.. yeri gelio 30@saat uykusuz işe gidip geldigim oluyor.. yeri gelio adımı unutuyorum uykusuzluktan o derece. lafa g3lince baskalariyla bizi kiyaslio
ben onu da dedim haftada 4 gün müge anli izliyorm annemle ben gidersem bulamazlar müge anlida bulamaz.. beni bu burda diye ihbar edenide öldürürüm 😝ne haklari var beni bulmak için
25 yaşındayım.. kalmakda çözüm degil.. bıktım herşeyden herkesten. kardeşlerden de.. ailem bana bakmış allah ragzi olsun ama. yaptıkları hatalar yüzünden yaşadıklarım gereksiz.. ne bir destek oluyorlar. ne bir gelecek için yardımcı. herkes kendine yaşıyor hayati..
En İyi Cevaplar